Billigt arbejdstøj til ALLE brancher

Kæmpe udvalg af arbejdstøj til mænd og kvinder i alle brancher og jobfunktioner! Hos Jysk Firmatøj er vi specialister inden for arbejdstøj og firmaprofilering. Shop Mascot, Snickers, Fristads, F. EngelKansas m.fl. til skarpe priser! Vi har eget trykkeri og laver også logotryk og brodering på arbejdstøj, så du kan fremstå professionel.

Se også: Arbejdstøj outlet |  Arbejdstøj til kvinder | Arbejdstøj med Cordura | Oeko Tex arbejdstøj | Arbejdstøj til børn

Shop arbejdstøj til ALLE brancher

Uanset hvor du bevæger dig hen i samfundet, ser du mænd og kvinder i arbejdstøj. Til daglig ser du: Servicemedarbejdere i supermarkedet. Håndværkere på byggepladser. Sygeplejersker i lægehuset. Gartnere i vejkanter. Og mange, mange flere iført arbejdstøj, imens de udfører et hav af forskellige opgaver. 

Begrebet arbejdstøj dækker således over arbejdsuniformer og beklædning til mange brancher og jobfunktioner. Dette er både praktisk fordi, at det er let at se, hvem der er på arbejde. Men også praktisk for den arbejdende, da arbejdstøj er udstyret med funktioner og egenskaber, der gør dagligdagen lettere og sikrere. 

Hos Jysk Firmatøj har vi mange års erfaring med at klæde Danmark på i arbejdstøj fra de bedste mærker, som Mascot, Snickers, Kansas, F. Engel, Carhartt m.fl. Vi har ekspertviden inden for branchespecifikt arbejdstøj og firmaprofilering. Her på shoppen finder du arbejdstøj og arbejdssko med og uden sikker til alle brancher. Vi har opdelt vores shop i kategorier, så du nemt kan få fingrene i lige præcis det arbejdstøj, der bedst opfylder dine behov og ønsker.

For at gøre det overskueligt for dig, har vi indeelt shoppen i følgende kategorier: Arbejdstøj, kokke- og tjenertøj, kliniktøj, profiltøj og fodtøj. Derudover har vi også et kæmpe udvalg af fodtøj med og uden sikkerhed, sikkerhedsudstyr samt tøj og udstyr til sport og fritid til private, virksomheder og hold. Læs mere om kategorierne med arbejdstøj nedenunder. 


Tungt arbejdstøj

  • Håndværkere
  • Offshore
  • Industri og energi
  • Bygge og anlæg
  • Landbrug, slagteri og fødevarer 

Det der adskiller arbejdstøj fra almindeligt modetøj, er først og fremmest funktionalitet. Dit arbejdstøj skal tjene dig, dine arbejdsopgaver og holde til at blive brugt. Det ved arbejdstøjmærkerne og de store spillere på markedet har brugt mange på at teste og forfine design og funktionalitet, så de kan tilbyde det bedste arbejdstøj på markedet.

Mascot arbejdstøj

Uanset om dit arbejde foregår ude eller inde – om du er håndværker eller ingeniør – består dit arbejdstøj af en underdel og en eller flere overdele. Hos Jysk Firmatøj finder du et kæmpe udvalg af arbejdsbukser, knickers og shorts – som du kan supplere med t-shirts, skjorter, arbejdstrøjer, jakker eller kedeldragter – så du kan fuldende din arbejdsbeklædning. Du finder også termoundertøj, bælter, og andet praktisk tilbehør i blandt vores udvalg. Ligesom vi også ligger inde med specieltøj i form af High Visibility arbejdstøj, flammehæmmende arbejdstøj og meget mere.

> Gå til tungt arbejdstøj


Kokke og tjenertøj

  •   Kokke og tjenere
  •   Køkkenpersonale
  •   Kantinemedarbejdere

Restaurations og cateringbranchen stiller nogle andre krav til arbejdstøj, som vi også er helt ajour med. Vi har et stort udvalg af kokke- og tjenertøj samt mange andre produkter til dig, der arbejder indenfor restaurationsbranchen eller med HORECA. Vi klæder også kokke og tjenere på fra top til tå med bukser, skjorter, veste jakker, forklæde og uundværligt tilbehør, som kokkeknapper og hatte.

