Praktisk fodtøj til arbejde og fritid

Kast blikket over vores store udvalg af fodtøj til arbejde og fritid. Vælg i mellem mange former for arbejdssko, sikkerhedssko og fritidsko fra mange populære mærker!

Se også: Airtox skoArbejdssko til herre | Arbejdssko til damer | Sikkerhedssko | Sikkerhedssko til damer | Sneakers

Fodtøj til private og erhverv

Hos Jysk Firmatøj fører vi er bredt udvalg af fodtøj til private og erhverv! Vi er stolte af at kunne tilbyde sikre og behagelige arbejdssko, sikkerhedssko og fritidssko fra nogle af de bedste mærker på områderne. Du kan vælge imellem mange former for fodtøj med og uden sikkerhed, herunder: Sneakers, sandaler, støvler og meget mere! 

Vi har sorteret vores udvalg efter, om skoene egner sig bedst til arbejde eller fritid. At en sko betegnes som en arbejdssko betyder blot, at den eksempelvis kan være skridsikker, antistatisk eller leve op til diverse sikkerhedskrav. Du kan sagtens benytte en arbejdsko i fritiden!

Shop lækkert fodtøj fra blandt andet:
  •  Airtox
  •  Puma
  •  Brynje
  •  HKSDK
  •  Skechers

Airtox sko

Højkvalitets sikkerhedsfodtøj

Sikkerhedsfodtøj kommer som sko, støvler og sandaler og beskytter fødderne mod tunge og skarpe genstande. I mange brancher er det et krav at bruge sikkerhedssko for at beskytte medarbejderne bedst muligt. Sikkerhedssko beskytter fødderne for eksempel med tåkap, sømværn og såler, der eksempelvis kan være olie/benzin resistente, vandafvisende, stødabsorberende, antistatiske mm. For at sikre sikkerhedsskoens effekt, er der udarbejdet internationale certificeringer i forskellige klasser. Du kan læse meget mere om disse certificeringer samt sikkerhedssko generelt i artiklen om godkendelser til sikkerhedssko.

Gå til sikkerhedsfodtøj 


Arbejdssko til alle brancher

Det der adskiller arbejdssko fra almindelige sko er, at de er lavet til at give dig komfort og sikkerhed igennem hele arbejdsdagen. Arbejdssko kan være åndbare og stødabsorberende og have såler, der sørger for at du ikke glider eller får stød. Det er altså både designet og sålen, der afgør, om det fodtøjet er velegnet til arbejde. Du kan derfor sagtens bruge arbejdssko i fritiden. Arbejdssko kommer i de samme designs, som du kender fra almindelige sko, herunder: Kondisko, sandaler, støvler og træsko.

Når du vælger sko fra mærkerne, der fremstiller arbejdstøj- og fodtøj, får du sko af den højeste komfort og kvalitet. Hvis du er på udkig efter en klassisk arbejdssko uden sikkerhed, kan en komfortabel jobsko være det bedste valg for dig.  Jobskoen passer til rigtig mange forskellige brancher, men du kan også bruge dem i private sammenhænge, da mange af skoene har smart design og praktiske funktioner, som du også kan have glæde af uden for arbejdspladsen. 

Gå til arbejdssko


Fritidssko til mænd og kvinder

I kategorien med fritidssko, kan du vælge imellem mange: Sneakers, sandaler, løbesko/sportssko, støvler og vandresko i høj kvalitet. Fælles for alle skoene er, at de er designet til både at være slidstærke og komfortable, så du får en behagelig sko, der holder længe. VI har stort udvalg af lækre fritidssko fra blandt andet Craft og Birkenstock, der med en anatomisk formet fodseng udgør et skønt underlag at gå på hele dagen. Fritidssko kan bruges året rundt til ale hverdagens begivenheder, herunder sport og arbejde. Vælg imellem klassiske og sporty design i alle regnbuens farver!

Gå til fritidssko   

Gummistøvler til arbejde og fritid

Der kan være situationer, hvor du har brug for at iføre dig 100% vandtæt fodtøj - her kommer gummistøvlerne ind i billedet. Gummistøvler er, som navnet antyder, en støvle fremstillet af vandtæt gummi, der effektivt holder dine fødder tørre og lune. Her på siden finder du nogle af de bedste gummistøvler på markedet. Vi forhandler gummistøvler fra populære og anerkendte mærker som Dunlop, Albatros og Sanita. Hos os finder du gummistøvler med og uden tåkap og smarte egenskaber, som isolering og skridsikre såler.

Gå til gummistøvler


Klassiske og moderne træsko

I rigtig mange brancher er træsko et populært valg af arbejdssko - og med god grund: En træsko er en slidstærk sko, der er designet til at passe perfekt til din fod. Du kan vælge i mellem træsko med eller uden sikkerhed. Sanita har et kæmpe udvalg af farverige og spændende træsko med flotte mønstre, der automatisk løfter dit humør.. Sanita Schu’zz Globule Pro clogs er super lette og behagelige træsko, der er særligt velegnet til sundhedspersonale og andre brancher, hvor størstedelen af arbejdet foregår indendørs. Træsko kan også bruges i din fritid – fx i haven, da de er super komfortable og skridsikre. Vælg i mellem træsko med og uden hælkap eller hælrem.

Gå til træsko


Såler, strømper og tilbehør til sikkerhedssko

Gør dit nye fodtøj endnu mere komfortabelt med et par ergonomiske såler eller behagelige sokker - øg holdbarheden med praktiske plejermidler eller lav din egen stil med nye snørebånd. Vi har  et stort udvalg af særlige indlægssåler, der kan give dig en ekstra komfortabel oplevelse af din arbejdssko. Disse såler kan være et godt valg, hvis du har brug for ekstra støtte fx af svangen eller hælen, og en almindelig sål ikke helt passer til din fod. I vores udvalg af sokker finder du blandt andet modeller, der holder dine fødder varme i koldt vejr med svedtransporterende og støttende egenskaber. 

Gå til tilbehør


En verden af fodtøj hos Jysk Firmatøj

Foruden fodtøj kan du også shoppe arbejdstøj til alle brancher og højkvalitets sportstøj hos Jysk Firmatøj. Vi har et bredt sortiment og er blandt landets største forhandlere af firma- og erhvervsbeklædning. Det skal være nemt og bekvemt at shoppe online. Når du handler med os får du derfor lynhurtig og fri retur. 

Vi vil gerne dele den ekspertise med dig, vi har samlet i løbet af de sidste 30+ år. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du har brug for råd og vejledning til fodtøj eller andet af vores sortiment. Hvis du er på udkig efter ekstra skarpe tilbud på fodtøj kan du kigge vores vores outlet, der løbende bliver opdateret med nye varer.


Gå til toppen
star

Professionel rådgivning

Få professionel vejledning til sortiment fra vores erfarne sælgere.
star

Egen webshop

Webshop for erhvervskunder med mange fordele såsom fakturabetaling.
star

Logotryk- & broderi

Automatisk logotryk på dine bestillinger via din egen webshop.
star

Fri fragt over 999 kr.

100% klimakompenseret levering med GLS til pakkeshops & erhvervsadresser.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.
Trustpilot