Logotryk til virksomheder, hold og private

Få logotryk på dit arbejdstøj og holdtøj hos Jysk Firmatøj

Er du på udkig efter arbejdstøj med eget logo? Med logo på firmatøjet bliver medarbejderne en fælles styrke og fremstår knivskarpt. Logotryk og logobroderi er en elementær del af mange former for arbejdsbeklædning i samtlige brancher og jobfunktioner. Vores kunder er alt fra håndværkere og produktionsmedarbejdere til sælgere og servicemedarbejdere. Uanset din profession, så viser logotryk på arbejdsuniformen, hvor du kommer fra og bidrager til virksomhedens image. 

Ligeledes forener sportstøj med logo holdfølelsen - uanset om det skal bruges til stafetløb, cykling, fodbold, håndbold, eller noget helt femte. Udforsk kategorien med tøj og tilbehør til fritid og sport, hvor du finder alt fra cykeljakker, tights, t-shirts, sports bh'er og meget mere. Vi laver logo på sportstøj til cykelhold, håndboldhold, løbehold m.fl.

Professionel rådgivning
VI leverer kyndig vejledning i forhold til valg af type logo og placering - og kan bidrage med et behjælpelig med designoplæg.

Nemt og hurtigt
Vi har eget trykkeri, hvorfor du nemt kan købe arbejdstøj og få tryk på i samme ombæring. Du får sendt tøjet klart til brug.

Kvalitet
Du er sikret et flot resultat hos os hvad enten du vælger tryk eller broderi. Vi har stor erfaring med logo på arbejdstøj, så du er i kyndige hænder.


Skal jeg vælge logotryk eller logobroderi?

Logotryk
Ved logotryk laves logoet først i en folie, som kommes ovenpå tøjet og varmes fast med en varmepresser. På den måde smeltes logoet fast på tøjet. Logotryk bliver anvendt på alt fra holdtøj til arbejdstøj i form af arbejdsbukser, jakker, trøjer, m.fl.

Logobroderi
Når logoet broderes på tøjet, så er det med nål og tråd i en maskine specifikt til dette. Logobroderi giver et meget eksklusivt udtryk og er også meget holdbart. Logobroderi bliver brugt på alt fra poloshirts og skjorter til håndværkerbukser.


Hvad koster logotryk og -broderi?

Priserne for logotryk og -broderi varierer i forhold til, hvilken placering du ønsker samt størrelse. Derudover skal du minimum bestille 25 stk. logotryk eller 12 stk. logobroderi for at komme i gang. Hvis du ikke lige står og skal bruge 12 eller 25 stk. nu her, så kan du løbende sende tøj til tryk efter behov. 

Nedenfor ser du priserne for startomkostninger samt priseksempler. Du er meget velkommen til at tage fat vores salgsafdeling og få et tilbud på logotryk eller -broderi.

1-farvet logotryk ved køb af 50 stk. inklusiv påvarmning

Tryk på bryst fra 35,20 kr. ekskl. moms
Tryk på ryg fra 48,- kr. ekskl. moms
Tryk på cap fra 35,20 kr. ekskl. moms

Startomkostning 320,- kr. ekskl. moms en inklusiv i prisen
Minimumskøb: 50 stk.

Logobroderi ved køb af 12 stk.

Broderi på bryst fra 45,- kr. ekskl. moms

Startomkostning 744,- kr. ekskl. moms.
Minimumskøb: 12 stk.

Populære produkter til logotryk

Broderi logo

Ønsker du vejledning til dit logotryk?

Vi hjælper dig rigtig gerne med logotryk eller -broderi på dit arbejdstøj - både i forhold til placering, type og priser. Du er meget velkommen til at kontakte os for at få et tilbud på salg@jyf.dk.

I forbindelse med placeringen af logoet, er der rigtig mange valgmuligheder, og vores erfarne medarbejdere er selvfølgelig altid klar til at rådgive og vejlede. På en skjorte kan du fx få broderet dit firmas navn eller logo på kraven, hvor tryk på arbejdstøj bedre egner sig på brystet eller ryggen. Kasketter, bukser og t-shirts er også yderst velegnet til logotryk. 

Hvis du skal have arbejdstøj med logo tryk til en virksomhed, hvis medarbejdere bruger meget tid på farten eller til konferencer, kan du også få logotryk på tasker, net og andet tilbehør såsom paraplyer, vandflasker, keychains og meget mere.

Ofte stillede spørgsmål om tryk på arbejdstøj, sportstøj og andre produkter?

Vil du gerne have logo på dit arbejdstøj, så kontakt gerne vores kundeservice, som hjælper dig med processen. Du er også velkommen til at sende os en mail med logo og ønsker til placering, og så vender vi tilbage med et oplæg.