> Gå til kokke.- og tjenertøj 

kokketøj

Kliniktøj

 •  Social og sundhedspersonale
 •  Læger og sygeplejersker
 •  Wellness personale

Til dig der arbejder som læge, sygeplejerske, i hjemmeplejen eller andre områder inden for social- og sundhedsbranchen, har vi samlet alt nødvendigt arbejdstøj under kategorien ”kliniktøj.” Også vores kategori med kliniktøj rummer et bredt udvalg af lækkert arbejdstøj i alle farver til kvinder og mænd. Det unikke ved kliniktøj er en slidstærk og åndbar kvalitet, rummelige lommer, smarte stropper til nøgler og mobil og sidst men ikke mindst: Det meste kliniktøj tåler industrivask.

> Gå til kliniktøj 

Nybo kliniktøj

Profiltøj

 •  Salg og service
 •  Kontor og it
 •  Offentlig service

Kategorien med profiltøj egner sig til personale inden for alt fra salg, service- og administration til hotel og restaurationsbranchen - og alt derimellem. Her finder du klassisk businesstøj i form af skjorter, blazere, habitbukser, cardigans, poloshirts og nederdele. Shop pænt tøj fra højkvalitets mærker, som ID Identity, Craft, Cutter & Buck, Sunwill og mange, mange flere.

> Gå til profiltøj 

profiltøj

Et stort udvalg af fodtøj

 •  Arbejdssko
 •  Sikkerhedssko
 •  Fritidssko

Ingen arbejds- og firmabeklædning er fuldendt uden det rette fodtøj. Uanset om du arbejder ude eller inde, går eller står meget i løbet af en dag, gør de rigtige arbejdssko underværker. De perfekte arbejdssko kan være forskellen mellem ømme fødder, fodskader og raske fødder. I denne kategori finder du arbejdsko, sikkerhedsfodtøj og fritidssko - ligeså vel som du finder praktisk tilbehør i form af såler, skopleje og meget mere.

> Gå til fodtøj

fodtøj

Det bedste arbejdstøj til mænd og kvinder

For at du får den absolut bedste oplevelse med dit arbejdstøj, har vi hos Jysk Firmatøj nøje udvalgt de bedste brands og mærker med arbejdstøj, så du er sikker på, at kvaliteten altid er i top. Mange af mærkerne har mange års erfaring med enten sikkerhedssko, arbejdsbukser, sikkerhedsudstyr eller noget helt fjerde, og gennem arbejdet med at designe, producere og teste arbejdstøjet, har de hver især fundet frem til innovative teknologier, slidstærkt materiale og flot design.
Det er vigtigt, at dit arbejdstøj er både slidstærkt og funktionelt, og at det samtidig er behageligt at bære. 

Køb arbejdstøj fra populære og anerkendte mærker som:
  •  Mascot arbejdstøj
  •  Snickers Workwear
  •  Kansas
  •  F. Engel
  •  Carhartt
  •  Portwest
  •  Fristads
  •  Blåkläder
  •  Jobman
  •  Nybo   arbejdstøj til mænd og kvinder

Mascot arbejdstøj - Dansk kvalitet

Mascot workwear er et dansk firma, som har eksport til det meste af verden. De har en mission om at udvikle og producere verdens bedste arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj! Derfor vil du med Mascot altid få noget af det bedste arbejdstøj, du kan finde. Mascots slogan er TESTED TO WORK, og det er ikke uden grund. De gør nemlig en stor indsats for at teste både metoder og produkter, inden det bliver sat til salg. Så leder du efter arbejdstøj i høj kvalitet - både hjem til og til arbejde, så er Mascot et godt bud.

> Se alt arbejdstøj fra Mascot her


Snickers arbejdstøj - Inspirerende arbejdstøj

Snickers workwear er populært arbejdstøj til både private og erhverv. Deres mission er at gøre arbejdslivet mere inspirerende og sikkert for håndværkere - og det er nøjagtigt, hvad man som gør-det-selv-mand ønsker fra sit arbejdstøj også. Derfor henvender Snickers arbejdstøj sig til både professionelle og private. Snickers workwear designer simpelthen arbejdstøj med fokus på de folk, der skal bruge det. Derfor arbejder de hver dag for at finde balancen mellem funktion, ergonomi, sikkerhed, pasform og design for at du kan få det ultimative arbejdstøj!

