Størrelsesguide

Det kan være svært, at finde den rigtige størrelse, hvis man ikke lige allerede kender den på det pågældende mærke i forvejen. Målene kan variere fra producent til producent, og derfor kan du her finde måleskemaer for de forskellige mærker, så du kan vælge den rigtige størrelse.

Carhartt størrelsesguide Deerhunter størrelsesguide You Brands størrelsesguide Clipper størrelsesguide Eterna størrelsesguide J. Harvest & Frost størrelsesguide J. Harvest & Frost størrelsesguide Sunwill størrelsesguide

Find din størrelse

På de fleste produkter finder du en størrelsesguide fra producenten direkte på produktsiden. Lige under drop down menuen, hvor du vælger størrelse, finder du en knap, der hedder "Størrelsesguide". Denne knap åbner en størrelsesguide fra producenten af produktet. Hvis der ikke er en størrelsesguide tilgængelig, lander du på denne side, hvor du finder størrelsesguides fra nogle af de største brands på webshoppen. 

Er du usikker på størrelsen?

Du er altid velkommen til at kontakte kundeservice på salg@jyf.dk eller 7217 0718, hvis du har brug for hjælp til den rigtige størrelse. 

Fri fragt over 499 kr.

Til GLS PakkeShops & erhvervsadresser i Danmark

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Bonus på din ordre

Som registreret kunde opsparer du bonus hver gang du handler i shoppen.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.