Golftøj

Se det store udvalg af tøj til golfspillere, der nyder de grønne fairways landet over. Vi har både trøjer, veste, jakker, bukser og shorts, og så har vi et stort udvalg af golftøj til kvinder såvel som mænd! 

Golftøj til kvinder og mænd | Den klassiske golfpolo | Hold varmen med flere lag | Shorts, bukser og nederdele 

Golftøj til kvinder og mænd

Hvis du elsker at bruge tid udendørs på golfbanen alene eller i godt selskab, ved du sikkert også, hvor stor en forskel det rigtige tøj kan gøre. Hos Jysk Firmatøj har vi samlet et stort udvalg af golftøj til både kvinder og mænd fra Cutter and Buck, som er et populært brand med rødder i Seattle og Sverige. Med udvalget her på siden kan du blive påklædt fra top til tå, og så findes der enkelte varianter af hatte som kasketter, der effektivt kan holde solen ude af dine øjne og sikre dig et godt overblik over golfbanen. Golfpolo

Den mest klassiske beklædningsdel til golfspillere er nok poloen, som er en favorit blandt mange golfspillere til sommerens varme måneder. Golf poloen er nemlig en rigtig alsidig trøje, der er behagelig i mange situationer – uanset om du spiller intenst eller er ude til et hyggespil med venner eller familie.  

Cutter & Buck har rigtig mange forskellige modeller af golf poloer, og modellerne findes både til mænd og kvinder. De forskellige styles har varierende længde samt størrelse på ærmerne, og så er de fremstillet af forskellige materialer, så du kan finde den model, som du synes bedst om. Kvindemodellerne er syet i facon, der er særligt tilpasset den kvindelige figur, så du får en polo, der har en god pasform. Samtidig har alle modellerne et klassisk og stilrent design, der kan findes i flere elegante farver.  Hold varmen med flere lag

Vejret i Danmark kan være en smule omskifteligt, og der er forskel på at spille golf om sommeren og i foråret. For at holde varmen og samtidig være forberedt på skiftende vejr, kan det være en rigtig god idé at klæde dig i flere lag. På den måde kan du tage lag af eller på, alt efter om du har det for varmt eller fryser.  

Lagene kan sagtens udgøres af dine yndlingstrøjer - fx en polo inderst, dernæst en langærmet vindjakke eller Zip-trøje og yderst en vest eller let jakke.  


Veste til golf

Særligt vesten er et godt og populært valg blandt golfspillere, fordi den har mange gode egenskaber. Med en vest bliver du holdt varm og komfortabel på overkroppen, mens dine arme er fri – blot dækket af en tynd sweater. Bevægelsesfrihed er særlig vigtig, når du spiller golf, og derfor er det en fordel at have en tynd men isolerende vest, der ikke begrænser dig i nogle af dine bevægelser.  Shorts, bukser og nederdele

Du kan selvfølgelig også få bukser, shorts og nederdele her på siden - så du har et komplet sæt golf tøj. Bukserne og shortsene er lavet i både en herre- og damemodel, der hver især er tilpasset kvinder og mænd. For at sikre en ekstra god pasform og komfort, er alle tøjdelene fremstillet i et super elastisk materiale, der kan strække sig i 4 retninger. På den måde kan du uden problemer både sætte dig på hug og bukke dig efter golfbolden, når du har fået den i hul.  

For alle, der godt kan lide at gå i nederdel, kan du få en skøn og behagelig nederdel fra Cutter & Buck. Den har en række smarte detaljer – som fx skjulte lommer med lynlås, elastik i taljen samt åndbart og elastisk materiale.  Køb dit golftøj hos Jysk Firmatøj

Rigtig meget af golftøjet kan også sagtens bruges i hverdagen, da det er behageligt isolerende og samtidig åndbart tøj med god pasform. 

Du kan let og enkelt købe dit golftøj online i vores webshop, og så leverer vi det hurtigt direkte til din adresse. Hvis du har brug for ekstra hjælp eller vejledning i dit valg af golftøj, er vores dygtige personale altid klar til at svære på spørgsmål eller komme med gode råd - mød personalet her! 

Gå til top

Fri fragt over 999 kr.

Til GLS Pakkeshops & erhvervsadresser for webshop-kunder i Danmark.

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Få fordele

Få adgang til en række fordele som registreret kunde.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.