Profiltøj

Tøj i tidløst design og tilbehør

Stort udvalg af klassisk profiltøj såsom lækre t-shirts, skjorter og bukser med mulighed for logotryk. Her på siden finder du udvalget af tøj og tilbehør, der kan bruges både i fritiden og på arbejde. Profiltøjet er i bedste kvalitet og har klassiske og moderne snit, så du er både behageligt og smart klædt på! 

Profiltøj til kontoret | Logotryk & Broderi | Profiltøj til fritid og hverdag 

Klassisk profiltøj til kontoret

Profiltøj dækker over et bredt udvalg af forskelligt tøj og tilbehør, som kan bruges i professionelle og private sammenhænge. En stor del af profiltøjet her på siden er perfekt til dig, der arbejder på kontor i hverdagen, og som gerne vil være både elegant og komfortabelt klædt på.  

Til det formål kan vores strækbare skjorter og bløde bukser være gode valg, da du får tøj med god pasform og tidløst design, der ikke går af mode. Som virksomhed kan du med det rette profiltøj skabe et flot og stilrent udtryk blandt alle medarbejdere samt få medarbejderstaben til at fremstå som en samlet enhed ved blandt andet logotryk eller sammenhæng mellem modeller og farver på tøjet.  Få logo tryk på dit profiltøj

Hvis du er på jagt efter den bedste beklædning til medarbejderne i en virksomhed, er der også god mulighed for at få lavet logotryk eller broderi på tøjet, så der er en ensartet profil i beklædningen. Alt efter valget af tøj, kan der laves tryk og broderi på ærmer, bryst, ryg, krave eller andre steder – der er mange muligheder. Vores dygtige personale i trykkeriet har god erfaring med at lave skræddersyede løsninger til forskellige virksomheder og grupper, og vi kan helt sikkert hjælpe dig til at finde frem til den bedste løsning! Du kan læse mere om logotryk og broderi på tøjet herBrug profiltøj i fritiden og hverdagen

Udover at være lækkert tøj til brug på arbejde, kan langt de meste af tøjet her på siden også bruges i fritiden - både når du hygger med familie og venner, løber ærinder og dyrker sport. I disse situationer er det afgørende, at tøjet er lavet med flot og smart design, og at der samtidig er en god pasform, så tøjet også er behageligt og funktionelt at have på.  

Du kan gå på jagt blandt vores klassiske t-shirts, der findes i et væld af farver og modeller og finde den t-shirt, der egner sig bedst som din basis-tshirt i garderoben. Trøjerne er stærke i kvaliteten, og de vil derfor ikke så let blive hullede, grove i stoffet eller miste faconen, selv efter lang tids brug – og så har vi altid super skarpe priser.  

Over din basis t-shirt kan du bruge en hættetrøje, sweater eller strikketrøje alt efter dine præferencer. Vi har modeller både til kvinder og mænd, der kan bruges indendørs og udendørs, alt efter vejret og temperaturen.  Køb profiltøj billigt hos Jysk Firmatøj ApS

Du kender måske Jysk Firmatøj som forhandler af arbejdstøj til både private og erhvervsfolk, men vores sortiment spænder meget bredere end det. I vores forskellige kategorier kan du gå på opdagelse blandt klassisk og enkelt profiltøj, sportstøj, jagttøj, kokketøj og en hel masse tilbehør til person eller til boligen.  

Vi har desuden gjort det let og enkelt at bestille profiltøj eller andre varer direkte i vores webshop - både hvis du handler privat eller som erhverv. Vi sørger for at levere varen lynhurtigt og direkte til din eller den valgte adresse, så du kan få glæde af dit nye tøj. 

Gå til top
star

Professionel rådgivning

Få professionel vejledning til sortiment fra vores erfarne sælgere.
star

Egen webshop

Webshop for erhvervskunder med mange fordele såsom fakturabetaling.
star

Logotryk- & broderi

Automatisk logotryk på dine bestillinger via din egen webshop.
star

Fri fragt over 999 kr.

100% klimakompenseret levering med GLS til pakkeshops & erhvervsadresser.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.
Trustpilot