Logotryk til virksomheder, hold og private

Arbejdstøj med tryk - Vi hjælper dig i hele processen med logotryk!

Vi har hos Jysk Firmatøj et stort og professionelt trykkeri, og vi trykker og broderer derfor gerne logo på firmatøj og arbejdstøj, som du bestiller - både i vores webshop og B2B webshop. Vi laver både broderi og tryk på arbejdstøj og firmatøj, så du er sikret den bedste løsning i forhold til dit arbejdstøj eller sportstøj. På nogle modeller og materialer kan der nemlig være fordele ved logotryk, hvorimod broderi kan være den bedste løsning i andre situationer. 

I forbindelse med placeringen af logoet, er der rigtig mange valgmuligheder, og vores erfarne medarbejdere er selvfølgelig altid klar til at rådgive og vejlede! På en skjorte kan du fx få broderet dit firmas navn eller logo på kraven, på brystet, på ryggen samt mange andre steder. Kasketter, bukser og t-shirts er også produkter, der er super velegnede til logotryk. Hvis du skal have arbejdstøj med logo tryk til en virksomhed, hvis medarbejdere bruger meget tid på farten eller til konferencer, kan du også få logotryk på tasker, net og andet tilbehør såsom paraplyer, vandflasker, keychains og meget mere!

Vores muligheder for logotryk og broderi er også perfekt, hvis du er på udkig efter holdtøj til et fodboldhold - så kan I få trykt jeres holdnavn og/eller sponsorers logo på både holdtrøjer og sportstasker!

Broderi logo

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du skal vælge logotryk eller logobroderi, så kan du i bestillingsformularen under 'type' vælge: 'Ønsker rådgivning', og så vender vi tilbage med vores bud på den bedste løsning til dig.

Ofte stillede spørgsmål om tryk på arbejdstøj, sportstøj og andre produkter?

Vil du gerne have logo på dit arbejdstøj, så kontakt gerne vores kundeservice, som hjælper dig med processen. Du er også velkommen til at sende os en mail med logo og ønsker til placering, og så vender vi tilbage med et oplæg.

Nedenfor finder du også svar på de mest gængse spørgsmål i forbindelse med logotryk. Er der andet, du gerne vil vide, så kontakt os endelig på tlf. 72 17 07 18 eller salg@jyf.dk.

Hvordan gør jeg?

For at få lavet logotryk kan du udfylde dine informationer i formularen her, og så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig med et oplæg og forslag!

Du kan også sende os en mail med dit logo til salg@jyf.dk med angivelse af, hvor på tøjet, du ønsker logoet placeret. Logoet skal sendes i vektorgrafik med filformatet ai, eps eller pdf. Har du ikke logoet i vektorgrafik, hjælper vi selvfølgelig gerne med at rentegne dit logo.
Herefter kontakter vi dig med et oplæg til gennemgang og godkendelse - produktionen starter selvfølgelig først, når vi har din endelige godkendelse, så vi er sikre på at få det bedste resultat.

Ved større opgaver anbefaler vi altid, at du kontakter vores salgsafdeling, hvor en af vores eksperter vil kunne rådgive og hjælpe dig.

Hvad koster det at få trykt logo på tøj?

Prisen for logotryk og broderi kan variere en smule alt afhængigt af typen af tryk, størrelsen af logoet og selvfølgelig antal styk du ønsker trykt. Send derfor din forespørgsel til os på jyf@salg.dk, og så kontakter vi dig med henblik på at finde den bedste løsning til dig.

Trykker I logo på andet end tøj?

Ja vi trykker selvfølgelig logo på andet end tøj! Vi har faktisk mulighed for at trykke logoer på stort set alle de varer, vi sælger. Du kan fx få logotryk på kasketter, tasker, paraplyer, vandflasker, termokrus, kuglepinde, USB-sticks og meget mere udstyr og tilbehør!

Kan jeg få tryk på flere forskellige størrelser?

Ja, hos Jysk Firmatøj kan du selvfølgelig få lavet det samme tryk på flere forskellige størrelser tøj! I en virksomhed eller på et hold kan der være mange forskellige mennesker, og derfor er det sjældent, at alle kan passe den samme størrelse. Når du bestiller logotryk på et produkt kan du angive, hvor mange produkter du skal have i hver enkelt størrelse. 

Hvor kan jeg få logo på tøjet?

Der er et væld af forskellige muligheder, når det kommer til placeringen af dit logo. På trøjer kan du for eksempel vælge at placere logoet nederst på lænden, på ryggen, i nakken, på brystet, på skulderen og meget mere. Vi kan også trykke logo på bukser, kasketter og en masse tilbehør, så send os dit logo og informationer i formularen her, så kontakter vi dig for at få styr på alle detaljerne!

Kan jeg få hjælp og rådgivning til logodesign?

Vi er altid klar til at hjælpe dig, hvis ikke du har helt styr på logoets format og grafik. Vi ser gerne, at du har et udkast til logoets udseende, og så kan vi hjælpe til med at rentegne dit logo, så det står klart og tydeligt frem på tøjet!

Hvad er den bedste placering af logo?

Da du kan få trykt dit logo stort set alle steder på tøjet, kan det være svært at beslutte sig for, hvor logoet skal placeres. Heldigvis har vores dygtige personale god erfaring med logotryk til forskellige typer virksomheder og behov, så sammen kan vi skræddersy den perfekte løsning til dig! Kontakt os på tlf. 72 17 07 18 eller salg@jyf.dk

Fri fragt over 499 kr.

Til GLS PakkeShop & til erhvervsadresser

Gratis retur

Hvis du fortryder købet, kan du sende din pakke retur til os gratis.

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Bonus på din ordre

Som registreret kunde opsparer du bonus hver gang du handler i shoppen.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.