Praktisk fodtøj som sikkerhedssko, støvler, træsko mm.

Fodtøj med og uden sikkerhed til professionelle og fritid

Kast blikket over vores store udvalg af fodtøj, støvler, sandaler og tilbehør som såler og strømper, som du kan have glæde af under din arbejdsdag – uanset om du arbejder indendørs eller udendørs! 

Sikkerhedssko | Sikkerhedsstøvler til kvinder og mænd | Gummistøvler | Træsko | Sneakers og sko til arbejde | Sandaler | Såler, strømper og tilbehør 

Sikkerhedssko

Sikkerhedssko er en essentiel del af dit arbejdstøj, hvis du arbejder med tunge ting eller steder, hvor du eventuelt udsætter dine fødder for stød, slag mm. Beskyttelsen i sikkerhedssko består ofte af en tåhætte/tåkappe, som er en hård skal forrest i skoen, der dækker dine tæer.  

For at sikre sikkerhedsskoens effekt, er der udarbejdet nogle internationale certificeringer for de forskellige klasser, og du kan læse meget mere om disse certificeringer samt sikkerhedssko generelt under kategorien sikkerhedsfodtøj, hvor du desuden kan se hele vores udvalg af sikkerhedssko og andet sikkerhedsfodtøj.  Sikkerhedsstøvler til kvinder og mænd

Sikkerhedssko ender typisk under anklen, og de er velegnede til det lidt varmere årstider. Hvis du gerne vil have mere støtte af anklen eller er på udkig efter varmere sikkerhedsfodtøj, er sikkerhedsstøvler eller sikkerhedsstøvletter et godt valg til dig.  

Du kan få sikkerhedsstøvler i flere forskellige højder lige fra de klassiske støvletter, der stopper lige over anklen til lange støvler, hvis skaft stopper ca. midt på læggen.  

Sikkerhedsstøvler har den fordel, at de er udviklet til at kunne klare alle vejrforhold, uanset hvor koldt eller glat der bliver udenfor. Samtidig er støvlerne behagelige og åndbare, så din fod er komfortabel under arbejdet.  Gummistøvler

Der kan være situationer, hvor du har brug for at iføre dig 100% vandtæt fodtøj, og her kommer gummistøvlerne ind i billedet. Gummistøvler er, som navnet antyder, en støvle fremstillet af vandtæt gummi, der effektivt holder dine fødder tørre og lune. Her på siden finder du nogle af de bedste gummistøvler på markedet, og vi forhandler populære og anerkendte brands som Dunlop, Albatros og Sanita.  

Gummistøvlerne kan også fås med forstærkning i tåen præcis ligesom sikkerhedsskoene, så du får en kombination af en beskyttende støvle, der samtidig har praktisk vandtæt funktion. 

Hvis du frygter, at et par gummistøvler vil være for kolde at bruge om vinteren eller i minusgrader, skal du ikke være bekymret. Du kan nemlig få vintergummistøvler og isstøvler, som er super varme og isolerede støvler, der holder dine fødder varme med sit bløde foer. Disse støvler er også ekstremt skridsikre som resultat af den mønstrede bund, så du står sikker fast selv på isglat underlag.  Træsko

I rigtig mange brancher er træsko et populært valg af arbejdssko, og det med god grund. Træskoene er slidstærke sko, der er designet til at passe perfekt til din fod.  

Du kan have bestemte ønsker til en træsko - om den er med eller uden sikkerhed i tåen, hælkap, hælrem eller farverigt mønster.  

En træsko med hælkap sidder godt og komfortabelt på foden, samtidig med at den er fleksibel uden at risikere at ryge af. En træsko uden hælkap er derimod let og hurtig at få på og af, hvis du har brug for at skifte sko hurtigt i løbet af din arbejdsdag. Du kan altså frit vælge den model, der bedst opfylder dine behov, så du får det bedste arbejdstøj til en optimal arbejdsdag.  

Fra Sika kan du få de stærke sikkerhedstræsko med flex, der er en certificeret sikkerhedssko med en yderst komfortabel pasform. Træskoen er designet til at være behagelig at gå på hele dagen lang, så du under dit arbejde giver dine fødder de bedst mulige forhold.  