> Se alt Snickers arbejdstøj her


Kansas arbejdstøj - Udfordrer markedet

Kansas sætter materialerne i fokus og går ikke på kompromis med kvalitet! Kansas arbejdstøj er udviklet på baggrund af over 100 års erfaring, og det har vist, at tekstiler og materialer såvel som design spiller en enorm rolle for kvaliteten af arbejdstøj. Derfor har Kansas arbejdstøj sat sig ud over de eksisterende standarder og udviklet deres egne tekstiler med udgangspunkt i deres slutkunders behov. Når du vælger Kansas arbejdstøj, får du således komfortabelt, funktionelt og innovativt arbejdstøj - uanset om du er privat eller professionel håndværker.

> Se alt Kansas arbejdstøj her


F. Engel arbejdstøj - Kendt for kvalitet

Engel arbejdstøj går utrolig højt op i kvalitet! Derfor holder de sig altid opdateret indenfor branchens certificeringer og tekniske innovationer, men også indenfor kreativitet - alt det, som er vigtigt for deres slutkunder og vores kunder. Engel designer arbejdstøj i kollektioner eller serier, så de sikrer sig, at de dækker alle behov. Engel arbejdstøj passer til alle industrier så som håndværkere, bygge og anlæg, off-shore og industri, men vi oplever en stor efterspørgsel hos private kunder også!

> Se alt arbejdstøj fra Engel her


Carhartt arbejdstøj - populært hos private og erhverv

Carhartt designer smart arbejdstøj, der faktisk er gået hen og blevet modetøj. Deres egen Carhartt brune farve er en signaturfarve, som gør Carhartt tøjet genkendeligt. Deres fede designdetaljer gør, at man nemt an bruge tøjet i sin fritid - ikke kun som arbejdstøj. Men vælger du at købe Carhartt arbejdstøj, så går du ikke på kompromis med kvalitet! Det er nemlig både slidstærkt og funktionelt arbejdstøj såvel som pænt! Netop derfor er Carhartt blandt de mest populære mærker hos vores private kunder!

> Se alt Carhartt arbejdstøj her


Eksklusiv forhandler af Jobman

Vi er stolte af at være den eneste danske forhandler af det svenske kvalitetsmærke Jobman. Praktisk, solidt og sikker - det er sortimentet af arbejdstøj og tilbehør fra Jobman, som har haft siden 1975 til at finpudse design og egenskaber. Du kan vælge imellem mange former for arbejdstøj, der både egner sig til professionelle og gør-selv-selv-entusiaster. 

> Se alt arbejdstøj fra Jobman her


De mest populære serier inden for arbejdstøj

Nogle arbejdstøjmærker laver deres arbejdstøj i kollektioner, hvilket giver dem mulighed for at skabe ensartet design og egenskaber i forskellige tøj. Du kan selvfølgelig også altid mixe og matche dine favoritter. Vi har samlet de mest populære serier inden for arbejdstøj, så du nemt kan danne dig et overblik og træffe den rette købsbeslutning. På den måde kan du nemt og bekvemt finde arbejdstøj til alle afdelinger i virksomheden.

Hos Jysk Firmatøj kan du blandt shoppe F. Engel Xtreme serien, som består af slidstærkt arbejdstøj med lækre detaljer til professionelle håndværkere. Fra Mascot finder du Accelerate serien, som består af klassisk arbejdstøj til mænd og kvinder i mange forskellige farver, så du kan skabe en ensartet arbejdsuniform på tværs af afdelinger. En tredje populær serie Pro Wear fra ID, som er en serie af klassisk firmatøj, der i særdeleshed egner sig til logotryk. 
 
> Se de mest populære serier inden for arbejdstøj


Special arbejdstøj med ekstra sikkerhed

High visibility arbejdstøj
Hvis du arbejder på en byggeplads, nær en vej eller noget helt tredje, hvor en øget synlighed kan redde liv, er Hi-Vis arbejdstøj et must. I kategorien finder du sikkerhedsgodkendte bukser, trøjer, kedeldragter mm. med fluorescerende materialer og reflekser

> Gå til High visibility arbejdstøj

Arbejdstøj til skovarbejde
Som skovarbejder er arbejdstøj med skæreindlæg en vigtig del af en sikker arbejdsbeklædning. Her på shoppen finder du et lille sortiment af skærebukser, overalls og jakker til arbejde med kædesav, hvor der er brug for specielt ekstra benbeskyttelse.

> Gå til arbejdstøj til skovarbejde 

Flammehæmmende arbejdstøj
Som svejser, p åen boreplatform eller andre risikofyldte arbejdsmiljøer kan flammehæmmende arbejdstøj være en lifesaver. I kategorien finder du flammehæmmende heldragter, svejsebukser, sikkerhedstøj med elektrostatiske egenskaber mm.

