Retur

Vil du gerne returnere en vare? 

Vær opmærksom på, at du har 30 dags fortrydelsesret. Dvs. der må maksimum gå 30 dage fra du modtager varen til vi igen har den i hænde.

Nedenfor kan du læse mere om, hvordan du skal forhold dig, hvis du har fortrudt dit køb eller vil reklamere over et produkt. De mere detaljerede vilkår kan læses i vores Handelsvilkår.

Jeg vil gerne returnere en vare - hvad gør jeg?

Hvis du har fortrudt købet af en vare, skal du senest 30 dage herefter sende varen retur til os. Har du købt flere varer i en ordre, kan du vælge at fortryde købet af nogle eller alle varer. Varen skal sendes i dens originale emballage til:

Jysk Firmatøj ApS
Egholmvej 3 A
9800 Hjørring

Du skal sende med omdeling direkte til ovenstående adresse. Dvs. ikke til pakkeshop eller lignende.

Du kan også vælge at købe en returlabel hos os. Tryk på den store orange knap øverst til højre, som hedder: "Køb returlabel her". Når du udfylder returformularen får du tilsendt en returlabel, og 49 kr. trækkes fra beløbet for dine returnerede varer. 

Hvis du ikke ønsker at købe en returlabel via JYF.DK, så er det vigtigt, at du kontakter os og får udleveret et RO-nummer. På den måde ved vi, at det er din returnering, vi modtager.

Det er dig der hæfter, hvis der opstår skade under transport, hvorfor vi anbefaler, at du returnerer i samme forsendelseskasse, som du modtog varen i. Af sundhedsbeskyttelses- og hygiejnemæssige årsager er det ikke muligt at returnere alle former for mundbind  eller ansigtsvisir.

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen eller udfylde vores standardfortrydelsesformular.

Jeg har modtaget en forkert vare fra jer - hvad gør jeg?

Er vi kommet til at sende en forkert vare, beder vi dig om at kontakte os pr. mail på salg@jyf.dk eller telefon +45 72 17 07 18. Vi vil så fremsende den rigtige vare med det samme. Ønsker vi den forkerte vare retur, sender vi dig en returlabel hvor portoen er betalt.

Kan jeg ombytte til en anden vare?

Vi har desværre ikke mulighed for at ombytte til en anden vare eller til en anden størrelse. Ønsker du ikke at beholde varen, kan du sende den retur, og pengene for produktet vil blive refunderet til det kort, der blev anvendt ved bestilling. Herefter kan du placere en ny ordre. 

Du kan købe en returlabel for 49 kr. hos os. De 49 kr. for returlabelen fratrækkes beløbet for dine returnerede varer. Tryk her og udfyld formularen til pakkelabel. 
Husk også at vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen eller udfylde vores standardfortrydelsesformular.

Hvordan får jeg tilbagebetaling af købsbeløbet?

Hvis du fortryder dit køb, tilbagebetales købesummen til dig. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne sum købsbeløbet. Vi refunderer beløbet senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget besked om din beslutning om at fortryde aftalen, såfremt vi har modtaget varen retur eller dokumentation for returnering.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet. 

Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi. Her kan det f.eks. have betydning om varen returneres i den originale salgsemballage.

Hvor længe kan jeg returnere en vare?

Du kan fortryde dit køb uden begrundelse inden for 30 dage.. Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag, hvor du eller en anden person, som du har valgt (dog ikke transportøren), får varen i fysisk besiddelse.
Lær mere under handelsvilkår "30 dags fortrydelsesret".

Hvor længe kan jeg returnere en julegave?

Når det gælder julegaver, så er returfristen forlænget. Normalt skal du returnere en vare senest 30 dage efter købet, men gaver købt op til jul kan returneres til og med den 24. januar. På den måde får gavemodtageren eller -giveren god tid til at returnere gaven til os, hvis gaven ikke var den helt rigtige alligevel.


Bestil returlabel her


OBS! Nogle kunder oplever desværre nogle gange, at de ikke kan se formularen på skærmen her ovenfor. 

Hvis du ikke kan se formularen, bedes du sende en mail til salg@jyf.dk. Så vil vores kundeservice team lave en returlabel til dig, som du vil modtage på mail. Du bedes sende følgende informationer i mailen til vores kundeservice:

  • For- og efternavn
  • Adresse
  • Postnummer
  • By
  • Telefonnummer
  • E-mail
  • Ordrenummer
  • Produktnavne på de varer, der ønskes returneret
  • Årsag til returnering; Varen er for lille - Varen er for stor - Varen er behæftet med fejl eller skader - Jeg ombestemte mig.
  • Du bedes bekræfte i mailen, at varen er modtaget indenfor 30 dage.

Vi beklager udfordringerne. 

star

Professionel rådgivning

Få professionel vejledning til sortiment fra vores erfarne sælgere.
star

Egen webshop

Webshop for erhvervskunder med mange fordele såsom fakturabetaling.
star

Logotryk- & broderi

Automatisk logotryk på dine bestillinger via din egen webshop.
star

Fri fragt over 999 kr.

100% klimakompenseret levering med GLS til pakkeshops & erhvervsadresser.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.
Trustpilot