Logotryk

Vi hjælper dig i hele processen

Vi har et stort og professionelt trykkeri og trykker derfor gerne logo på det tøj, du bestiller. Vi laver både tryk og broderi på tøjet, så du er sikret den bedste løsning i forhold til dit arbejdstøj. I forbindelse med placeringen af logoet er der mange valgmuligheder, og vores erfarne medarbejdere rådgiver og vejleder gerne.

Broderi logo

Vil du gerne vide mere?

Vil du gerne have logo på dit arbejdstøj, så kontakt gerne vores kundeservice, som hjælper dig med processen. Du er også velkommen til at sende os en mail med logo og ønsker til placering, og så vender vi tilbage med et oplæg.

Nedenfor finder du også svar på de mest gængse spørgsmål i forbindelse med logotryk. Er der andet, du gerne vil vide, så kontakt os endelig på tlf. 72 17 07 18 eller salg@jyf.dk.

Hvordan gør jeg?

Send os en mail med dit logo til salg@jyf.dk med angivelse af hvor på tøjet, du ønsker logoet placeret. Logoet skal sendes i vektorgrafik med filformatet ai, eps eller pdf. Har du ikke logoet i vektorgrafik, hjælper vi gerne med at rentegne dit logo.

Herefter kontakter vi dig med et oplæg til gennemgang og godkendelse. Produktionen starter først, når vi har din endelige godkendelse.

Ved større opgaver anbefaler vi altid, at du kontakter vores salgsafdeling, hvor en af vores eksperter vil kunne rådgive og hjælpe dig.

Hvad koster det at få trykt logo på tøj?

Prisen varierer afhængigt af typen af tryk, størrelsen af logoet og antal styk du ønsker trykt. Send din forespørgsel til os på jyf@salg.dk, så kontakter vi dig med henblik på at finde den bedste løsning til dig.

Trykker I logoer på andet end tøj?

Ja, vi har mulighed for at trykke logoer på stort set alle de varer, vi sælger. Det gælder f.eks. tasker og kasketter.

Fri fragt over 499 kr.

Til GLS PakkeShop & til erhvervsadresser

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Bonus på din ordre

Som registreret kunde opsparer du bonus hver gang du handler i shoppen.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.