Om Jysk Firmatøj - Arbejdstøj til privat & erhverv

Vi er blandt landets største forhandlere af firma- og erhvervsbeklædning og har været på markedet siden 1988. Gennem årene oparbejdet et unikt branchekendskab og en stærk ekspertise i at sammensætte beklædningsløsninger, der ned til mindste detalje afspejler vores kunders behov.

Vi sætter en ære i at have et indgående kendskab til vores kunder og de brancher de opererer indenfor. Vi har indblik i dine medarbejderes hverdag. Vi kender deres behov for beklædning og vi ved hvilke krav lovgivningen stiller til netop din type virksomhed, når det gælder medarbejdernes påklædning.

Derfor kan du altid regne med at få grundig og professionel rådgivning, der tager udgangspunkt i netop din virksomhed og hverdag. Og du kan regne med at dine medarbejdere bliver klædt godt på i netop det tøj der lever op til deres og hverdagens mange krav om funktionalitet, sikkerhed, komfort og design.

I samarbejde med markedets førende producenter tilbyder vi arbejdstøj, firmatøj, fodtøj og tilbehør i højeste kvalitet til alle brancher, alle typer medarbejdere og enhver jobfunktion.  


Landsdækkende kundeservice

Jysk Firmatøj tilbyder dit firma landsdækkende kundeservice. Som firmakunde betyder det, at du kan få besøg af en af vores konsulenter i alle egne af landet og i alle afdelinger. De vil rådgive om, hvordan du bedst klæder dine medarbejdere på til dagens arbejde. Vi kommer selvfølgelig, når der skal tages mål og leverer altid lige til døren - uanset hvor i landet din virksomhed ligger.

Som firmakunde har du endvidere mulighed for at besøge en af vores afdelinger, hvor vi har showroom og du kan få rådgivning af en konsulent. Læs mere om vores afdelinger lige her!


Din faste totalleverandør

Vi indgår gerne i et fast samarbejde med vores kunder, hvor vi fungerer som totalleverandør af al beklædning til virksomhedens medarbejdere. Gennem tæt dialog hjælper vi vores kunder med at afdække og definere deres behov og skræddersyr efterfølgende en samarbejdsaftale, der matcher den enkelte kundes ønsker og krav - ned til mindste detalje.

Som fast kunde hos os, sørger vi for, at dine medarbejdere altid har den beklædning til rådighed, som de behøver. Vi holder os ajour med ny lovgivning og ikke mindst nye trends og muligheder på markedet, så du altid er sikret den bedste løsning.


Arbejds- og sikkerhedstøj

Jysk Firmatøj har et stort sortiment af arbejdstøj - til enhver branche, jobfunktion og medarbejder. Både praktisk, funktionelt og sikkert arbejdstøj, der kan stå distancen i hverdagen på byggepladsen, i køkkenet, på værkstedet eller på hospitalet samt præsentabelt og nobelt firmatøj til medarbejderne i for eksempel receptionen, på kontorene eller på messestanden. Den rette påklædning øger sikkerheden på arbejdspladsen, reducerer risikoen for ulykker og skaber tryghed for medarbejderne.

Vi har stor ekspertise og et stort udvalg indenfor sikkerhedsbeklædning, fodtøj, hjelme og briller-med anti-flame, anti-statiske og flouriserende egenskaber. Har din virksomhed behov for hel speciel beklædning, som ikke findes på markedet? Hos Jysk Firmatøj tilbyder vi specialløsninger med udgangspunkt i kundernes specifikationer. Vi producerer beklædningen selv eller i tæt samarbejde med en af vores leverandører.


Tryk og broderi

Hos Jysk Firmatøj er vi specialister indenfor tryk og broderi og kan tilbyde en bred vifte af flotte logoløsninger på dine medarbejderes firmatøj. Vi udfører alt arbejde på vores eget trykkeri og kan derfor garantere, at kvaliteten er i top.

Er du i tvivl om, hvordan dit logo skal afbilledes på firmatøjet, rådgiver vi dig gerne om, hvad der vil fungere bedst på netop den slags tøj og stofkvalitet, som du har valgt. Vi rådgiver dig selvfølgelig også om, hvilke type filer vi skal bruge fra dig, for at vi kan levere den ønskede løsning. 

Læs mere om logotryk her.


Sports- og profiltøj

Skal virksomhedens medarbejdere deltage i en sportsbegivenhed eller skal hele idrætsklubben have nyt tøj? Jysk Firmatøj er specialiseret indenfor alle former for sports- og profiltøj - fra afslappet casual wear til for eksempel løbe- og cykeltøj.

Vi ved, hvad der tæller, når man skal præstere, og vi tilbyder derfor udelukkende kvalitetstøj, der er behageligt at bevæge sig i, og som lever op til idrætsudøverens krav om komfort og bevægelighed. 

til top
star

Professionel rådgivning

Få professionel vejledning til sortiment fra vores erfarne sælgere.
star

Egen webshop

Webshop for erhvervskunder med mange fordele såsom fakturabetaling.
star

Logotryk- & broderi

Automatisk logotryk på dine bestillinger via din egen webshop.
star

Fri fragt over 999 kr.

100% klimakompenseret levering med GLS til pakkeshops & erhvervsadresser.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.
Trustpilot