> Gå til flammehæmmende arbejdstøj


Mascot sikkerhedstøj

Bliv klædt på til arbejde i alle årstider

I Danmark er årstidernes skiften lig med ændringer i vejret og temperaturen, og det stiller ekstra krav til arbejdstøj. Det kommer selvfølgelig an på branche og jobfunktion. Men det er de færreste, der bruger den samme arbejdsuniform året rundt. Hvis du arbejder udendørs, er det rart at have forskellige påklædningsmuligheder efter vind og vejr. Hos Jysk Firmatøj har vi et bredt udvalg af arbejdstøj, der matcher de forskellige årstider. Nedenunder kan du læse eksempler på, hvilken type arbejdstøj, du kan bruge hvornår. Formålet er at give dig inspiration til, hvordan du kan sammensætte din arbejdsuniform efter årstid.


Arbejdstøj til skiftende forårs- og efterårsvejr

 •  Lunt baselayer
 •  Fleecejakke
 •  Arbejdsvest
 •  Arbejdsjakke
 •  Regntøj
 •  Vandtæt sikkerhedsfodtøj

Når sommeren bliver erstattet af efterår, bliver dagene koldere, og der kommer typisk mere regn. Ligeledes er foråret en årstid, hvor temperaturen kan svinge meget. I månederne mellem vinter og sommer, er arbejdstøj der holder dig lun og tør en kæmpe fordel.
For at holde varmen kan du med fordel klæde dig i flere lag af arbejdstøj. Under dine arbejdsbukser og trøje kan du eksempelvis bære termoundertøj eller baselayer. 

I tilfælde af, at du bliver overrasket af en brise, kan du tilføje en arbejdsvest, som holder dig mere varm og isoleret omkring overkroppen, men samtidig lader dig beholde fuld bevægelsesfrihed. Hvis vejret er rigtig koldt, kan du med fordel bruge en arbejdsjakke eller termojakke – hvis vejret blot er vådt kan du iklæde dig funktionelt og åndbart regntøj. Du kan samtidig vælge et par sikkerhedssko eller jobsko med Goretex eller andre former for vandbeskyttende behandling, så du ikke får våde fødder i regnvejr.


Sommerarbejdstøj

 •  Arbejdsshorts eller arbejdsknickers 
 •  Slidstærke arbejds T-shirts
 •  Arbejdsskjorter 
 •  Sikkerhedssandaler
 •  Kaskett eller bøllehat

I den danske sommer har vi både solrige dage, hvor der er brug for let arbejdstøj med ventilation og svedtransporterende egenskaber. Du kan med fordel vælge sommer arbejdstøj i form af arbejdsshorts, knickers og t-shirts i tynde materialer, så du får rigtig god udluftning og ikke får det for varmt. For at beskytte dit hoved og dine øjne mod solen, kan du iføre dig én af de mange smarte kasketter eller caps. Til fødderne kan du vælge et par af de lette og gode sikkerhedssandaler, som har alle de nødvendige certificeringer, men som samtidig har mange huller til ventilation, afkøling og udluftning!


Vinter arbejdstøj

 •  Vinterjakker til arbejde
 •  Overalls
 •  Termokeddeldragter
 •  Termotøj eller termoundertøj
 •  Sikkerhedsstøvler med foer
 •  Varmt tilbehør som huer, handsker og halsrør

Når du arbejder udendørs i vintermånderne, er en varm og lækker vinterjakke uundværlig til at beskytte dig imod nedbør, sne og hagl. Hvis du godt kan lide at være varmt klædt på fra top til tå, kan du også vælge en varm og praktisk termokedeldragter. Alt det varme arbejdstøj til vintermånederne kan fås med Hi-Vis eller High Visibility, fordi den ekstra synlighed især er vigtig, når der er mørkt i mange af døgnets timer.

I vinteren er det en god idé med et par overalls eller en kedeldragt med en langærmet arbejdstrøje indenunder, som du kan parre med en skaljakke, når det regner og blæser. En skaljakke er nemlig en tynd vind- og vandtæt jakke, som holder dig beskyttet mod elementerne, men som er let og behagelig at bære på grund af det tynde materiale.

