Billigt kvalitets arbejdstøj

Stort udvalg af arbejdstøj til lave priser

Se det kæmpe udvalg af arbejdstøj til alle brancher – Hos Jysk Firmatøj er vi specialister i arbejdstøj, og her finder du alle de populære mærker til skarpe priser og gode tilbud!  

Arbejdstøj til alle brancher | Bliv klædt på til alle årstider | Altid bedste kvalitet | Logotryk og broderi | Outlet 

Få arbejdstøj til alle brancher

Hos Jysk Firmatøj har vi mange års erfaring med arbejdstøj, og vi har godt styr på, hvordan forskellige brancher har forskellige behov til arbejdstøjet. Derfor spænder vores udvalg også over arbejdstøj til rigtig mange brancher, så du kan få fingrene i lige præcis det arbejdstøj, der bedst opfylder dine behov og ønsker.  

Vi har billigt arbejdstøj i bedste kvalitet til dig, der arbejder med håndværk som: 

 • Murer
 • Maler
 • Tømrer
 • Byggeri
 • Lager
 • Industri
 • Kemisk industri
 • Offshore
 • Fiskeri
 • Havnemedarbejder
 • Skovarbejde
 • Mekaniker
 • Gartner
 • Gulvlægger
 • Tagdækker

Derudover har vi et stort udvalg af kokke- og tjenertøj samt mange andre produkter til dig, der arbejder indenfor restaurationsbranchen eller med HORECA. Også vores kategori med Care & Clean rummer et bredt udvalg af lækkert arbejdstøj, og her finder du det bedste arbejdstøj, hvis du arbejder på klinik eller andet arbejde indenfor sundhedssektoren. 

Hvis du køber arbejdstøj på vegne af en virksomhed, er der også gode muligheder for, at I kan få jeres helt egen dedikerede webshop, hvor medarbejderne selv kan gå ind og vælge både model, farve og størrelse. Du kan få meget mere at vide omkring vores skræddersyede løsninger til virksomheder herBliv klædt på til arbejde i alle årstider

I Danmark er årstidernes skiften lig med ændringer i vejret og temperaturen, og det stiller krav til dit valg af arbejdstøj. Hvis du arbejder udendørs er det nemlig svært at finde godt arbejdstøj, der kan bruges året rundt, og det kan være rart at have gode muligheder for at skifte. Samtidig kan det på en indendørs arbejdsplads være nødvendigt med arbejdstøj, der ikke matcher vejret udenfor, hvis der er godt gang airconditionen.  

Til de forskellige sæsoner har vi selvfølgelig sammensat et bredt udvalg af arbejdstøj og tilbehør, som du kan læse nærmere om herunder. 


Sommer og varme dage med let arbejdstøj

I den danske sommer kan vi få mange solrige dage, hvor der er brug for god ventilation i sko og udstyr samt let tøj. Det handler altså om at vælge tøj i tyndt og behageligt materiales om fx arbejdsshorts og t-shirts, så du får rigtig god udluftning og ikke får det for varmt. For at beskytte dit hoved og dine øjne mod solen, kan du iføre dig én af de mange smarte kasketter eller caps, så du undgår at blive blændet eller solskoldet i hovedbunden i løbet af arbejdsdagen. 


Arbejdsvest

I tilfælde af, at du bliver overrasket af en brise eller en koldere dag, kan du tilføje en arbejdsvest til dit arbejdstøj, som holder dig mere varm og isoleret omkring overkroppen, men samtidig lader dig beholde fuld bevægelsesfrihed. Her har du nemlig armene fri og god mulighed for at rotere i skulderen uden at der er for mange lag tøj i vejen! 


Sikkerhedssandaler

Til fødderne kan du vælge et par af de lette og gode sikkerhedssandaler, som har alle de nødvendige certificeringer, men som samtidig har mange huller til ventilation, afkøling og udluftning! 


Hold dig tør i det regnfulde efterår

Når sommeren går på hæld og bliver erstattet af efterår, bliver dagene koldere og der kommer typisk mere regn. Derfor bliver det andre funktioner i dit arbejdstøj, der bliver vigtige, da du skal holde dig tør og lun, selvom du bruger mange timer udenfor. 


Overalls, kedeldragter og skaljakker

Her kan det være en god idé med et par overalls eller en kedeldragt med en langærmet trøje indenunder, som du kan parre med en skaljakke, når det regner og blæser. En skaljakke er nemlig en tynd vind- og vandtæt jakke, som holder dig beskyttet mod elementerne, men som er let og behagelig at bære på grund af det tynde materiale. 


Sikkerhedssko

Du kan samtidig vælge et par sikkerhedssko eller jobsko med Goretex eller andre former for vandbeskyttende behandling, så du ikke får våde fødder i regnvejr og samtidig er godt beskyttet.  


Arbejdstøj til vinter med is, sne og frost

Selvom vi i Danmark ikke er det skandinaviske land, der ligger længst mod nord, kan vi i Danmark godt opleve kolde vintre, hvor temperaturen når langt under frysepunktet og sne og is besværliggør arbejdet. Især om vinteren er det rigtige arbejdstøj essentielt, fordi det holder dig beskyttet og samtidig kan hjælpe dig til at klare dine opgaver bedst muligt.  


Vinterjakke

En varm og lækker vinterjakke holder dig beskyttet mod de kolde temperaturer og nedbør som sne, hagl og regn. Samtidig er der i vinterjakker til arbejde indtænkt mange praktiske detaljer såsom lommer forskellige steder, som giver god funktionalitet.  


