Fristads FusionFristads Fusions byder på let og lækkert arbejdstøj til alt fra produktionsmedarbejdere og fagteknikere til lager- og servicemedarbejdere. I kollektionen finder du alt fra ekstra slidstærke bukser og shorts til smarte jakker og bekvemme kedeldragter.

Om Fristads Fusion kollektionen

Fristads Fusion er en Cross-over kollektion, hvor du finder arbejdstøj til mænd og kvinder inden for samtlige brancher, så du kan skabe en ensartet arbejdsbeklædning i hele virksomheden.

Kendetegnet ved kollektionen er let arbejdstøj i 100 % stretch med alle de populære funktioner, som rummelige lommer, ekstra sømrum og forstærkninger på udsatte områder.

Det meste af udvalget kommer i flere farver, så du kan skabe dit eget personlige udtryk. Kollektionen kan derfor prale med at være praktisk og lækker at se på.

Klassiske designs med moderne twists

Fristads Fusion er til dig, der f.eks. arbejder inden for: Service og industri eller bygge- og konstruktionsbranchen. De klassiske jakker fra Fusion er af et bæredygtigt letvægtsmateriale, der passer til det meste arbejdstøj – ja faktisk kan du mixe og matche arbejdstøjet fra kollektionen med Fristads andre serier eller med dine favorit mærker.

Arbejdstøj af lette, slidstærke materialer med masser af stræk er elsket af det arbejde folk verden over – og det er præcis det du får, når du shopper fra Fusion kollektionen. Du kan blandt vælge arbejdsbukser og -shorts i sporty tofarvede designs – med eller uden praktiske refleksdetaljer, der øger din sikkerhed og synlighed.

Øg teamånden på arbejdspladsen

Fristads har ladet sig inspirere af racerløb og har designet kollektionen med henblik på at øge teamånden på arbejdspladsen. Alt fra virksomhedens håndværkerne til sælgerne kan nyde godt af kollektionen.

Du kan for enten vælge de samme modeller eller blot holde dig inden for den samme farveskala. Når medarbejdere på tværs af afdelingerne er iført en ensartet arbejdsbeklædning forbedres fællesskabsfølelsen.

> Se alt arbejdstøj fra Fristads her

Til toppen

Fri fragt over 999 kr.

Til GLS Pakkeshops & erhvervsadresser for webshop-kunder i Danmark.

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Få fordele

Få adgang til en række fordele som registreret kunde.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.