Kundeservice

Oftest stillede spørgsmål:

Hvad gør jeg hvis jeg har fortrudt mit køb?

Hvis du har fortrudt købet af en vare, skal du senest 30 dage efter modtagelsen af varen sende den retur til os. Du bedes udfylde denne fortrydelsesformular og du kan printe en returlabel her til en fordelagtig pris. På denne side kan du læse mere om returnering & fortrydelse.

Hvordan anvender jeg min optjente bonus?

For at anvende din bonus skal du være logget ind på din konto. Når du er logget ind vil der på siden med din kurv komme en afkrydsningsboks frem, hvor din bonus vil fremgå. For at anvende bonus skal du blot krydse feltet af. Du kan læse mere om bonus her.

Kan jeg ombytte til en anden vare?

Vi har desværre ikke mulighed for at ombytte til en anden vare eller til en anden størrelse. Ønsker du ikke at beholde varen, kan du du sende den retur, og pengene for produktet vil blive refunderet til det kort, der blev anvendt ved bestilling. Herefter kan du placere en ny ordre. 

Hvordan reklamerer jeg over en vare?

Du skal returnere varen til vores adresse og husk at vare altid skal sendes i forsvarlig emballage. Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Vi beder vi dig så detaljeret som muligt oplyse, hvad problemet er. Det er ikke et krav, men det gør det nemmere for os at finde fejlen, og det minimerer ekspeditionstiden for reklamationen.
Du kan læse mere om retur og reklamation her.


Ordrer, bestilling og betaling Levering Returnering Vilkår Bonus Erhverv

Kontakt os på telefon eller mail

Har du ikke fundet svar på dit spørgsmål, skal du være mere end velkommen til at kontakte os på email, så vi kan besvare direkte og give dig mere konkret information.

Send en mail til salg@jyf.dk, og forvent svar inden for 24 timer på alle hverdage.

Alternativt kan du ringe til os på telefon +45 72 17 07 18. Telefonerne er åbne mandag-torsdag 7:30-16 og fredag 7:30-15. 

Fri fragt over 499 kr.

Til GLS PakkeShop & til erhvervsadresser

Gratis retur

Hvis du fortryder købet, kan du sende din pakke retur til os gratis.

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Bonus på din ordre

Som registreret kunde opsparer du bonus hver gang du handler i shoppen.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.