Nedenfor finder du også svar på de mest gængse spørgsmål i forbindelse med logotryk. Er der andet, du gerne vil vide, så kontakt os endelig på tlf. 72 17 07 18 eller salg@jyf.dk.

Hvordan bestiller jeg logotryk?

For at få lavet logotryk kan du udfylde dine informationer i formularen her, og så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig med et oplæg og forslag!

Du kan også sende os en mail med dit logo til salg@jyf.dk med angivelse af, hvor på tøjet, du ønsker logoet placeret. Logoet skal sendes i vektorgrafik med filformatet ai, eps eller pdf. Har du ikke logoet i vektorgrafik, hjælper vi selvfølgelig gerne med at rentegne dit logo.
Herefter kontakter vi dig med et oplæg til gennemgang og godkendelse - produktionen starter selvfølgelig først, når vi har din endelige godkendelse, så vi er sikre på at få det bedste resultat.

Ved større opgaver anbefaler vi altid, at du kontakter vores salgsafdeling, hvor en af vores eksperter vil kunne rådgive og hjælpe dig.

Hvad koster det at få trykt logo på tøj?

Prisen for logotryk og broderi kan variere en smule alt afhængigt af typen af tryk, størrelsen af logoet og selvfølgelig antal styk du ønsker trykt. Send derfor din forespørgsel til os på salg@jyf.dk, og så kontakter vi dig med henblik på at finde den bedste løsning til dig.

Trykker I logo på andet end tøj?

Ja vi trykker selvfølgelig logo på andet end tøj! Vi har faktisk mulighed for at trykke logoer på stort set alle de varer, vi sælger. Du kan fx få logotryk på kasketter, tasker, paraplyer, vandflasker, termokrus, kuglepinde, USB-sticks og meget mere udstyr og tilbehør!

Kan jeg få tryk på flere forskellige størrelser?

Ja, hos Jysk Firmatøj kan du selvfølgelig få lavet det samme tryk på flere forskellige størrelser tøj! I en virksomhed eller på et hold kan der være mange forskellige mennesker, og derfor er det sjældent, at alle kan passe den samme størrelse. Når du bestiller logotryk på et produkt, kan du angive, hvor mange produkter du skal have i hver enkelt størrelse. 

Hvor kan jeg få logo på tøjet?

Der er et væld af forskellige muligheder, når det kommer til placeringen af dit logo. På trøjer kan du for eksempel vælge at placere logoet nederst på lænden, på ryggen, i nakken, på brystet, på skulderen og meget mere. Vi kan også trykke logo på bukser, kasketter og en masse tilbehør, så send os dine informationer i formularen her, så kontakter vi dig for at få styr på alle detaljerne!

Kan jeg få hjælp og rådgivning til logodesign?

Vi er altid klar til at hjælpe dig, hvis ikke du har helt styr på logoets format og grafik. Vi ser gerne, at du har et udkast til logoets udseende, og så kan vi hjælpe til med at rentegne dit logo, så det står klart og tydeligt frem på tøjet!

Hvad er den bedste placering af logo?

Da du kan få trykt dit logo stort set alle steder på tøjet, kan det være svært at beslutte sig for, hvor logoet skal placeres. Heldigvis har vores dygtige personale god erfaring med logotryk til forskellige typer virksomheder og behov, så sammen kan vi skræddersy den perfekte løsning til dig! Kontakt os på tlf. 72 17 07 18 eller salg@jyf.dk

Hvilke typer af logotryk findes der?

Som udgangspunkt laver vi: 
 •  Overførsel
 •  Broderi
 •  CMYK-overførsel
 •  Refleks transfer
 •  Skærm print


Bestil logotryk og -broderi her

Logotryk på firmatøj - Populære placeringer

Mange af vores kunder bestiller logotryk på firmatøjet eller sportstøjet, de køber hos os. Vi laver tryk på trøjer, hoodies, sweatshirts, skjorter, t-shirts, bukser, knickers, shorts og meget mere. Faktisk egner størstedelen af vores udvalg sig til logotryk eller brodering. Alt er næsten muligt – kontakt os og fortæl os om dine drømme inden for logotryk. Her får du eksempler på populære logoplaceringer, så du kan lade dig inspirere til dit logotøj:

Logotryk på arbejdsbukser:
  •  Venstre lår
  •  Højre lår
  •  Baglomme
  •  Hængelomme
  •  Læg

Logotryk på arbejdstrøjer:
  •  Bryst
  •  Mave
  •  Ryg
  •  Side
  •  Ærme

Logobrodering på poloshirts eller skjorter:
  •  Krave
  •  Ærme   
  •  Bryst
  •  Ryg


Fri fragt over 999 kr.

Til GLS Pakkeshops & erhvervsadresser for webshop-kunder i Danmark.

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Få fordele

Få adgang til en række fordele som registreret kunde.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.