Besøg en af vores afdelinger

Hos Jysk Firmatøj arbejder vi med kunder over hele landet og tilbyder derfor naturligvis landsdækkende kundeservice.

For vores erhvervskunder betyder det også, at du kan få besøg af en af vores konsulenter, der tilbyder rådgivning om, hvordan du bedst klæder dine medarbejdere på til dagens arbejde. Vi kommer selvfølgelig også, når der skal tages mål og leverer altid lige til døren - uanset hvor i landet din virksomhed ligger.

Vi har afdelinger i både Hjørring, Aalborg, Kolding og Herlev og et stærkt team af salgskonsulenter, der servicerer kunder over hele landet. Vores hovedkontor er beliggende i Hjørring, hvor vi også har et showroom, hvor man kan se og prøve et udpluk af vores store sortiment.

Mød vores medarbejdere her.

Jysk Firmatøj afdelinger

Showrooms med udvalgt sortiment

Vær obs på, at vores afdelinger primært er showrooms. Du kan sagtens købe varer i vores showrooms, men sortimentet er begrænset i butikkerne. Det vil sige, du finder ikke alle varerne fra webshoppen i vores showrooms. Du finder primært arbejdstøj fra fx F. Engel og Mascot samt kokketøj fra Kentaur, og derudover har vi mange sikkerhedssko i vores showrooms. Du er meget velkommen til at besøge vores showrooms og prøve samt købe tøj og sko og få god vejledning ikke mindst. Har vi ikke produktet, du ønsker i showroomet, så kan du nemt bestille og købe det online på webshoppen her.

Afdelinger og åbningstider

Julelukket
Vær opmærksom på af alle vores butikker og telefonlinjer er lukket den 23. december og frem til den 1. januar.


Vil du gerne i kontakt med os?

Du kan altid få fat på os på salg@jyf.dk eller du kan ringe til os på 7217 0718. Hvis du gerne vil have fat i en sælger, så kan du finde kontaktoplysninger her.

Fri fragt over 999 kr.

Til GLS Pakkeshops & erhvervsadresser for webshop-kunder i Danmark.

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Få fordele

Få adgang til en række fordele som registreret kunde.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.