Såler, strømper og udstyr til fodtøj

Find forskellige tilbehør til fodtøj såsom bløde såler og praktiske strømper her på siden. Vi har mange forskellige varianter, så du kan få tilpasset dine arbejdssko samt holde dine fødder ekstra komfortable dagen lang. 

Specielle såler | Forskellige typer strømper | Plej dit fodtøj bedst muligt 

Specielle såler

I nogle situationer kan det være rart selv at tilføje en sål i dine arbejdssko eller arbejdsstøvler, og lige netop til det formål kan du her på siden finde et stort udvalg af forskellige bløde og stødabsorberende såler. 

Fx kan du vælge Airtox 14 Walking On Clouds såler, der - som navnet antyder - får det til at føles som om du går på skyer dagen lang. Som mange af de andre såler på siden er den også god til at modvirke lugt i dine arbejdssko, og så vejer den nærmest ingenting. Sålerne kan gøre det mere behageligt at gå rundt i dine arbejdssko, selv når du bruger mange timer hver dag på benene.  Bløde strømper

En anden vigtig del af dit arbejdstøj og fodtøj er dine strømper, der er det inderste lag mellem dine fødder og dine arbejdssko. Strømperne kan give dig ekstra støtte, der kan hjælpe til at forebygge skader, og så kan de hjælpe med at transportere sved og fugt væk fra dine fødder, så de holdes varme og tørre.  

Vi har et stort udvalg af forskellige strømper fra mærker som Apollo, Brynje, Hummel, Sievi og VM Footwear. Nedenfor kan du læse mere om nogle af de forskellige typer af strømper og sokker og finde den model, der bedst passer til dine behov. 


Hummel strømper

De populære Hummelstrømper er en super velkendt model, da det er en meget alsidig strømpe. Den kan nemlig bruges både til arbejde, til sport og i hverdagen som en behagelig og slidstærk sok - eller en tennissok. De lange hummel strømper kan fås både i hvid og sort, og de har en usynlig tåsom, som ikke irriterer dine tæer.  

Hummel strømperne er listet i UK størrelser, men oversat til europæiske størrelse rangerer strømperne lige fra størrelse 32 til 48. Hummelstrømperne kan altså både bruges til børn, kvinder og mænd. 


Uldstrømper

Fra Apollo kan du få de skønneste uldsokker, der er fremstillet i en blød og behagelig uldblanding. Ulden er utroligt god til at holde dine fødder varme og tørre, og hvis du bruger sikkerhedssko med stålkappe eller tå, er den særligt velegnet, da stål kan være ret koldt. 

For at sikre den bedste holdbarhed, er sokkerne også forstærket omkring tå og hæl, da dette typisk er områder, der bliver slidt hurtigt. Når du investerer i et par lækre sokker skal de nemlig gerne kunne holde rigtig længe.  


Bambus strømper

Måske har du hørt om bambusstrømper, og denne nye måde at fremstille strømper på er blevet meget populær på grund af de mange gode egenskaber. Bambusstrømper er super gode til at transportere fugt, og så er de både fleksible og åndbare.  

Du kan vaske dine bambusstrømper ved 40 grader efter brug, og alt efter din præference kan du vælge korte eller lange bambusstrømper. Strømperne fra VM Footwear kan nemlig fås som korte ankelstrømper og klassiske strømper, der ender omkring midt på læggen. Bambusstrømperne fås i pakker af 3, så du får hele tre par strømper i samme omgang! Plej dit fodtøj bedst muligt

Når du har investeret i et par skønne arbejdssko, er det vigtigt at passe godt på dem, så de holder så længe som muligt. Til det formål kan du her hos Jysk Firmatøj finde smarte plejeprodukter fra VM Footwear. Dette er fx en imprægneringsspray, der kan bruges på rigtig mange forskellige overflade. Sprayen sørger for, at overfladen på skoen afviser både fugt, støv og fugt.  

Hvis du har problemer med, at dine sko kan komme til at lugte efter en lang arbejdsdag, kan du bruge VM Antiperspirant spray. I denne spray får du 200 ml, der kan sprayes direkte ned i skoen for at forhindre gener i forbindelse med lugt.  Køb såler, strømper og tilbehør til fodtøj hos Jysk Firmatøj

Her på siden har vi samlet et stort udvalg af de bedste såler, strømper og plejeprodukter til dine arbejdssko. For at du kan få den bedste oplevelse, er det nemlig super vigtigt, at dine fødder er så komfortable som muligt – og det gælder både under arbejde og i private sammenhænge. 

Du kan dog købe meget mere end såler og strømper hos jyf.dk, for vi har et stort udvalg af arbejdstøj, erhvervsbeklædning, fritidstøj og sportstøj i vores sortiment. Du kan let og enkelt købe det i vores webshop online og få det leveret direkte til din adresse. 

Hvis du har brug for ekstra vejledning i dit valg af såler, strømper eller andet, er vores dygtige personale altid klar til at hjælpe eller komme med gode råd - du kan møde alt personalet lige her! 

Gå til top

Fri fragt over 499 kr.

Til GLS PakkeShops & erhvervsadresser i Danmark

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Bonus på din ordre

Som registreret kunde opsparer du bonus hver gang du handler i shoppen.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.