Fritidssko

Du er landet på kategorien med fritidssko til mænd og kvinder fra populære mærker, som: Birkenstock, Airtox, Craft og Skechers. 

Se også:  Tøj og udstyr til fritid og sport |  Arbejdssko | Sikkerhedsfodtøj 

Fritidssko til mænd og kvinder

Fritidssko er et begreb, der dækker over en række forskelligt fodtøj, herunder: Sneakers, sandaler, vandresko, træningssko og støvler. Du kan bruge fritidssko til hverdagen, sport eller endda jobbet hele året rundt. Det der kendetegner fritidssko, er en behagelig pasform og et afslappet look. 

Når du shopper fritidssko hos Jysk Firmatøj, får du højkvalitets fodtøj uden sikkerhed, som der til gengæld er i vores arbejdssko og sikkerhedssko. Hvis du er på udkig efter et par fritidssko i høj kvalitet, der kan bruges til mange af livets begivenheder, er du havnet det rette sted. Vi har de rette sko til dig, uanset om du dyrker sport eller slapper af i din fritid. Vælg imellem populære mærker, som Salamon, Puma, Airtox og Craft.

VM Melbourne fritidssko

Fritidssko til herre
Er du på udkig efter et par sneakers? Sandaler til sommeren? Eller måske et par støvler til vinteren? I denne kategori finder du mange forskellige fritidssko til mænd, der kan bruges om sommeren, foråret, vinteren og efteråret.

Fritidssko til damer
Sandaler, sneakers, træningssko, støvler eller vandresko – dame fritidssko kommer i mange varianter og kan bruges til mange af livets strabadser. Vores fritidssko kommer i alle regnbuens farver i klassiske, sporty og moderne designs.

Mange populære mærker

Salamon fritidssko
Fra Salamon finder du her på shoppen sporty fritidssko i form af sneakers, vandresko og støvletter. Salmon er brugt og elsket af atleter og udendørs entusiaster verden over. Faktisk har mærket over 70 åers erfaring med at designe tøj og sko til udendørs aktiviteter, som vandring og løb.

Se sko fra Salamon

Puma fritidssko
Hos Jysk Firmtøj kan du shoppe populære arbejds- og fritidssko fra Puma. Vælg imellem løbesko, sportssko og sneakers – faktisk også sporty sikkerhedssko til både mænd og kvinder. Puma er eksperter inden for sko med et komfortabelt indre og et lækkert, moderne ydre.

Se sko fra Puma

Craft sko til fritid og sport
Craft byder på lækre sko og tøj til væld af indendørs og udendørs aktiviteter, som træning, sport og løb. Hos os kan du shoppe højkvalitets Craft løbesko i alle regnbuens farver og neutrale toner til både mænd og kvinder. Craft er populær hos virksomheder, foreninger og hos private.

Se sko fra Craft

Typer af fritidssko hos Jysk Firmatøj


Vandresko
Er du til eventyr i det fri? Vandresko er robuste og holdbare samtidig med, at de er lette og fleksible, så du kan gå i dem i mange timer. Vi har både vandresko med og uden foer.

Gå til vandresko

Træningssko og løbesko
Det der kendetegner sko til træning og løbe er en tynd og fleksibel sål samt en let og åndbar overdel. Hvis du er på udkig efter et par behagelige sko til sport, kan du udforske denne kategori.

Gå til træningssko og løbesko

Støvler og støvletter
Støvletter har typisk et skaft, der går til anklen - imens støvler har et endnu højere skaft. Både støvler og støvletter kommer med og uden foer og kan derfor bruges året rundt.

Gå til støvler og støvletter


Sneakers
Sneakers er en komfortabel og afslappet sko, der kan være lavet af alt fra læder til tekstil – ofte med en gummisål. I dag bruges sneakers som hverdagssko men blev oprindeligt lavet til idræt, som tennis og badminton.

Gå til sneakers

Sandaler
Sandaler er den mest ventilerende sommersko, der giver masser af luft til fødderne. Vælg imellem klassiske sandaler, lette clogs eller behagelige badesandaler af høj kvalitet fra flere populære mærker.

Gå til sandaler

Købe dine hverdags- og fritidssko hos Jysk Firmatøj

Selvom vi er eksperter i arbejdsbeklædning har vi også et bredt sortiment af tøj, sko og tilbehør til fritid og sport. Hos os kan du shoppe tøj og sko til arbejde, hverdag og fritid fra alle de bedste mærker, så du har en samlet løsning lige ved hånden. Vi gør en dyd ud af at udvælge et højkvalitets sortiment, der kan gavne virksomheder, foreninger og privatpersoner. Hvis du har brug for at få svar på spørgsmål eller forespørgsler, er du velkommen til at tage fat i os. Hos os bliver du altid mødt med et smil, imens du får en professionel rådgivning, så du kan tage den bedste beslutning og samtidig får en god oplevelse.


kundeservice
til toppen

Fri fragt over 999 kr.

Til GLS Pakkeshops & erhvervsadresser for webshop-kunder i Danmark.

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Få fordele

Få adgang til en række fordele som registreret kunde.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.