Artikler

Scanvaegt Systems – Når kunde bliver vækstpilot


scanvaegt systems

Scanvaegt Systems og Jysk Firmatøj indgik et samarbejde tilbage i 2016, og siden da er der sket en masse: Produktpaletter er blevet bredere, behov har ændret sig og verden har været igennem en epidemi. Læs nærmere om Scanvaeget's skræddersyede løsning og hvordan gode relationer kan føre til sponsoraftaler. 

Firmatur i det fri – Ideer til aktiviteter og underholdning


Firmatur i det fri

Du skal til at planlægge årets sommerfest eller ryst-sammen-tur og mangler inspiration. Hverdagens pligter og årshjul skal glemmes for en stund og skiftes ud med sjov og spas. Hvorfor ikke tage dine kollegaer under armen og afholde årets sommerfest eller ryst-sammen-tur = udendørs! Det er nemmere, end du tror at holde firmaarrangementet i det fri – og kan blive så afslappet eller actionfyldt, som du ønsker.

Såler til arbejdssko for mere støtte og komfort


Mascot arbejdssko med sål

Får du også ømme fødder efter en lang arbejdsdag? Når du står på et hårdt underlag eller går meget i løbet af dagen, udsættes dine fødder for hård belastning. Men frygt ej: Med et par ergonomiske indlægssåler, får du en bedre støtte, komfort og holdning. Få et overblik over de bedste såler til arbejdssko her!

Holdtøj til virksomheder, foreninger og private


Holdtøj med logo

Sæsonen for udendørs aktiviteter er i fuld gang og aktivitetsniveauet i landet er på sit højeste. Du får her en guide til det bedste holdtøj til løb, cykling, fodbold, ski og mange andre sportsgrene, der kræver matchende sportstøj af høj kvalitet. Uanset om du repræsenterer en virksomhed, forening eller sportsklub styrker matchende holdtøj holdfølelsen og gør reklame for dit virke. Bliv inspireret her!

De bedste sikkerhedssandaler - 4 populære arbejdssko til sommeren


De bedste sikkerhedssandaler

Vidste du, at sikkerhedssko kommer i en let sommer variant også kaldet sikkerhedssandaler? Sikkerhedssandaler er designet med ventilerende huller og åndbare materialer, hvilket gør dem til den ultimative sommer arbejdssko. Du får en oversigt og sammenligning over de 4 bedste sikkerhedssandaler til mænd og kvinder, så du nemmere kan finde de rette til dig.

Arbejds t-shirts | Den ultimative guide


Arbejds t-shirt

Den kortærmede t-shirt er en alsidig trøje, der kan bruges til arbejde, fritid og sportsaktiviteter. Arbejds t-shirten kommer i mange forskellige designs og med forskellige funktionelle egenskaber. Du ser det arbejdende folk iført T-shirts på alt fra byggepladser og boreplatforme til kontorer og servicestationer!

Tag madpakken med på farten - 3 sommer accessories


 sommer accessories

Skal du på udflugt i sommeren? Eller har du og dine børn madpakke med på arbejde og i skole? Når mad og drikke medbringes er en optimal opbevaring altafgørende for, at den forbliver frisk og lækker. Derfor har vi her samlet en top 3 over tilbehør, som er perfekte til madopbevaring på farten.

Læs her en guide med de bedste:
   •  Køletasker
   •  Drikkedunke
   •  Termoflasker

Sådan vælger du de rigtige arbejdsshorts og -knickers


F. Engel arbejdsshorts

Når sommeren står for døren, skifter mange arbejdsbukserne ud med et lettere alternativ i form af shorts eller knickers. Du får her den ultimative guide til at vælge de rette arbejdsshorts/knickers, så du sikrer dig den bedst mulige komfort i de varmere måneder.

 Alt du skal vide før dit køb:
   •   Gennemgang af de vigtigste funktioner
   •   Uddybning af relevante certificeringer
   •   Logotryk og brodering

Fradrag for arbejdstøj – Guide for arbejdsgivere


Fradrag for arbejdstøj - Arbejdsgivere

Er du arbejdsgiver i en virksomhed, hvor dine medarbejdere bruger arbejdstøj eller arbejdsbeklædning. Så er der penge at spare ved at undersøge dine fradrag. Vi fortæller lidt om her, hvad du skal være opmærksom på ift. fradrag på arbejdstøj, når du er arbejdsgiver eller selvstændig. 

Fradrag for arbejdstøj – Guide for lønmodtagere


Fradrag for arbejdstøj - Lønmodtagere

Arbejder du i et fag, hvor du har en bestemt arbejdsbeklædning? Så kan det være en god idé at gøre dig klog på, om du enten kan trække nogle af udgifterne fra i skat, eller om det evt. er skattepligtigt? Derfor har vi lavet en guide til fradrag for arbejdstøj for lønmodtagere her. 

Alt du skal vide om åndbarhed i tøj


Åndbarhed og åndbare t-shirts

Du er sikkert stødt på ordet “åndbar”, når du har købt jakker, tøj eller arbejdstøj. Men hvad betyder det egentlig, og hvordan måler man, om beklædningsgenstande er åndbare? Læs mere herunder om åndbarhed i regntøj, t-shirts og tøj generelt. 

Godkendelser til sikkerhedssko


godkendelser til sikkerhedssko

Her kan du læse om, hvad godkendelser til sko til arbejdsbrug betyder, og hvorfor de er relevante. Måske studser du over nogle forkortelser inde på produkterne, som du gerne vil vide mere om. Det kunne fx være om 20345, ESD eller noget tredje. I artiklen her kan du læse meget mere om de mange certificeringer af sikkerhedssko.

Fri fragt over 499 kr.

Til GLS PakkeShops & erhvervsadresser i Danmark

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Bonus på din ordre

Som registreret kunde opsparer du bonus hver gang du handler i shoppen.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.