Det bedste cykeltøj til kvinder og mænd

Her på siden finder du et udvalg af skønt cykeltøj fra Craft og Clique, der producerer både trøjer, bukser, jakker, veste og handsker til cykling og andre sportsgrene. 

Cykeltrøjer | Det yderste lag | Behagelige cykelbukser | Tilbehør til cyklen og cykkelrytteren 

Cykeltrøjer

Til en god tur på landevejen er den rigtige påklædning essentiel. Med en skøn cykeltrøje, et par bløde cykelbukser og eventuelt et ekstra lag yderst, kan din tur blive helt fantastisk.  

Cykeltrøjerne fra Craft er fremstillet af det mest åndbare og lette materiale, der tillader din krop at ånde, og som samtidig holder dig tør og lun inderst. På cyklen er det typisk på ryggen, at du opbevarer de essentielle ting under cykelturen, og derfor har Crafts cykeltrøjer selvfølgelig praktiske lommer bagpå til en snack eller lappegrejet til cyklen.  

Hos Craft er de desuden meget bevidste om vores fælles ansvar for at hjælpe og passe på planeten, og derfor er tøjet fra Craft enten fremstillet af genbrugsmaterialer, eller så er der gennem processen været fokus på at bruge så lidt vand og unødvendige kemikalier som muligt.  Det yderste lag – en cykeljakke eller vest

Når du cykler i Danmark, kan du selvfølgelig ikke forvente, at der er vejr til at have en kortærmet t-shirt på hver gang. Derfor kan det være nødvendigt med en let cykeljakke eller en isolerende vest, som du kan have på yderst. Når du skal tilpasse dig et omskiftende vejr, kan det være en god løsning med flere lag fremfor én tyk trøje. På den måde kan du nemlig tilføje eller fjerne lag, hvis du pludselig kommer til at fryse eller får det for varmt. Især ved sport som cykling, kan du komme til at få varmen, når du giver den gas, og derfor er det praktisk at kunne tage et lag af, efter du er varmet godt op.  

Cykeljakkerne og cykelvestenes vigtigste funktion er at holde vinden væk fra din krop, og derfor er de fremstillet af vind- og vandtæt materiale – og så er de endda fremstillet af genbrugte materialer.  Behagelige cykelbukser

Én af de beklædningsdele, der kan gøre den største forskel for din komfort under cykelturen er cykelbukserne. En cykelsadel er nemlig ikke den mest behagelige sadel, og for at gøre hele turen til en bedre oplevelse, har cykelbukser bløde puder, som adskiller dig fra sadlen og fungerer som et ekstra beskyttende lag.  

Cykelshorts er designede til at være strømlinede for at mindske vindmodstanden når du ligger på landevejen, og for at sikre dig den bedste funktion, skal bukserne gerne sidde på det samme sted hele tiden. Derfor er cykelbukserne stramme men elastiske, og de har en smal silikonekant langs bunden, der let klistrer fast til huden. Det er nemlig ikke rart, hvis dine cykelshorts kravler op, mens du sidder på cyklen.  

Cykelshorts ender som udgangspunkt omkring livet, men hvis du ikke bryder dig om at have noget stramt omkring maven, når du cykler, kan du vælge et par cykelshorts med stropper eller seler, der bliver holdt oppe over dine skuldre.  

Der kan også være dage, hvor det er lidt for koldt til at cykle rundt i shorts, og hvor det vil være skønt med noget til at dække underbenene med. Heldigvis kan du få smarte benvarmere fra Craft, der går lige fra anklen til midt på låret. Benvarmerne dækker det af dine ben, der ikke er dækket af cykelbukserne, og så kan de faktisk også bruges sammen med løbeshorts, hvis du er glad for at løbe i koldere vejr.  Tilbehør til cyklen og cykelrytteren

Til cykling – og sågar også andre udendørsaktiviteter som løb, kan et par lune reflekshandsker være en god tilføjelse. Handskerne behøver dog ikke være med refleks, hvis du som udgangspunkt mest opholder dig udendørs i døgnets lyse timer. Et par gode og solide handsker kan holde dine hænder varme og beskyttede mod elementerne - både regn og vind. Hvis ulykken skulle være ude, at du kommer ud for et styrt, kan handskerne også beskytte dine hænder mod de mest overfladiske skræmmer og rifter. Køb cykeltøj hos Jysk Firmatøj ApS

Find dit næste sæt cykeltøj her hos Jysk Firmatøj - vi har udvalgt noget af det bedste cykeltøj, så du kan blive klar til din næste tur på landevejen eller i skoven. Du kan let bestille det her i vores webshop, og så leverer vi det direkte til din adresse! 

Hvis du har brug for ekstra råd og vejledning i dit valg af cykeltøj, er vores dygtige personale altid klar til at hjælpe eller svare på dine spørgsmål - du kan møde personalet lige her. Foruden cykeltøj har vi også andet sportstøj såsom golftøj og tøj til jagt og fiskeri blandt vores sortiment – du kan gå på opdagelse blandt vores kategorier i menuen øverst på siden. 

Gå til top

Fri fragt over 499 kr.

Til GLS PakkeShop & til erhvervsadresser

Gratis retur

Hvis du fortryder købet, kan du sende din pakke retur til os gratis.

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Bonus på din ordre

Som registreret kunde opsparer du bonus hver gang du handler i shoppen.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.