Nybo Workwear

Nybo arbejdstøj klinik kok tjener


Nybo Workwear har let arbejdstøj i bedste kvalitet til brancher som restauration, service, klinik, sundhed og pleje. Se det store udvalg og bliv klogere på historien om Nybo! 

Nybo Workwear | Fokus på kvalitet, miljø & etik | Arbejdstøj til gastronomi og køkken | Klinik-, pleje- og rengøringspersonale | Certificeringer

Nybo Workwear – Let arbejdstøj siden 1962

Nybo Workwear A/S er et dansk familieejet firma med en rig historie – lige siden opstarten i 1962 har folkene hos Nybo arbejdet med udvikling, produktion og salg af let arbejdstøj. Det var Margit og Peder Nybo Jensen, der i sin tid startede firmaet fra deres hjem i Viborg, hvor de indrettede en lille systue. I mange år drev de virksomheden og havde hele tiden øje for udvikling og innovative teknikker, indtil næste generation overtog styringen fra 1989 og de efterfølgende år. I dag er det stadig Nybofamiliens medlemmer, der står ved roret i flere af virksomhedernes afdelinger, og der arbejdes tro mod visionen hos grundlæggerne. 

Nogle af de vigtigste værdier, der har været i centrum siden Nybos begyndelse er blandt andet: 

 • Arbejde innovativt og kreativt med nye idéer
 • Prioritere samarbejde og fælles ansvar på arbejdspladsen
 • Leve op til aftaler og efterleve beslutninger
 • Udvikle kompetencer hos medarbejdere
 • Tage ansvar når det kommer til mennesker, miljø og klima

Fokus på kvalitet, miljø og etik

Der er flere områder, hvor folkene hos Nybo lægger stort fokus og meget energi, og det er med til at sikre et godt samarbejde mellem leverandør, forhandler og i sidste ende dig som kunde. Først og fremmest er kvaliteten af arbejdstøjet en af de vigtigste prioriteter - både fordi det sikrer dig et funktionelt og lækkert produkt og fordi produkter i god kvalitet har meget længere levetid og er mere bæredygtige.  

Miljø og bæredygtighed er også hjertesager, der prioriteres højt hos Nybo, fordi de er bevidste om, at vi alle må gøre en indsats for samlet set at gøre en forskel for miljøet. Derfor arbejdes der hos Nybo Workwear efter CSR-principperne, der står for Corporate Social Responsibility og Code of Conduct. Dette er et sæt af retningslinjer, der har til formål at beskytte miljøet og tage ekstra hensyn til arbejdere samt undgå sundhedsskadelige stoffer. Derfor bærer metervarerne hos Nybo Workwear også Oekotex Standard 100 certificeringen. Arbejdstøj til gastronomi og køkken

Kaffe serveres af tjener med Nybo forklæde i brun

Hvis du arbejder i et køkken eller på en restaurant, har de hos Nybo et bredt udvalg af arbejdstøj og tilbehør til alle funktioner – lige fra chefkokken til tjeneren på gulvet. Tøjet er moderne med klassisk snit, og der er indtænkt et væld af praktiske detaljer ind i designet, så du får den bedste funktion. Hvis du arbejder med servering har vi både tjenerveste, tjenerbukser og pæne skjorter i sortimentet, og de klassiske forstykker og tjenerpunge kan gøre din daglig dag lettere, da de giver god mulighed for opbevaring og samtidig er lette at vaske. 

I køkkenet er der også brug for solidt og klassisk kokketøj, som beskytter mod varme og skidt. Den klassiske kokkejakke er tyk og beskyttende foran, så du uden problemer kan flambere og bruge tid foran komfuret. Samtidig kan knapperne let åbnes og rives af hvis uheldet skulle være ude. Den høje kokkehue er nok den mest klassiske og stilrene beklædningsdel i køkkenet, og fra Nybo kan du få en kokkehue med skøn pasform og god komfort. Huen sidder behageligt på hovedet i løbet af hele arbejdsdagen, og der er samtidig god mulighed for udluftning. Du kan også vælge en mindre kokkehue, der sidder tæt omkring hovedet. 


Arbejdstøj til klinik-, pleje og rengøringspersonale

Nybo Workwear er et af de førende firmaer i Danmark når det kommer til let arbejdstøj. Dette betyder blandt andet, at du fra Nybo kan finde en lang række produkter til personale, der arbejder med sundhed, pleje, service eller på klinik. Tøjet dækker over bløde og slidstærke busseronner, tunikaer, bukser, skjorter og kitler, der kan fås i et væld af farver. 

Med ens arbejdstøj til personalet kan der skabes en fælles profil, og så er der endda god mulighed for at lave logotryk eller broderi på tøjet. Vores dygtige personale i trykkeriet har god erfaring med at lave skræddersyede løsninger, og de er klar til at hjælpe dig! Læs mere om muligheden for logotryk her

Hvis du arbejder i en bestemt branche kan det være rart med farvekoordineret tøj alt efter medarbejdernes funktioner og opgaver, og derfor kan du få fx busseronner i 9 forskellige farver. Det lette arbejdstøj fra Nybo egner sig godt til jobs som: 

 • Sygeplejersker
 • Plejepersonale
 • Hjemmeplejepersonale
 • Læger
 • Tandlæger
 • Klinikpersonale
 • Rengøringspersonale
 • Lagerarbejde


Certificeringer på arbejdstøj

Alt arbejdstøjet, som du finder her på siden opfylder den anerkendte standard Oeko-tex 100, der regulerer og kontrollerer skadelige stoffer i tekstil. Derfor kan du være sikker på, at dit nye arbejdstøj fra Nybo ikke indeholder pesticider, tungmetaller, og at det er hudvenlige tekstiler, der ikke udgør en helbredsmæssig risiko.  

REACH er et regulativ fra EU, som Nybo efterlever for at beskytte både mennesker og miljø. Der er nemlig tidligere brugt mange kemikalier i tekstilindustrien, og i EU fremmes brugen af alternative metoder, som er skånsomme overfor miljøet.  

For at arbejdstøjet med sikkerhed kan holde til slid og brug i industrien, har produkterne fra Nybo den internationale teststandard ISO 15797. Denne certificering stiller krav til produkternes styrke, så du som forbruger kan være sikker på, at dit arbejdstøj kan vaskes ved industrivask. Køb Nybo Workwear hos Jysk Firmatøj

Hos Jysk Firmatøj er vi glade for at kunne tilbyde det lækre arbejdstøj fra Nybo Workwear, der er kongelig hofleverandør. Det lette arbejdstøj til forskellige brancher er i bedste kvalitet, og du kan let bestille det her i webshoppen. Vi sørger for lynhurtig levering, og hvis varerne ikke passer, har du selvfølgelig mulighed for at returnere gratis. 

Har du flere spørgsmål, som vi ikke har fået besvaret? Så kontakt vores dygtige personale, der er klar til at hjælpe dig! 

Gå til top

Fri fragt over 499 kr.

Til GLS PakkeShop & til erhvervsadresser

Gratis retur

Hvis du fortryder købet, kan du sende din pakke retur til os gratis.

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Bonus på din ordre

Som registreret kunde opsparer du bonus hver gang du handler i shoppen.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.