Fritid & Sport

Funktionelt træningstøj, jagtudstyr, golføj og meget mere

Hvis du står og mangler lækkert sportstøj, jagttøj eller udstyr dertil, så er du næsten garanteret, at du kan finde lige det, du har brug for her på siden. Du finder alt lige fra drikkedunke og kasketter til termoundertøj og varme sokker!  

Deerhunter og Carhartt | Udstyr til jagten | Termoundertøj | Træningstøj | Smarte sportstasker  

Jagttøj fra Deerhunter og Carhartt

Fra Deerhunter og Carhartt kan du få jagttøj i topkvalitet til mænd og kvinder, så tøjet ikke afslører eller sætter grænser for dig.

Nogle bestemte produkter er også lavet af et støjminimerende materiale, så du kan gå stille og lydløst rundt i skoven uden at blive opdaget af dyrene. På den måde kan du komme endnu tættere på og få et kæmpe forspring i forhold til andre jægere.  

jagt billede fra pexels

Lydløse produkter fra Deerhunter:

 - Muflon Light jagtbukser

 - Rogaland softshelljakke

 - Rusky Silent vanter

 - Rusky Silent jakke

 - Rusky Silent bukser 

Se evt. flere produkter ved at skrive “lydløs” i søgefeltet! 

Om du så skal kamufleres eller være ekstra synlig, så kan du være sikker på, at Deerhunter og Carhartt har lige det, der skal til. Hvis vejret er koldt, er der lækre vinterjakker, så du ikke ryster af kulde lige inden, du skal skyde. Og omvendt – hvis der så er varmt, og du gerne vil opnå maksimal bevægelsesfrihed, kan du få en lækker vest, der varmer kroppen uden at hindre dine arme i at kunne bevæge sig frit.  


Udstyr til jagten fra Orrefors Hunting

Når du skal på jagt eller en lang vandretur, er det utrolig vigtigt, at du husker at medbringe det helt rigtige udstyr til turen. På den måde får du den bedste oplevelse, du kan forestille dig uden at mangle noget som helst. Det kan eksempelvis være, at du gerne vil holde noget varmt at drikke på den lækreste temperatur under hele turen. Det kan du nu med en Orrefors Hunting Termoflaske, der holder kaffen varm i mange timer grundet dens vakuum isolering.

Fra det kvalitetsrige Orrefors Hunting kan du få noget praktisk udstyr, der ikke fylder for meget. Det er eksempelvis en kædesav, som du let kan have med dig overalt grundet dens lille størrelse. Derudover kan du også få et Orrefors Hunting multiværktøj, der har alt fra en hammer og skruetrækker til en neglefil og dåseåbner. Multiværktøjet er i den helt perfekte størrelse til, at det kan anvendes, mens det næsten ikke fylder i tasken. Sidst men ikke mindst kan du samle alt dit lækre Orrefors Hunting udstyr i en smart Orrefors Hunting rygsæk, der kan rumme alt det, du har brug for på din udflugt. 


Hold varmen fra inderst til yderst

Det er ekstremt vigtigt, at dine led og muskler ikke bliver kolde, når du er aktiv, da det i længden vil kunne forårsage skader. Det er ikke altid, du lige er opmærksom på, om knæene eller skuldrene er kolde, hvis du koncentrerer dig om din aktivitet, så derfor skal du være godt forberedt på temperaturen, inden du begynder din udendørs aktivitet. Med det rigtige termoundertøj fra By Mikkelsen kan du undgå skader, der er forårsaget af kolde led i bevægelse. Du kan prøve vores bedst sælgende termoundertøj lige her på siden! By Mikkelsen termoundertrøje og termounderbukser er vores mest populære undertøj til dig med en aktiv levestil.  


Overlegen kvalitet af dit træningstøj

Hos Jysk Firmatøj forhandler vi kun produkter fra sælgere med produkter af den bedste kvalitet. Derfor er vi stolte forhandlere af træningstøj fra blandt andet Puma, Stormtech, James & Nicholson og ID Identity.  

Cykling

På din lange cykeltur skal du heller ikke gå på kompromis med kvaliteten. Størstedelen af udstyret er nemlig fra Craft, der er et af de førende mærker indenfor cykelverdenen. Her på siden finder du alt det udstyr, du kan komme til at mangle på din cykeltur. Du kan både finde handsker, cykeltrøjer og lette jakker, der kan skærme for vinden. Derudover kan du få lækre underdele med puder for at beskytte dig mod den hårde cykelsadel.  

Golftøj

Hvis du ofte spiller golf, så kender du nok allerede til Cutter & Buck, som laver golftøj til både mænd, kvinder og børn. Poloshirtsene giver dig det helt klassiske og stilrene golf-look, mens du spiller. Cutter & Buck har altid haft fokus på bevægelsesfrihed, så dit spil ikke forhindres af stramt og uelastisk tøj. Se vores store udvalg af golftøj lige her! 


Put dit nye træningstøj i en praktisk sportstaske

ID weekendtaske

Skal du eller dit barn have sportstøj med til idræt i skolen? Så prøv en af vores praktiske gymposer eller sportstasker fra denne side! Her er der blandt andet mulighed for at finde en lækker sports- eller weekendtaske fra ID Identity. Hvis rygsækken skal med under aktiviteten, kan du med fordel se vores mindre tasker fra blandt andet Momenti, der har lavet en smart rygsæk, der ikke virker nedtyngende for ryggen.  


Find alle former for træningstøj hos Jysk Firmatøj

Fra de bedste af de bedste mærker finder du lækkert træningstøj i alle former. Om du så har brug for en lækker og svedabsorberende t-shirt, et par shorts, holdtøj eller noget for at holde varmen, så kan du finde det lige her på jyf.dk  

gå til top
star

Professionel rådgivning

Få professionel vejledning til sortiment fra vores erfarne sælgere.
star

Egen webshop

Webshop for erhvervskunder med mange fordele såsom fakturabetaling.
star

Logotryk- & broderi

Automatisk logotryk på dine bestillinger via din egen webshop.
star

Fri fragt over 999 kr.

100% klimakompenseret levering med GLS til pakkeshops & erhvervsadresser.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.
Trustpilot