Nogle af de mest udsatte områder på kroppen i koldt vejr er fødder, hænder og hovedet, derfor bliver du glad for praktisk tilbehør som  en varm hue, handsker og eventuelt halsrør/halsedisse. Du kommer langt med et par stærke og og solide sikkerhedsstøvler - enten i form af klassiske sikkerhedsstøvler eller isstøvler - med god isolering og beskyttende detaljer såsom tåkappe og sømværn i sålen. 


Mascot overalls

Innovative patenterede teknologier i arbejdstøj

Du har måske lagt mærke til, at der er nogle egenskaber og teknologier, som går igen på kryds af de forskellige arbejdstøjmærker – f.eks. Gore Tex membraner og Cordura-forstærkninger. Det skyldes, at nogle teknologier er udviklet af en tredje part – en virksomhed, der har fokuseret på netop den ene teknologi eller det enkelte materiale.

Mange arbejdstøjsmærker køber rettigheder til at anvende disse særlige teknologier, så deres produkter bliver så funktionelle som muligt. På den måde får arbejdstøjet de bedste egenskaber fra specialister på området. Med andre ord er det din sikkerhed for, at dit arbejdstøj kan beskytte dig bedst muligt og give dig en god arbejdsdag.

Patenterede teknologier:
 •  Arbejdstøj med Cordura
 •  Kevlar forstærkninger 
 •  Coolmax: Ventilerende materiale
 •  Gore Tex: Vandtæt materiale - Læs om Gore Tex sko her
 •  BOA-snøresystem i sikkerhedssko 


Certificeringer i arbejdstøj

Certificeringer er din garanti på, at arbejdstøjet lever op til den kvalitet, funktionalitet, sikkerhed, som du har brug for. I andre tilfælde fortæller certificeringerne noget om, hvordan arbejdstøjet er produceret og hvilken pleje, tøjet tåler. Hos Jysk Firmatøj kan du bruge filtreringsværktøjet øverst til venstre til at sortere kategorien efter mange af disse certificeringer. Det er heldigvis ikke nødvendigt at kende alle certificeringerne, men det er nemmere at købe det rigtige arbejdstøj, hvis du ved, hvad du skal gå efter. Få et overblik over populære certificeringer her:


Krav til produktion og pleje:
  •  Oeko-Tex Made in green
  •  Oeko-Tex Standard 100
  •  GOTS – miljørigtig produktion og socialt ansvar
  •  EN ISO 15797 – Tåler industrivask

Diverse udstyr:
 •  ANSI Z87 – letvægts beskyttelses briller
 •  CE Food Safe – Sikker i forbindelse med mad
 •  EN 1731 – Ansigtsbeskyttelse med integreret visir
 •  EN 352 – Høreværn
 •  EN 381 – Sikkerhed imod kædesav


Sikkerhedsbeklædning imod elektronik:
 •  EN 1082 – elektrisk afladning
 •  EN 1149-3/5 - elektrisk afladning
 •  IEC 61340-43 - ESD beskyttelse
 •  IEC 61482-2 - beskytter imod termiske farer

Sikkerhedshjelme:
 •  EN 812 – Hård arbejdshat
 •  EN397 - Beskyttelse mod nedfaldende genstande
 •  ANSI-ISEA Z89 - Sikkerhedshjelm


Beskyttelsestøj:
 •  EN ISO 11611 - Beskyttelse imod gnister og strålevarme
     Kl.1:  Minimumsbeskyttelse 
     Kl.2: Højere beskyttelse
 •  EN 13034 – beskyttelse mod flydende kemikalier
 •  EN ISO 11612 – Beskyttelse mod varme og ild
 •  EN ISO 20471 – Certificering til synligt arbejdstøj
     Kl.1: Reflekser: 0,10 m² Fluorescerende materiale 0,14 m²
     Kl.2: Reflekser: 0,13 m² Fluorescerende materiale 0,50 m²
     Kl.3: Reflekser: 0,20 m² Fluorescerende materiale 0,80 m²
 •  EN14404 - Standard indenfor knæbeskyttelse
 •  EN342 - Certificeret kuldebeskyttelse 
 •  EN343 - Åndbart, vind- og vandtæt arbejdstøj 

Arbejdshandsker:
 •  EN 388 – Beskyttelseshandsker mod mekaniske risici
 •  EN 420 – Beskyttelseshandsker
 •  EN 511 – Beskyttelseshandsker mod kulde
 •  EN 374 – Beskyttelseshandsker mod kemikalier
 •  ANSI/ISEA 105 – Skærefast handske
 •  ANSI/NZS 2161- Slag- og skærefast handske
 •  CE Cat. 1 – arbejdshandsker - lav risiko
 •  CE Cat. 2 – arbejdshandsker - mellem risiko
 •  CE Cat. 3 – arbejdshandsker - høj risiko


