Craft Outlet

Craft sportstøj

Craft sportswear sportstøj løbetøj fitness træning


Craft Sportswear er lækkert træningstøj og udstyr til løb, styrketræning, cykling, golf, vandring og meget mere. Sportstøjet er i bedste kvalitet, og det slidstærke, elastiske og svedtransporterende materiale gør hver en træning til en fornøjelse! 

Sport som en del af DNA | Det bedste sportstøj til kvinder | Cykeltøj, golftøj mm. | Craft tilbehør | Brug Craft i hverdagen 

Craft - Sport som en del af deres DNA

Kvinde i Craft sportstøj til træning

Craft er et mærke med en lang historie og kæmpe passion når det kommer til sportstøj. Folkene bag Craft har nemlig altid været entusiaster indenfor sport, og stifteren Anders Bengtsson har siden 1973 arbejdet for at skabe optimalt træningstøj. Med udfordringer som sved, smerte, vind og regn i bagagen er der skabet et fundament for at skabe sportstøj, der kan tackle disse udfordringer bedst muligt.  

En af de vigtigste værdier hos Craft er, at sportstøjet skal hjælpe med at skabe muligheden for den optimale træning både for professionelle atleter, der træner til OL såvel som amatøren, der hygger sig med løbeture i sin hjemby.  

Omtanke

Som en stor og moderne virksomhed er Craft opmærksom på sit ansvar, og de lægger stor vægt på at udvikle sig. For at have så let et CO2-aftryk som muligt, vælger de fx altid så holdbare materialer som muligt. Samtidig foregår produktionen uden unødvendige og skadelige kemikalier, og der tages hensyn til dyrevelfærd, hvis der bruges uld i produkterne.  


Det bedste sportstøj til kvinder

Sportstøj er ofte forholdsvist tætsiddende, og for at du får det mest optimale ud af din træning, bør du investere i træningstøj, der passer dig godt. Som kvinde kan en herremodel i sportstøj være stor, stramme på bestemte steder og sidde alt for løst andre steder. Typisk er mænd fx en hel del bredere over skuldrene end kvinder er, og samtidig har mange kvinder bredere hofter end mænd. En sportstrøje til mænd vil derfor sidde løst over skuldrene, hvor du vil komme til at svømme i den.  

Fra Craft findes rigtigt mange af modellerne både i en damemodel og en herremodel, så du kan vælge den pasform, der passer bedst til dig. Det kan nemlig godt være, at du som kvinde foretrækker det mere løse fit, som en herremodel typisk har – og så vælger du selvfølgelig bare en herremodel!  Cykeltøj, golftøj og andet særligt sportstøj

Der findes rigtigt meget sportstøj, som kan bruges til et væld af forskellige sportsgrene, men samtidig er der nogle særlige sportsgrene, hvor udvalgt sportstøj kan være til god hjælp. Fx er cykeltøj designet til at være super aerodynamisk, så der er mindst mulig vindmodstand. Samtidig er cykelbukserne udstyret med bløde puder, som gør det rarere at sidde længe i sadlen.  

Også til golf kan du vælge særligt golftøj, da golf typisk ikke er en sport, hvor det er nødvendigt at bære ultralet og svedtransporterende stof. Derfor kan du bruge poloer, lette veste og lærredsshorts på golfbanen uden problemer.  

Hvis du vælger noget af det klassiske sportstøj fra Craft, som kan bruges til flere forskellige sportsgrene, får du sportstøj, der fx er velegnet til: 

 • Løb
 • Styrketræning
 • Yoga
 • Tennis
 • Fitness
 • Boksning
 • Crossfit
 • Badminton
 • Fodboldtræning
 • Håndbold
 • Gymnastik
 • Atletik
 • Volley

Craft tilbehør til træning - flasker, kasketter mm.

Foruden træningstøj og sportstøj har Craft også et bredt udvalg af tilbehør og ekstra udstyr, som du kan få brug for og glæde af i løbet af din træning.  

Dette er fx en stor og solid vandflaske med plads til 0,7 liter eller en let kasket, der kan holde solen væk fra dine øjne. På stort set alle de varer, vi sælger, er det muligt at lave logotryk eller broderi - også på vandflasker. Hvis du derfor skal bestille vandflasker, kasketter eller blot træningstøj fra Craft til et hold, en virksomhed, en klub eller en større gruppe, kan du få trykt jeres logo derpå. Du kan læse meget mere om muligheden for logotryk her

Som cykelrytter er du nok glad for tætsiddende cykelshorts og -trøje, men i tilfælde, hvor temperaturen er lav og vinden hurtigt køler dig ned, kan det være rart at kunne varme ben og arme. Til det formål kan du fra Craft få benvarmere og armvarmere, som er rør i blødt, fleksibelt og svedtransporterende materiale. Disse benvarmere og armvarmere er ergonomisk designede, så de sidder behageligt, og så kan du let trække dem på, hvis behovet opstår i løbet af din cykeltur Brug Craft tøj i hverdagen

Craft Casual sports pants dame til vandring

Hos Craft har de udvidet sortimentet, og som noget helt nyt er de begyndt at designe lækkert tøj, der egner sig både til sport og til hverdag. Et eksempel er de svedtransporterende Casual Sportsbukser fra Craft, der er perfekte til vandreture og andre lette fysiske aktiviteter, og som samtidig har et moderne og smart design. Disse bukser er utroligt behagelige som følge af det strækbare og elastiske materiale, og flere praktiske funktioner såsom lommer og vandafvisende overflade gør bukserne velegnede til en lang række aktiviteter.  

Også meget af sportstøjet fra Craft har et moderne og enkelt design, som gør det meget velegnet til brug i hverdagen og andre afslappede situationer. Med let sportstøj er du nemlig altid behageligt klædt på, da sportstøj er strækbart, åndbart og giver fuld bevægelsesfrihed. Køb Craft sportstøj hos Jysk Firmatøj

Sportstøj udgør en stor del af sortimentet her hos Jysk Firmatøj - også selvom vores navn måske antyder noget andet. Derfor er vi også glade for at have et bredt udvalg af Craft sportstøj, da Craft har sportstøj i bedste kvalitet.   

Du kan let og enkelt bestille dit nye sportstøj i vores webshop, og så sørger vi for at levere det direkte til din adresse. Vi har samtidig god mulighed for at lave logotryk eller broderi, hvis du bestiller sportstøj til en virksomhed, klub eller et hold, hvor I er mange, der skal have ens sportstøj.  

Gå til top
star

Professionel rådgivning

Få professionel vejledning til sortiment fra vores erfarne sælgere.
star

Egen webshop

Webshop for erhvervskunder med mange fordele såsom fakturabetaling.
star

Logotryk- & broderi

Automatisk logotryk på dine bestillinger via din egen webshop.
star

Fri fragt over 999 kr.

100% klimakompenseret levering med GLS til pakkeshops & erhvervsadresser.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.
Trustpilot