Sportstasker

Se vores store udvalg af sportstasker i forskellige størrelser, modeller og farver – Vi har alt lige fra lette løberygsække til store duffelbags, som du kan opbevare alt dit træningstøj i til og fra træning. 

Sportstasker i stil med duffelbags | Gymbag – gymnastikpose | Sportstasker til børn | Løberygsæk 

Sportstasker i stil med duffelbags

En sportstaske kan have flere vigtige funktioner, og først og fremmest skal der være god plads til opbevaring. Sportstasken bruges nemlig som udgangspunkt til at transportere dit træningstøj og træningsudstyr på vej til træningen og hjem igen bagefter. 

Du kan finde sportstasker i rigtig mange forskellige størrelser, da der kan være stor forskel på, hvor meget udstyr du har brug for at medbringe til din træning. Hvis du kun har brug for at have dit skiftetøj, håndklæde samt en drikkedunk med, kan du vælge en af de mindre sportstasker på godt 40L. Her er der typisk flere praktiske små rum, så du kan holde god orden i dine ting.  

I de store duffelbags får du helt op til 65 liters opbevaring, så du uden problemer kan have flere par træningssko, sikkerhedsudstyr og eventuelt en tykkere træningstrøje med. En stor træningstaske er også et godt valg, hvis du fx skal pakke til en turnering, hvor du har brug for at overnatte, da sportstasken uden problemer kan fungere som weekendtaske.  Gymbag – den klassiske gymnastikpose

Her på siden kan du finde et udvalg af gymbags, som du måske kender i daglig tale som gymnastikposer. Dette er en klassisk taske, der i mange år har været brugt af børn på vej til og fra gymnastik, men som i dag bruges til stort set alle sportsgrene.  

En gymbag er perfekt til at have et par fodboldstøvler i på vej til træning, og så er den let og behagelig at have på ryggen. Hvis du fx ofte tager cyklen, er en gymnastikpose nem at have med, fordi de lange justerbare snore gør det let at få armene igennem.  

Hvis du træner i et fitnesscenter, men gerne vil have lidt ekstra konditionstræning på vej til træningen, kan du vælge at løbe til træning og så have et par skiftesko på ryggen i din gymnastikpose. En gymnastikpose sidder dog ikke tæt til ryggen, og du kan derfor også vælge en løberygsæk, der ikke vil bumpe helt så meget rundt, når du løber. Sportstasker til børn

En stor sportstaske kan være tung at bære, og en lille sportstaske er derfor et godt valg til dit barn. Vores sportstasker til børn er fx gymnastikposer og små rygsække og duffelbags, der ikke kan indeholde alt for mange liter. For et barn er det typisk nok at have plads til 5-7 liter til det mest nødvendige skiftetøj, og det kan der sagtens være i en lille rygsæk, gymbag eller duffelbag. Løberygsæk - hav de vigtigste ting med på farten

Som nævnt tidligere, kan en løberygsæk bruges under løb, hvis du gerne vil kunne opbevare en smule ekstra under din løbetur. Du kan med en let løberygsæk som Momenti hydration opbevare ekstra vandflasker, energigels eller –barer samt et par skiftesko eller tørre strømper, så du er godt forberedt på ændringer i terrænet eller dit energiniveau.  

Du kan også bruge en løberygsæk, hvis du gerne vil bruge løb som et transportmiddel – fx til og fra arbejde, træning eller når du skal mødes med venner. Her kan du have et par skiftesko med i rygsækken, og så kan du passende komme dit løbetøj og løbesko i tasken, når du ankommer.  Skal jeg vælge en løberygsæk eller et løbebælte?

Overvejer du, hvorvidt en løberygsæk eller et løbebælte er det bedste valg til dig? Så kan du få hjælp her. Der er nemlig fordele ved både løbebælter og løberygsække, men der kan være stor forskel på, hvilket produkt der bedst opfylder dine behov.  

Hvis du kun har brug for at opbevare de mest essentielle ting såsom nøgler, telefon og pung, når du løber, er et løbebælte et godt valg, idet det sidder behageligt omkring livet og ikke hopper for meget rundt, hver gang du tager et skridt. Hvis du derimod har brug for at kunne have en større vandflaske, et par skiftesko eller andre ting med, bør du vælge en løberygsæk. Her får du nemlig ekstra god opbevaringsplads – ca. 7 liter. Samtidig er en løberygsæk designet og fremstillet til at sidde behageligt på ryggen og ikke hoppe og give ekstra belastning på din løbetur. Køb en billig sportstaske hos Jysk Firmatøj

Her på siden har vi samlet vores udvalg af lækre og flotte sportstasker, som du kan bruge til træning, løb og meget mere. Taskerne er enten særligt velegnede til bestemte typer sport, eller så har de et smart og sporty design.  

Det er let og enkelt for dig at bestille en sportstaske hjem, og i vores webshop får du fri fragt fra 499. Hvis du bestiller sportstasker hjem til et hold – fx et fodboldhold eller en løbeklub, har vi desuden god mulighed for at lave både logotryk og broderi. Vores personale i trykkeriet har god erfaring, og de er klar til at hjælpe dig med en skræddersyet løsning! 

Gå til top

Fri fragt over 499 kr.

Til GLS PakkeShop & til erhvervsadresser

Gratis retur

Hvis du fortryder købet, kan du sende din pakke retur til os gratis.

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Bonus på din ordre

Som registreret kunde opsparer du bonus hver gang du handler i shoppen.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.