Kokke- & Tjenertøj

Tøj til kokke og tjenere - Skjorter, forklæder og bukser m.m.

Beklæd dine kokke og tjenere med tøj og forklæder fra Nybo, Kentaur og mange andre populære og kvalitetsrige mærker. Køb alt tøj og udstyr det samme sted!  

Mix & Match | Køb alt samme sted | Professionel tjener med Nybo | Fuld uniform fra Kentaur  

Mix og match som du vil - skab den rette stemning

Med vores KÆMPE sortiment af forskellige modeller og farver får du utallige kombinationsmuligheder, der kan skabe den helt rette stemning for netop din restaurant, dit hotel eller noget helt tredje. På den måde skaber du en unik oplevelse for dine gæster, som de ikke kan finde andre steder. Du får mulighed for at skabe lige det unikke udtryk, du ønsker, så du kan give gæsterne den oplevelse, du helst vil give. Om det er iøjnefaldende, robuste, nedtonede eller meget formelle farver og stile, du ønsker, så har vi et bredt udvalg, hvor du kan mixe og matche dig til de helt perfekte outfits og uniformer.  


Køb alt til kokke og tjenere samme sted

Vær venlig mod miljøet og pengepungen og vælg at købe alt tøj og udstyr til kokke og tjenere fra det samme sted. På den måde undgår du, at der er flere biler, der skal transportere dine varer fra flere forskellige steder. Du undgår også at skulle betale for fragt mere end en gang.  Læs mere om vores leveringsmuligheder her! 


Få det helt rigtige tjener-look med tjenertøj fra Nybo

Nybo tjener-look

Vi kender alle det stilrene, formelle og elegante udtryk, vi forbinder med en rigtig og professionel tjener på en restaurant, et hotel eller et helt tredje sted. Og det udtryk kan du let skabe for dig selv eller dine medarbejdere med tøj og udstyr til tjenere fra Nybo Workwear. 

Fra Nybo Workwear kan du finde alt lige fra skjorter og jakker til pæne bukser til kokke og tjenere, hvor der både findes modeller til herre og dame. Desuden kan du også finde lækre forklæder, forstykker og meget mere. Se vores udvalg af produkter fra Nybo Workwear lige her!  


Skab en uniform af kokketøj og tjenertøj fra Kentaur

Hos Jysk Firmatøj har vi et kæmpe udvalg af tøj og udstyr fra det populære mærke Kentaur. Du kan derfor beklæde alle dine kokke og tjenere fra top til tå i kvalitetsrigt tøj fra det samme mærke, hvilket skaber et flot og genkendeligt billede af struktur og sammenhæng. Kentaur har altid haft kvalitet, komfort og funktionalitet. Det giver dig og dine medarbejdere det bedste af det bedste tøj og udstyr til restauranten, der både kan holde længe og er behageligt, mens det belaster miljøet mindst muligt.  


Inspiration til et fuldt Kentaur outfit til en tjener

Fra det velkendte Kentaur kan du kombinere et fuldt outfit til dine tjenere på restauranten eller hotellet. Herunder kan du finde en god mulighed for, hvordan du kan kombinere et helt sæt tøj og udstyr, der giver det helt klassiske og formelle tjener-look til en dame og en herre:  


Mandlige tjenere


Kvindelige tjenere - Alt er Oeko-Tex-certificeret og egnet til industrivask


Fuld Kentaur unisex uniform til en kok - Alt kan industrivaskes!


Køb kokketøj og tjenertøj hos Jysk Firmatøj - Personliggør med eget logotryk eller broderi!

Vi har her på siden samlet det tøj og udstyr, der er nødvendigt for tjenere og kokke, når de skal udføre deres arbejde. Meget af det kokketøj og tjenertøj, du finder her på siden, er perfekt til et broderi af dit eller din restaurants logo, der kan specialdesignes ned til mindste detalje! 

Hvis du bestiller et større parti arbejdstøj hjem til en virksomhed, kan du måske være interesseret i at få lavet logotryk eller broderi på tøjet. På den måde repræsenterer medarbejderne virksomheden, når de arbejder, og der skabes en fælles profil. Vi har god erfaring med at lave skræddersyede løsninger - læs mere om logotryk her! 

Gå til top
star

Professionel rådgivning

Få professionel vejledning til sortiment fra vores erfarne sælgere.
star

Egen webshop

Webshop for erhvervskunder med mange fordele såsom fakturabetaling.
star

Logotryk- & broderi

Automatisk logotryk på dine bestillinger via din egen webshop.
star

Fri fragt over 999 kr.

100% klimakompenseret levering med GLS til pakkeshops & erhvervsadresser.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.
Trustpilot