Lækkert skitøj og skijakker

Skal du have ny skijakke eller skibukser? Vi har udvalget til skituren, så du kan beklæde dig fra inderst til yderst og fra top til tå uden, at du skal handle andre steder.

Hvad skal jeg have med af tøj på skituren? | Skiundertøj | Skijakke | Skibukser  

Hvad skal jeg have med af tøj på skituren?

Når du står på ski, er det vigtigt at have godt med tøj på. Du skal huske at have masser af varme strømper med ti tasken, så du ikke kommer til at fryse fødderne, når du står på ski. Skistøvler kan nemlig rigtig hurtigt give dig kolde fødder, når de rører sneen.  

Alle lag er vigtige, når du skal stå på ski. Fra inderst til yderst skal du have varmt tøj på, der skal have god bevægelsesfrihed, så du ikke bliver forhindret under dit skiløb. Alle lag skal også være åndbare, så du ikke bliver kold og fugtig. Her kan det være en fordel med et svedtransporterende inderste lag, der leder fugten væk fra din krop. Det yderste lag skal have gode lommer og helst enten en brystlomme eller ærmelomme til liftkortet. Desuden skal dette lag være vindtæt, for hvis du først har fart på, så kan du godt støde på en masse vind – og den er sikkert kold i vintermånederne.  


Behagelige materialer i skiundertøj

Skiundertøj sidder sammen med skistrømperne som det inderste lag på kroppen, når du står på ski - og derudover er der mange lag og et par hårde støvler, der forhindrer dig i at rette på skiundertøjet og strømperne. Det er derfor en kæmpe fordel at investere i noget rigtig godt skiundertøj, der ikke kradser eller på nogen måde giver dig ubehag.  

Tænk over, hvilke materialer, dit lange undertøj er lavet af. Uld eller bambus undertøj er et rigtig godt valg, da det både varmer og er behageligt at have på, mens det virker svedtransporterende og lugthæmmende. Hvad angår strømper, så er det en fordel at have uldstrømper på under skituren. Uld giver nemlig rigtig god varme, mens det også transporterer fugten væk fra foden.  

Et sæt uldundertøj, der helt klart kan anbefales er disse lange underbukser og denne uldundertrøje.  

Skal du have skiundertøj til en dame, så er disse dame skiunderbukser et smart valg. Underbukserne er yderst svedtransporterende og er helt ideelle til skituren.  


Proactive By JBS strømper og skiundertøj til herrer og dame:

JBS har lavet et sæt af skiundertøj til båder mænd og kvinder. Undertøjet er yderst svedtransporterende og sidder tæt til kroppen, så man opnår fuld bevægelsesfrihed.  


Vigtige egenskaber ved din skijakke

En skijakke skal være godt vindtæt og gerne også virke vandafvisende, hvis man vælter i sneen. Vindfang og justerbare manchetter er også en fordel, så man bliver godt beskyttet mod den kolde sne. En af de vigtigste ting ved en skijakke er også, at der er plads til liftkortet. Der skal der helst være en lomme på enten ærme eller bryst, så du kan blive læst af scanneren uden at skulle tage det op fra en sidelomme. 

Skal din skijakke sidde helt rigtigt? Så sørg for, at din model er tilpasset dit køn. Vi har her på siden en lækker dame skijakke, og også en praktisk skijakke til herrer


Husk fleece jakken!

Det er ikke altid nok med kun skiundertøj og en skijakke. Der skal ofte et ekstra lag til, og her er det en kæmpe fordel med en fleece jakke. Vi kan helt klart anbefale denne kvalitetsrige fleece jakke fra Helly Hansen.


Ellers kan du også finde mange flere fleece jakker hos jysk Firmatøj!  

Husk nogle gode skibukser

Når du står på ski, skal du helst bukke en smule i benene, så du står mere stabilt på bakken. Derfor er det vigtigt med skibukser, der har god bevægelsesfrihed og varme. Bukserne skal også helst være vind- og vandtætte, hvis man vælter eller sætter sig i sneen – og når den kolde vind rammer bukserne, skal de gerne kunne holde den ude.  

Hos Jysk Firmatøj har vi skibukser til både dame og herre, der ønsker rigtig god kvalitet, når de skal ud på tur. Disse Craft Mountain skibukser er helt fantastiske til det kolde vintervejr. Bukserne fås også i en kvindemodel.  Bliv bonuskunde hos Jysk Firmatøj

Spar penge hver gang du handler og optjen bonus og point – Uanset om du handler som privat eller erhverv! Tilmeld dig som bonuskunde, når du tjekker ud ved kassen!  

gå til top

Fri fragt over 499 kr.

Til GLS PakkeShop & til erhvervsadresser

Gratis retur

Hvis du fortryder købet, kan du sende din pakke retur til os gratis.

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Bonus på din ordre

Som registreret kunde opsparer du bonus hver gang du handler i shoppen.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.