Fordele som bonuskunde på jyf.dk


Tildeling af bonus er vores måde at belønne trofaste kunder, og det er helt gratis at være bonuskunde. Som bonuskunde får du tildelt en bonus på minimum 2% på alle de varer, du køber. Bonusbeløbet bliver automatisk indsat på din konto hos os, og du kan bruge din bonus til køb af varer næste gang, du handler på Jyf.dk. Når du tilmelder dig som bonuskunde, modtager du også automatisk vores nyhedsbrev med informationer om nyheder og gode tilbud. 

Hvordan bliver jeg bonuskunde?

Du kan blive bonuskunde ved enten at oprette dig i forbindelse med et konkret køb, hvor du i processen vil blive spurgt om du vil oprette en bonuskonto. Du kan også oprette dig som bonuskunde her.

Koster det noget at være bonuskunde?

Nej det koster ikke noget. Det er helt gratis, og intet står skrevet med småt.

Hvordan foregår tildeling af bonus?

Du kan på hvert produkt se hvilken bonus (procent) produktet udløser. Din bonus beregnes således som en procentdel af varens pris og køber du flere varer, beregnes der en samlet bonus. Det er kun køb af varer der udløser bonus og f.eks. ikke fragtgebyrer og lignende. Der er intet minimumskøb - bonus tildeles alle køb. Bonus er tilgængeligt til brug 3 dage efter beløbet er optjent. Dvs. 3 dage efter du har færdiggjort din ordre.

Som eksempel på tildeling af bonus får du indsat 45 kroner på din bonuskonto, hvis du køber en vare til 900 kr. 

Hvordan anvender jeg min opsparede bonus?

Når du skal anvende din bonus skal du blot sørge for at være logget ind, når du handler. Når du afslutter din ordre vil du blive spurgt om du vil gøre brug af din bonus. Dette sker i sidste step i ordreforløbet, lige inden betaling. Vælger du at gøre brug af din bonus trækkes den fra i totalbeløbet af dit varekøb, således at du skal betale det tilsvarende mindre. Samtidig vil du naturligvis optjene bonus på din nye ordre. Bonus kan anvendes til køb af varer og ikke til betaling af andre ydelser, som f.eks. fragtgebyr.

Hvor kan jeg se status på min bonus?

Både i forbindelse med at du færdiggør din ordre og på den ordrebekræftelse du får pr. mail vil den bonus du har optjent på ordren fremgå. Du kan endvidere altid logge ind på din konto hos os, hvor status på din bonus fremgår. Du logger ind ved at klikke på "Min Konto" på vores hjemmeside.

Hvornår udløber min bonus?

Bonus skal anvendes senest 12 måneder efter den er optjent, hvorefter den bortfalder. Men bare rolig, vi skal nok gøre dig opmærksom på hvis din bonus er ved at udløbe. Vi sender dig både en e-mail 14 dage og 3 dage før den udløber. Du kan også altid logge på din konto, hvor det under status på din bonus vil fremgå hvornår den udløber.

Kan jeg få bonus udbetalt kontant?

Nej, din opsparede bonus kan kun anvendes til køb af varer på Jyf.dk.

Er der andre fordele ved at være bonuskunde?

Som bonuskunde har du et login og en konto på jyf.dk. Når du er logget ind har du under "Min side" adgang til alle dine tidligere ordrer, særlige bonustilbud, hurtigt genkøb mm.

Sådan logger du ind på din konto

Ønsker du at logge ind på din konto, kan du finde login-ikonet i højre øverste hjørne. Dette gælder både på mobil, tablet og på din computer.

Når du vil logge ud skal du klikke på "Min Konto", som befinder sig samme sted hvor login-ikonet er. I menuen der kommer frem kan du vælge "Log ud"

star

Professionel rådgivning

Få professionel vejledning til sortiment fra vores erfarne sælgere.
star

Egen webshop

Webshop for erhvervskunder med mange fordele såsom fakturabetaling.
star

Logotryk- & broderi

Automatisk logotryk på dine bestillinger via din egen webshop.
star

Fri fragt over 999 kr.

100% klimakompenseret levering med GLS til pakkeshops & erhvervsadresser.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.
Trustpilot