Termokedeldragter og Hi-Vis

Hvis du godt kan lide at være varmt klædt på fra top til tå, kan du også vælge én af de varme og praktiske termokedeldragter, der er en flyverdragt til arbejde. Alt det varme arbejdstøj til vintermånederne kan fås med Hi-Vis eller High Visibility, fordi den ekstra synlighed især er vigtig, når der er mørkt i mange af døgnets timer.  


Sikkerhedsstøvler og varme huer

Nogle af de mest udsatte områder på kroppen i koldt vejr er fødder, hænder og hovedet. Derfor har vi selvfølgelig udvalgt noget særligt arbejdstøj, som du kan bruge til at holde hænder, fødder og hoved varmt selv i frostgrader. Det er blandt andet stærke og solide sikkerhedsstøvler - enten i form af klassiske sikkerhedsstøvler eller isstøvler med god isolering og beskyttende detaljer såsom tåkappe og sømværn i sålen. Der er desuden altid fokus på en sikkerhedsstøvles skridsikkerhed, da sålen skal kunne sikre dig et godt fodfæste og greb i underlaget, selv når du bevæger dig på is. Til hoved og hænder kan du vælge blandt det store udvalg af handsker, huer og balaclavas! 


Arbejdstøj til skiftende forårsvejr

Foråret er vores anden overgangsårstid, hvor temperaturen kan svinge meget, og hvor vi bevæger os mod varmere vejr. Derfor kan det i foråret være en god idé at udnytte din påklædning ved at klæde dig i flere lag af arbejdstøj. Inderst bærer du fx et baselayer eller en termoundertrøje, og så kan du tilføje et yderlag som fx en hættetrøje, hoodie eller en cardigan. Hvis det er koldt, kan du bære en termojakke eller andet termotøj yderst, da vi både kar flotte og moderne termojakker til hverdagsbrug samt stærke og funktionelle termojakker som arbejdstøj.  Altid arbejdstøj i bedste kvalitet!

For at du får den absolut bedste oplevelse med dit arbejdstøj, har vi hos Jysk Firmatøj nøje udvalgt de bedste brands og mærker med arbejdstøj, så du er sikker på, at kvaliteten altid er i top. Mange af mærkerne har mange års erfaring med enten sikkerhedssko, arbejdsbukser, sikkerhedsudstyr eller noget helt fjerde, og gennem arbejdet med at designe, producere og teste arbejdstøjet, har de hver især fundet frem til innovative teknologier, slidstærkt materiale og flot design.  

Det er vigtigt, at dit arbejdstøj er både slidstærkt og funktionelt, og at det samtidig er behageligt at bære. Derfor kan du vælge mellem arbejdstøj fra populære og anerkendte mærker som fx: 

 • Mascot arbejdstøj
 • Snickers Workwear
 • Kansas
 • F. Engel – og unikke serier af arbejdstøj
 • Carhartt
 • Portwest
 • Jobman
 • By Mikkelsen
 • Blåkläder
 • Og mange flere!

Tjek vores outlet og find vilde tilbud!

Vi rydder jævnligt op på vores lager og samler skarpe tilbud i vores outlet, hvor du kan få lækre varer og kvalitets arbejdstøj billigt. Produkterne findes i begrænset antal men opdateres løbende, så du kan altid finde nye spændende tilbud, når du går på jagt blandt produkterne. Pas dog på med at vente for længe med at slå til, for det begrænsede lager kan hurtigt blive udsolgt! 


Få logotryk eller broderi på dit arbejdstøj

Hos Jysk Firmatøj har vi et stort og moderne trykkeri, hvor vores dygtige personale arbejde med at lave flotte og slidstærke logotryk på både arbejdstøj, profiltøj, sportstøj og tilbehør. Vi laver nemlig logotryk og broderi på stort set alle de varer, vi sælger, så uanset om du er på jagt efter arbejdstøj med logo på ryggen eller en sportstaske med dit fodboldholds klublogo, kan vi finde en løsning til dig! 

Vores medarbejdere i trykkeriet har god erfaring med at lave skræddersyede løsninger, og der er et væld af muligheder, når det kommer til placering, størrelse og design af dit tryk. Få mere at vide omkring dine muligheder for logotryk herKøb arbejdstøj til dig og dine medarbejdere hos Jysk Firmatøj!

Spar tid og energi ved at købe dit arbejdstøj på nettet - både hvis du er en ivrig gør-det-selv arbejder, en del af en mindre virksomhed eller handler på vegne af en virksomhed med mange medarbejdere. Du kan sidde fra kontoret eller fra sofaen og bestille dit billige arbejdstøj i ro og mag, og så leverer vi dit nye arbejdstøj direkte hjem til dig eller til virksomheden. Hvis tøjet desværre ikke passer, får du selvfølgelig fri retur, så du kan få det rigtige arbejdstøj hjem! 

Vi har altid særlige kampagner og mange gode tilbud på forskelligt arbejdstøj, og i vores outlet kan du være heldig at få vilde rabatter og spare op til 75% 

Gå til top

Fri fragt over 499 kr.

Til GLS PakkeShop & til erhvervsadresser

Gratis retur

Hvis du fortryder købet, kan du sende din pakke retur til os gratis.

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Bonus på din ordre

Som registreret kunde opsparer du bonus hver gang du handler i shoppen.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.