Sanita træsko

Sanita har et kæmpe udvalg af farverige og spændende træsko med flotte mønstre. Disse træsko vil helt automatisk løfte dit humør, hver eneste gang du kigger på dem. Du kan både vælge ensfarvede træsko med en farverig overdel samt mønstrede træsko, der inkorporerer flere farver i designet. De farverige træsko fås i mere end 25 forskellige farver og mønstre, så du kan finde præcis det par træsko, som du synes bedst om.  

Som noget helt nyt kan du også få Sanita Schu’zz Globule Pro clogs, der er super lette og behagelige træsko, der er særligt velegnet til sundhedspersonale og andre brancher, hvor størstedelen af arbejdet foregår indendørs. De kan dog også sagtens bruges i din fritid – fx i haven, da de er super komfortable og skridsikre.  Sneakers og sko til arbejde

En behagelig sko er vigtig under arbejde, og hvis du ikke har et særligt behov for en varm eller beskyttende sikkerhedssko, kan en komfortabel jobsko være det bedste valg for dig. Dette kan være i form af et par sneakers eller tennissko, men du kan også vælge en mere elegant snøresko.  

Fælles for alle skoene er, at de er designet til både at være slidstærke og komfortable, så du får en sko, der kan holde til lang tids brug, og som samtidig sidder behageligt på foden. Jobskoene uden sikkerhed passer til rigtig mange forskellige brancher, men du kan også bruge dem i private sammenhænge, da mange af skoene har smart design og praktiske funktioner, som du også kan have god glæde af udenfor arbejdspladsen.  Sandaler og badesandaler

I nogle arbejdsmiljøer kan det være en fornøjelse at arbejde i mere åbne sko som sandaler og badesandaler.  

Her på siden kan du finde et stort udvalg af de populære sko og sandaler fra Birkenstock, der med en anatomisk formet fodseng udgør et skønt underlag at gå på hele dagen. Sandalerne er også fremstillet med en skridsikker sål, der gør den sikker at bruge selv på glatte underlag. I brancher som klinik og pleje, hospital og køkken er sandalerne velegnede på baggrund af deres høje komfort og gode sikkerhed.  Såler, strømper og tilbehør til sikkerhedssko

Hvis du allerede har styr på sko og støvler, men er på jagt efter et par nye såler eller sokker, kan du også finde dem her på siden. Vi har nemlig et stort udvalg af særlige indlægssåler, der kan give dig en ekstra komfortabel oplevelse af din arbejdssko. Disse såler kan være et godt valg, hvis du har brug for ekstra støtte fx af svangen eller hælen, og en almindelig sål ikke helt passer til din fod. 

Af strømper og sokker finder du også et stort udvalg af forskellige modeller, der både kan holde dine fødder varme i koldt vejr, kan transportere sved og fugt væk fra fødderne og give ekstra støtte af ankelled og fodled. Du kan finde strømper og sokker fra kendte mærker som Hummel, Brynje, Apollo og mange flere. Udvalgte mærker af arbejdssko hos Jysk Firmatøj

Her hos Jysk Firmatøj ApS er vi glade for at kunne tilbyde sikre og behagelige sko, støvler og sandaler fra nogle af de bedste og mest anerkendte mærker på området. Dette er fx Airtox, Puma, Brynje og Skechers samt mange andre. Foruden arbejdssko kan du få alt indenfor arbejdstøj, erhvervsbeklædning og fritidstøj hos jyf.dk, og du kan hurtigt og let bestille det i vores webshop. Ved at købe dine arbejdssko online får du desuden lynhurtig levering direkte til din adresse.  

Hvis du har brug for ekstra vejledning eller har spørgsmål i forbindelse med dit valg af arbejdssko, er vores dygtige personale altid klar til at hjælpe og komme med gode råd - Mød vores personale her! 

Gå til toppen

Fri fragt over 499 kr.

Til GLS PakkeShops & erhvervsadresser i Danmark

Gratis retur

Hvis du fortryder købet, kan du sende din pakke retur til os gratis.

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Bonus på din ordre

Som registreret kunde opsparer du bonus hver gang du handler i shoppen.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.