Deerhunter Outlet

Deerhunter til jagt og friluftsliv

Deerhunter


Deerhunter er det specialiserede og kvalitetsbevidste mærke, der producerer jagttøj og tøj til outdoorfolk. Se det store udvalg af isolerende og kamuflerende tøj og find det udstyr, der passer lige til dig! 

Deerhunter jagttøj til kvinder og mænd  |  Familiestartet |  Jagt og outdoor  |  Stort udvalg af tilbehør og udstyr  |  Camouflage 

Deerhunter jagttøj til kvinder og mænd

Fra Deerhunter kan du finde noget af det bedste jagttøj og outdoortøj til både mænd og kvinder, der er designet i Danmark. Det store udvalg af tøj og udstyr er kvalitetstestet og særligt udviklet med bestemte miljøer og funktioner i mente, så det giver dig de bedste forhold under en jagt, vandretur eller andre udendørsaktiviteter.  

Fra Deerhunter kan du finde noget af det bedste jagttøj og outdoortøj til både mænd og kvinder, der er designet i Danmark. Det store udvalg af tøj og udstyr er kvalitetstestet og særligt udviklet med bestemte miljøer og funktioner i mente, så det giver dig de bedste forhold under en jagt, vandretur eller andre udendørsaktiviteter.  


Familiestartet firma

Historien om Deerhunter starter allerede tilbage i 1985, hvor Deerhunter blev stiftet som en gren af familiefirmaet F. Engel, hvis rødder rækker tilbage til 1927. Engel-familien er en traditionsrig familie med flere generationer, der har været optagede af jagt. Med stor passion for både naturen og jagt, har folkene bag Deerhunter og F. Engel designet og fremstillet noget af det bedste tøj, der sikrer dig bevægelsesfrihed, komfort og kamuflage. 

En stor del af glæden ved naturen kommer for mange af roen, der ofte præger øde områder. For at du bedst muligt kan nyde dine oplevelser udendørs, er det vigtigt, at du bærer den bedste påklædning, der både er komfortabel og praktisk. Som det gamle og velkendte ordsprog lyder: “Der findes ikke dårligt vejr, kun dårlig påklædning!” 


Tøj til jagt og outdoor

Udvalget af jagt- og outdoortøj dækker både over de inderste lag som uldundertøj, sokker og strømper, t-shirts, skjorter, striktrøjer og fleecetrøjer såvel som bukser, jakker, regntøj, vanter og huer. Tøjet findes ofte både i klassiske farver som grøn, sort og grå, men de ydre lag kan du typisk også finde med kamuflage-design.  

Deerhunter har foruden deres gode forståelse for tøjets funktionalitet også virkelig god stil, og deres skjorter og trøjer har smarte designs. De ternede skjorter leder tankerne hen på skovmandsskjorter, der har et klassisk og genkendeligt udseende. Med en skovmandsskjorte kan du understrege en afslappet outdoor-stil – og selvfølgelig passer skjorterne både til kvinder og til mænd.  


Stort udvalg af tilbehør og udstyr

Blandt udvalget af Deerhunter-tøj finder du en hel masse tilbehør og udstyr, der hjælper dig, når du er på jagt eller befinder dig i naturen. Dette er fx buffs/halsedisser, ansigtsmasker og huer til at holde varmen, seler og bælter til tilpasning af bukserne samt camoflageskjul til at kamuflere dig bag.  

Det 5 x 1,5m store kamuflage-net har 3D-effekt, og det er stort nok til at kunne skjule to personer under en jagt. Med det innovative design af blade blender nettet fuldstændigt ind blandt omgivelserne, og det bliver dermed muligt at komme helt tæt på byttet ved fx ande-, due-, krage og gåsejagt. Dertil vejer nettet kun 3 kg og kan pakkes ned til at fylde meget lidt, så du let kan medbringe det på din næste jagt.  

Hovedbeklædning

Deerhunter laver mange forskellige typer af hovedbeklædning, der både har til formål at skjule og kamuflere dig samt hjælpe dig til at holde varmen, når du opholder dig udendørs.  

Til de varmere måneder af året, hvor det blot er nødvendigt at holde dit ansigt fri fra solen, kan du vælge en Deerhunter kasket - der findes flere modeller, så det er bare med at finde din favorit.  

Når efteråret og vinteren står for døren, kan det være rart og endda nødvendigt at holde dit hoved mere varmt, og til dette formål har Deerhunter et væld af hatte, kasketter og huer. Det kan fx være en muflonkasket eller muflonhat, der har dejligt foer og god isolation, og som med sine diskrete og afdæmpede farver holder dig godt skjult. Du kan dog også vælge en klassisk hue, der sidder helt tæt om hovedet og dermed ikke lukker vind ind til ørerne. Huerne og hattene fås i smarte og diskrete farver samt kamuflage-mønster, og så kan de sættes sammen på kryds og tværs med de andre produkter fra Deerhunter. 


Camouflage

Den danske natur skifter udseende sammen med årstidernes skiften, og hos Deerhunter har man mange års erfaring med færden i naturen. Gennem mange års udvikling af arbejdstøj havde folkene hos F. Engel en stor forståelse for funktionalitet og komfort, og da denne blev kombineret med familiens forståelse for jagt og de forskellige aspekter af jagttøj, blev resultatet de mange forskellige produkter med kamuflage-mønster. Ét af de vigtigste elementer under en jagt er nemlig camouflage. 

Deerhunters eget camouflage-mønster skjuler dig effektivt, når du begiver dig rundt i naturen. Både fugleperspektiv og frøperspektiv er taget med i betragtning, når jagt-tøjet designes, så det kan matche de forskellige jagtsæsoners skiftende natur.  

Deerhunter Innovation GH

Det alsidige mønster Innovation GH fra Deerhunter er en mere lys og åben camoflage, der passer til rigtig mange forskellige miljøer. “GH” står for “Global hunting”, og det henviser til, at dette kamuflage-mønster kan bruges til jagt i et væld af forskellige højder og miljøer verden over. Både i det sydlige og nordlige Europa passer denne form for kamuflage ind, og du får samtidig et design, der kan bruges i alle årstider.  


Deerhunter hos Jysk Firmatøj ApS

Hos Jysk Firmatøj ApS er vi glade for at kunne tilbyde dig Deerhunter tøj og udstyr som en del af sortimentet. Med Deerhunter tøj får du nemlig noget af det bedste danske outdoor-tøj på markedet! 

Hvis du har brug for ekstra råd eller vejledning, kan du møde vores dygtige konsulenter her, der altid er klar til at hjælpe eller svare på dine spørgsmål! 

Gå til top
star

Professionel rådgivning

Få professionel vejledning til sortiment fra vores erfarne sælgere.
star

Egen webshop

Webshop for erhvervskunder med mange fordele såsom fakturabetaling.
star

Logotryk- & broderi

Automatisk logotryk på dine bestillinger via din egen webshop.
star

Fri fragt over 999 kr.

100% klimakompenseret levering med GLS til pakkeshops & erhvervsadresser.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.
Trustpilot