Kampagne- og rabatkoder hos Jysk Firmatøj

Er du på udkig efter en rabatkode til dit næste køb her på jyf.dk?

Gennem vores nyhedsbrev og vores sociale medier kan du holde dig opdateret, når vi kører en kampagne her på siden, og du vil ligeledes modtage de lækre rabatkoder, vi uddeler i forlængelse med kampagnerne. Vi anbefaler dig, at du tilmelder dig vores nyhedsbrev ved at oprette en konto. Så bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsmail, og du optjener bonus på dine køb. Du kan også følge med på vores sociale medier, så du aldrig går glip af fede kampanger og fede rabatkoder til jyf.dk.

Her hos Jysk Firmatøj går vi op i altid at have lave priser, også udenfor perioder med kampanger eller rabatkoder. Når du handler på jyf.dk, kan du derfor være sikker på at spare penge på dine køb. Hvis du i øjeblikket ikke har en rabatkode til rådighed, kan du udforske vores Outlet-kategori, hvor vi altid garanterer utroligt lave priser på de lækre produkter i kategorien. 

Hvor finder jeg en rabatkode?

Når vi kører en kampagne og uddeler rabatkoder, kan du nemt blive orienteret om dette, hvis du er tilmeldt vores nyhedsbrev. Her vil du få tilsendt rabatkoder og nyheder om kampagner på jyf.dk. Klik her og opret hurtigt en konto, hvor du samtidig automatisk tilmeldes vores nyhedsmail.

Hvordan anvender jeg min kode?

Hvis du ønsker at anvende en rabatkode på vores hjemmeside, kan du nemt indløse den, når du er nået til indkøbskurven på hjemmesiden. Her skal du blot indtaste din rabatkode nederst på siden i feltet "Gavekort kode" og derefter trykke "indløs". Herefter vil du kunne se, at rabatten er blevet trukket fra det totale beløb. For at fortsætte og færdiggøre dit betalingsforløb, kan du nu trykke på den grønne firkant "Til kassen".

For at rabatkoden virker, er det vigtigt, at du indtaster præcis den rabatkode, som du har fået oplyst. Da der skelnes mellem små og store bogstaver, er det vigtigt at rabatkoden indtastes korrekt for at rabatten udnyttes.

Du kan altid fjerne rabatkoden igen, inden du går videre til betaling, hvis du ønsker dette.

OBS! Rabatkoden virker ikke på fragten af din ordre.

Kan rabatkoden bruges mere end en gang?

Nej, rabatkoden er unik og kan derfor kun bruges én gang.

Kan rabatkoden anvendes på i forvejen nedsatte varer?

Ja, rabatkoden kan godt anvendes på varer, der i forvejen er nedsat eller på tilbud. Ved kombination af rabatkode og i forvejen nedsatte varer kan den samlede rabat maksimum udgøre 30% af den vejledende pris. Det vil sige, hvis et produkt er sat mere ned end 30%, så giver din rabatkode ikke yderligere rabat. 

Kan jeg kombinere rabatkoden med andre kampanger eller koder?

Nej desværre. Det er ikke muligt at anvende flere koder ved samme ordre. 

Jeg glemte at anvende min kode, hvad gør jeg?

Hvis du glemte at anvende din kode, har du mulighed for at annullere din ordre ved at kontakte kundeservice, såfremt ordren endnu ikke er pakket og afsendt, og såfremt kampagnen stadig er aktiv på hjemmesiden. Du kan derefter bestille din ordre på ny og anvende rabatkoden.

Min rabatkode virker ikke, hvad gør jeg?

Der kan være forskellige årsager til, at din rabatkode ikke virker:

De mest almindelige er:

- Koden er indtastet forkert. Sørg for at koden står præcis som oplyst - skeln mellem store og små bogstaver.

- Måske er koden udløbet. Koden har en udløbsdato, som altid står angivet i nyhedsbrevet eller på vores sociale medier.

- Koden kan ikke anvendes til den valgte vare eller kategori. Nogle rabatkoder virker kun til specifikke varer eller kategorier. Dette vil være oplyst i nyhedsbrevet eller på de sociale medier.

- Koden kan ikke anvendes sammen med andre koder. Derfor skal du vælge den kode, du ønsker at anvende på ordren.

Hvis du har prøvet ovenstående punkter uden held, er du som altid velkommen til at kontakte kundeservice.

Kan min rabatkode udløbe og blive for gammel?

Rabatkoderne gælder kun i en periode, som vil være oplyst i nyhedsbrevet eller på de sociale medier, alt efter hvor du modtog rabatkoden henne. Det vil altså sige, at koden vil være ugyldig efter denne periode, og det vil derfor ikke være muligt at opnå rabatten. 

Fri fragt over 499 kr.

Til GLS PakkeShop & til erhvervsadresser

Gratis retur

Hvis du fortryder købet, kan du sende din pakke retur til os gratis.

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Bonus på din ordre

Som registreret kunde opsparer du bonus hver gang du handler i shoppen.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.