HKSDK fodtøj

HKSDK sikkerhedssko


Udforsk det brede sortiment af de meget populære HKSDK sko. Her vil du finde sikkerhedssko, arbejdssko, sikkerhedsstøvler og støvletter, sikkerhedstræsko samt sandaler. Stort udvalg til både mænd og kvinder.

HKSDK´s historie | Populære serier | Lette sikkerhedssko | Sko til kvinder |  Sikkerhedstræsko

Bagom HKSDK - Dansk kvalitet

HKSDK startede i 1997 med at producere deres første sikkerhedssko. I starten hed virksomheden Hks, men for nogle år siden valgte man at omdøbe virksomheden til Hksdk. Dette gjorde man, for at lægge vægt på virksomhedens danske rødder. De Originale HKSDK sko er lavet af danskere til danskere, men senere har Hksdk ligeledes specialiseret sig i at sælge sko på det internationale marked. Alle Hksdk´s sikkerhedssko er designet og udviklet i Danmark, og de er ligeledes godkendt efter den gældende europæiske standard for professionelt fodtøj.

Hksdk har stor fokus på at målrette skoene til deres kunder. Derfor lytter de hele tiden til de professionelle, som ved, hvad der er brug for i netop deres branche. På den måde skaber HKSDK de bedste sikkerhedssko, med de mest nødvendige funktioner. Det er funktioner som ultra letvægt, god stødabsorbering og brede sko.

De populære serier

R-serien
Disse sikkerhedssko er perfekte til dig, som arbejder i brancher som industri og service. Her har man haft fokus på åndbarhed. Med tåkappe og sømværn samt ESD. Modeller i serien er bl.a. R2, R3, R7, R8  

B-serien  
Arbejdsskoene i denne serie er ekstra slidstærke “hard work” sko. De passer perfekt til bygge- og anlægsbranchen. Med tåkappe og sømværn samt ESD. Sko fra serien er bl.a. B2, B3, B9, B5, B8  

Z-serien  
Disse all-round sko med UTURN snøresystem er ekstra åndbare sikkerhedssko. Med ekstra forstærket snude, tåkappe, sømværn og ESD. Sko fra serien er bl.a. Z2 og Z5.  

Q-serien  
Denne serie er særligt velegnet til kvinder. Du får her all-round sikkerhedssko med tåkappe, sømværn samt ESD.  

S-serien  
Ønsker du yderst fleksible hksdk træsko, så er S-serien lige noget for dig. Med Energy-sål, der former sig efter foden og reducerer trætte fødder. Sko fra serien er bl.a. S90, S95 og S96.  

N-serien  
Disse træsko fra hksdk er yderst fleksible letvægts træsko, uden sikkerhed. Med den komfortable energy-sål, der formes efter foden og reducerer trætte fødder. Træsko fra serien er bl.a. N80, N85  

T-serien  
Denne serie tilbyder lette arbejdssko uden sikkerhed. De er begge vandtætte med aqua-cell-membran, der ligeledes sikrer, at skoene er åndbare. T7 modellen er foret med Thinsulate. Sko i denne serie er bl.a. T6 og T7.  

Vi-serien  
Denne serie byder på unikke vinterstøvler og vinterstøvletter, som ligeledes har funktioner som sikkerhedsstøvler. Med Thinsulate foring, tåkappe og sømværn. Modeller fra serien er bl.a. V4i, V5i og v61.

Innovative teknologier

ESD og Air Tech Technology
Hksdk´s sko med ESD såler er ligeledes forsynet med det innovative Air-system. Sålen tilføres et overtal af små luftceller, hvilket gør sålen utroligt blød og stødabsorberende. Sko med denne teknologi har derfor en formidabel komfort.

Light Weight Technology sko
Hksdk´s populære air-såler til sko med ESD, er ultra lette såler. Til fremstilling af såler med denne teknologi anvendes flydende SUPRASEC propolymer. Teknologien resulterer i markedets letteste, blødeste og smarteste ESD sikkerhedssko.   

Energy sål i Hksdk træsko
For at kunne producere nogle af markedets mest komfortable sikkerhedstræsko benytter HKSDK den specielle Energy sål. Den absorberer negativ energi med op til 50%, hvilket resulterer i en træsko med en fantastisk stødabsorbering og komfort. 

HKSDK hos Jyf.dk

Hos jyf.dk forhandler vi det populære HKSDK fodtøj. Du kan finde Hks sko indenfor kategorier som sikkerhedssko, sikkerhedssandaler, arbejdssko, sikkerhedstræsko og støvler. Klik her og se vores udvalg af Hksdk sko.

Lette sikkerhedssko i høj kvalitet

Her hos Jyf.dk er vi stolte af at være en Hksdk sikkerhedssko forhandler. Du kan på vores side finde de lækreste og bedste Hks sikkerhedssko. Hksdk producerer super smarte, moderne og lette sikkerhedssko/safety shoes, som ligeledes er yderst komfortable og rigtig gode. Skoene er forsynet med de bedste teknologier. Fra Hks dk finder du nogle af verdens letteste sikkerhedssko, som ligeledes er nogle af de bedste sko på markedet.

Du kan ligeledes finde Hks sko uden sikkerhed. Hksdk producerer nogle af de bedste arbejdssko på markedet. Du vil bl.a. kunne finde komfortable, funktionelle og smarte arbejdssko til køkken arbejde. Du vil nogen gange kunne finde billige arbejdssko på tilbud her på siden.

Sikkerhedssko til damer

Hks.dk er altid opmærksomme på at opfylde alle kunders behov. Derfor er de ligeledes klar over, at mænd og kvinders behov ofte er forskellige, når det kommer til valg af sikkerhedssko. Skoene fra denne serie tilbyder en mere feminin pasform. Alle med tåbeskyttelse og skridsikker ydersål.

Stødabsorberende Hksdk træsko

Her på siden kan du både finde Hksdk sikkerhedstræsko såvel som træsko uden sikkerhed. Træskoene er designet til at være ekstra fleksible, så du kan have skoen på i mange timer.

Hksdk s90 sikkerhedstræsko er en af de mest populære hks træsko uden hælkap, samt en af markedets bedste sikkerhedstræsko. Hksdk sikkerhedstræsko er kendt for at være yderst komfortable og stødabsorberende. Designet med de velkendte Hksdk såler (Energy-sål), som absorbere negativ energi. Køb dine hksdk træsko med sikkerhed lige her på siden.

Hksdk sikkerhedsstøvler og støvletter

Med en Hksdk sikkerhedsstøvle vil du opleve lethed, fleksibilitet, komfort sikkerhed. Støvlerne holder dine fødder varme og tørre med det populære Thinsulate TM Ultra foer. Vandtætte og åndbare sikkerhedsstøvler med Aqua-Cell membran. Hksdk´s sikkerhedsstøvler er velegnet til det nordiske vejr.

Fri fragt over 499 kr.

Til GLS PakkeShop & til erhvervsadresser

Gratis retur

Hvis du fortryder købet, kan du sende din pakke retur til os gratis.

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Bonus på din ordre

Som registreret kunde opsparer du bonus hver gang du handler i shoppen.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.