Arbejdstøj outlet - Find vilde tilbud på arbejdstøj

Vi rydder jævnligt op på vores lager og samler skarpe tilbud i vores outlet, hvor du kan shoppe lækkert kvalitets arbejdstøj til billige priser. Vi har altid særlige kampagner og mange gode tilbud på forskelligt arbejdstøj og i vores outlet, kan du være heldig at få vilde rabatter og spare op til 75%. Produkterne findes i begrænset antal og opdateres løbende, så du kan altid finde nye spændende tilbud. Vær dog opmærksom på, vores lagervarer er i begrænset antal og hurtigt blive udsolgt!

Vi kører løbende fordelagtige kampagner på arbejdstøj - ofte efter mærke, serie eller kategori -  så du kan shoppe arbejdstøj til skarpe priser. Følg med i vores aktuelle kampagner her eller tilmelde dig vores nyhedsunivers nederst på siden, så du kan være forkant med vores tilbud, kampagner og nyheder. Du kan selvfølgelig også følge med på vores sociale medier, hvor vi gør os umage med at poste de seneste nyheder og tilbud.

> Gå til arbejdstøj outletten her


Få logotryk eller broderi på dit firmatøj

Logotryk til virksomheder, hold og private

Hos Jysk Firmatøj har vi eget trykkeri og tilbyder både logotryk og brodering. Vi laver logotryk og broderi på stort set ale typer arbejdstøj og sportstøj. Uanset om du er på jagt efter firmatøj med logo på ryggen eller en sportstaske med dit fodboldholds klublogo, kan vi finde en løsning til dig.

Du får derfor meget ud af at få logo på arbejdsuniformen - det styrker både dit brand og teamånden hos medarbejderne. Hos os får du kyndig vejledning i forhold til tøjvalg, logotryk og placering, så du får et pænt og professionelt resultat.

> Få mere at vide omkring dine muligheder for logotryk her


Køb arbejdstøj til dig og dine medarbejdere hos Jysk Firmatøj

Hos Jysk Firmatøj gør vi en dyd ud af at dele vores viden omkring arbejdstøj med dig, så du kan blive godt klædt på til din arbejdsunivers. Du er velkommen til at læse mere om arbejdstøj i vores artikel-univers, der indeholder alt fra guides til at at vælge de rette arbejdsbukser til uddybninger af egenskaber, som f.eks. åndbarhed og Gore Tex.

Vores mission er at gøre det muligt for dig at shoppe alt dit arbejdstøj, fodtøj og tilbehør fra ét sted, så du kan spare tid og energi.  Du kan sidde fra kontoret eller fra sofaen og bestille dit billige arbejdstøj i ro og mag, og så leverer vi dit nye arbejdstøj direkte hjem til dig eller til virksomheden.

Uanset om du er gør-det-selv entusiast, en del af en mindre virksomhed eller handler på vegne af en større virksomhed, sidder vi klar til at hjælpe dig videre. Ring eller skriv til os, hvis du har spørgsmål eller forespørgsler vedrørende arbejdstøj, firmatøj eller logotryk. Som erhvervskunde har vi flere muligheder, der gør det nemmere, billigere og skønnere at shoppe arbejdstøj. Vi laver langsigtede skræddersyede løsninger til virksomheder, der sikrer dig det bedste arbejdstøj til de skarpeste priser. 

> Læs mere om dine muligheder som erhvervskunde her


5 hurtige om Jysk Firmatøj:
  1.  Vi sælger arbejdstøj og sportstøj til både private og erhverv
  2.  Du får et enormt udvalg fra alle de bedste mærker
  3.  Hos os får du professionel rådgivning af dygtige sælgere
  4.  Vi tilbyder logotryk og brodering på firmatøj og holdtøj
  5.  Du får altid hurtig levering og 30 dages retur


Gå til top
star

Professionel rådgivning

Få professionel vejledning til sortiment fra vores erfarne sælgere.
star

Egen webshop

Webshop for erhvervskunder med mange fordele såsom fakturabetaling.
star

Logotryk- & broderi

Automatisk logotryk på dine bestillinger via din egen webshop.
star

Fri fragt over 999 kr.

100% klimakompenseret levering med GLS til pakkeshops & erhvervsadresser.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.
Trustpilot