InHouse Vask & Finansiering - En mere bæredygtig løsning, der betaler sig


Dette er en løsning lavet i samarbejde mellem Jysk Firmatøj, Miele, Elgiganten erhverv, Bravida og Ragn Sells, hvor du får designet et setup i din egen virksomhed, således du effektivt kan vaske arbejdstøjet InHouse og spare penge. Udover en besparelse i forhold til almindelige vaskeløsninger, så forbliver tøjet og logotrykket også flottere i længere tid, da en InHouse vaskeløsning er den mest skånsomme løsning.

Læs mere om:


Samarbejdspartnere

Jysk Firmatøj

Du får leveret arbejdstøjet af Jysk Firmatøj. Vi sørger for at finde den bedste løsningen indenfor arbejdstøj, fodtøj og logotryk/broderi til virksomheden. Dertil laver vi en shop-løsning, så du selv kan bestille online, når du har tid.

Miele

Du får rådgivning samt en plan leveret af Miele. De kigger på jeres arbejdsplads og laver en specialsyet køreplan for hvilke maskiner, I skal bruge, og hvordan I laver et effektivt setup. Det betyder dine medarbejdere kvalificeres til at vaske InHouse.

Elgiganten Erhverv

De kommer med maskinerne og kan samtidig levere mange flere produkter som kunne dække dine behov. Det er også Elgiganten, som kan tilbyde en samlet finansiering af den løsning, som din virksomhed vælger at pege på.

Bravida

Det sidste led i kæden er Bravida, som kommer og opstiller samt installerer alle maskinerne fra Elgiganten på baggrund af planen fra Miele, så du kan vaske tøjet fra Jysk Firmatøj InHouse.

RAGN SELLS Danmark

De bidrager i særlig grad til at tekstiler kommer tilbage i kredsløbet og understøtter derved virksomheder i at bidrage til at nå deres klimamålsætninger inden for recycling og korrekt affaldshåndtering. 

Finansiering

Du får muligheden for at finansiere det hele samlet via Elgiganten Erhverv. Det betyder, at du kan dele din betaling af den fordelagtige InHouse Vask & Finansiering løsning op i bidder.

Kontakt os allerede i dag, og hør om dine muligheder  på tlf. 7217 0718 eller salg@jyf.dk.

Cases

Restaurant Pluto - København

Årlig besparelse: 400.000,- 

Restuarant Pluto ligger i midten af København og har tidligere haft en vaskeløsning med et eksternt vaskeri. De har mange medarbejdere, og åbent 7 dage om ugen, så det virkede umiddelbart som den oplagte løsning. 

Men i dag har de en InHouse vaskeløsning med Miele Professional maskiner, og medarbejderne hjælper hinanden med nemt at vaske og tørre tøjet. Det viste sig at være utrolig nemt med automatisk sæbedispensation og brugervenlige maskiner. 

Og har I ikke plads til en at hænge tøjet til tørre, kan Jysk Firmatøj hjælpe jer med at finde tørretumbler-venligt arbejdstøj!

"Meget hurtigt viste det sig, at investeringen i InHouse vask har været vores hidtil bedste investering!"


Biohotel Ribehøj - Føvling, Sydjylland

Årlig besparelse: 400.000,-

Biohotel Ribehøj er et luksushotel med fokus på gastronomi. De har ca. 250 kg vasketøj i form af duge, sengelinned og servietter om dagen. Derfor havde de udfordringer med deres eksterne vaskeløsning, fordi de simpelthen måtte ud og køre for at hente deres tekstiler hjem, når de løb tør. 

Inden de foretog investeringen, fik de lavet en beregning af Miele Professional på deres besparelse på både økonomi og forbrug.  

"InHouse vask er en af de absolut største besparelser, vi har skabt!"


Kronborg Auto, Volkswagen forhandler - Helsingør

Årlig besparelse: 50.000,-

Kronborg Auto havde en ekstern vaskeløsning, hvor deres vasketøj blev både hentet og bragt. De ønskede dog både at spare penge, samt have bedre styr på det tøj, der gik igennem deres hænder. 

Kronborg Auto har et forholdsvis lille omklædningsrum, hvor de kunne finde plads til vaskemaskinen. Og det er faktisk al den plads det kræver, at have en InHouse løsning. 

"Tiden vi bruger på at vaske selv, er ingenting!"


Servicepersonale i Hedensted kommune

Årlig besparelse: 300.000,- og op til 60% af den kemi, som de brugte

Serviceafdelingen i Hedensted Kommune oplevede, at deres eksisterende vaskeløsning simpelthen ikke vaskede deres klude og mopper ordentligt rene - og derudover var processen håndteringsmæssig tung. 

Derfor har de fået en InHouse vaskeløsning! Med den har de kunne skære deres tørretumbler væk, effektivisere rengøringsprocessen og spare både penge og kemi. 

"Effektiviseringen, den har været rigtig, rigtig god!"


Få din InHouse-løsning nu!

star

Professionel rådgivning

Få professionel vejledning til sortiment fra vores erfarne sælgere.
star

Egen webshop

Webshop for erhvervskunder med mange fordele såsom fakturabetaling.
star

Logotryk- & broderi

Automatisk logotryk på dine bestillinger via din egen webshop.
star

Fri fragt over 999 kr.

100% klimakompenseret levering med GLS til pakkeshops & erhvervsadresser.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.
Trustpilot