Besøg en af vores afdelinger

Hos Jysk Firmatøj arbejder vi med kunder over hele landet og tilbyder derfor naturligvis landsdækkende kundeservice.

For vores erhvervskunder betyder det også, at du kan få besøg af en af vores konsulenter, der tilbyder rådgivning om, hvordan du bedst klæder dine medarbejdere på til dagens arbejde. Vi kommer selvfølgelig også, når der skal tages mål og leverer altid lige til døren - uanset hvor i landet din virksomhed ligger.

Vi har afdelinger i både Hjørring, Aalborg, Kolding og Herlev og et stærkt team af salgskonsulenter, der servicerer kunder over hele landet. Vores hovedkontor er beliggende i Hjørring, hvor vi også har et showroom, hvor man kan se og prøve et udpluk af vores store sortiment.

Mød vores medarbejdere her.

Jysk Firmatøj afdelinger

Showrooms med udvalgt sortiment

Vær obs på, at vores afdelinger primært er showrooms. Du kan sagtens købe varer i vores showrooms, men sortimentet er begrænset i butikkerne. Det vil sige, du finder ikke alle varerne fra webshoppen i vores showrooms. Du finder primært arbejdstøj fra fx F. Engel og Mascot samt kokketøj fra Kentaur, og derudover har vi mange sikkerhedssko i vores showrooms. Du er meget velkommen til at besøge vores showrooms og prøve samt købe tøj og sko og få god vejledning ikke mindst. Har vi ikke produktet, du ønsker i showroomet, så kan du nemt bestille og købe det online på webshoppen her.


Afdelinger og åbningstider

Vores showrooms er primært for erhvervskunder. Private henvises til webshoppen, hvor de er meget velkomne til at shoppe. Private kunder må også gerne handle i vores showrooms, men disse har kun et begrænset sortiment.

JULELUKKET
Vær obs på, at alle vores butikker og showrooms holder lukket den 23. december til og med den 1. januar. Vi ses igen tirsdag den 2. januar.

Vil du gerne i kontakt med os?

Du kan altid få fat på os på salg@jyf.dk eller du kan ringe til os på 7217 0718. Hvis du gerne vil have fat i en sælger, så kan du finde kontaktoplysninger her.

star

Professionel rådgivning

Få professionel vejledning til sortiment fra vores erfarne sælgere.
star

Egen webshop

Webshop for erhvervskunder med mange fordele såsom fakturabetaling.
star

Logotryk- & broderi

Automatisk logotryk på dine bestillinger via din egen webshop.
star

Fri fragt over 999 kr.

100% klimakompenseret levering med GLS til pakkeshops & erhvervsadresser.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.
Trustpilot