Sikkerhedsfodtøj

Hos Jysk Firmatøj finder du et stort udvalg af billigt sikkerhedsfodtøj med høj komfort, kvalitet, funktionalitet og sikkerhed. Vi tilbyder godkendte sikkerhedssko, støvler, sandaler og træsko til alle brancher og behov!  

Se også: Sikkerhedssko til damer | Sikkerhedsstøvler til damer | Airtox | Brynje | Elten | HSKDK | Mascot | Puma | Cofra | Jalas

Stort udvalg af sikkerhedsfodtøj til mænd og kvinder

Arbejder du indenfor et område, hvor det er et krav til sikkerhedsfodtøj? Eller skal du bestille sikkerhedsfodtøj hjem til dine medarbejdere? Så er du havnet det rette sted! Vi har et stort udvalg af forskellige typer af fodtøj med sikkerhed hos Jysk Firmatøj.

Vi forhandler sikkerhedsfodtøj fra anerkendte mærker, som Airtox, Brynje, Elten og Mascot. Derfor er du garanteret sikkerhedsfodtøj af høj kvalitet, når du handler hos Jysk Firmatøj! Du kan vælge imellem et imponerende udvalg af sikkerhedssko, sikkerhedssandaler, sikkerhedsstøvler og sikkerhedstræsko til mænd og kvinder. 

sikkerhedsfodtøj til mænd og damer

Hvornår skal jeg bruge sikkerhedsfodtøj?

Vores fødder er en vigtig del af vores krop, og det er derfor rigtig vigtigt, at vi passer på dem – især på arbejdspladser, hvor der er risiko for at vores fødder beskadiges. Sikkerhedsfodstøj med tåkappe og sømværn beskytter dine fødder mod tunge og skarpe genstande og er vigtig på arbejdspladser, som boreplatforme, byggepladser og fabrikker.

Hvis du arbejder, er sted med et glat underlag, er en skridhæmmende sål med alfa omega for at undgå faldskader. Skridhæmmende fodtøj godkendes med SRA, SRB eller SRC, alt efter mængden af friktion mellem sål og underlag. Sikkerhedsfodtøj kan også være vandafvisende og resistent overfor benzin- og olie, hvilket også er en fordel i mange brancher. 

At en sikkerhedssko/arbejdssko er ESD-godkendt vil sige, at den minimerer statisk elektricitet. ESD-godkendt fodtøj er særligt velegnet til elektronikindustrien, laboratorier og øvrige arbejdspladser, hvor der arbejdes med overfølsomme, elektroniske objekter. ESD-godkendelsen er din sikkerhed for, at disse objekter ikke påvirkes eller beskadiges af statisk elektricitet.

Indlægssåler til sikkerhedsfodtøj

Du kan få endnu mere komfortabelt sikkerhedsfodtøj, hvis du tilkøber en ergonomisk indlægssål, der passer til din sko. En indlægssål kan være åndbar, svedtransporterende, stødabsorberende og have en antibakteriel overflade, der modvirker lugte og bakterier. Nogle af dem kan endda tåle maskinvask og bibeholde et sundt klima i din sko. Vælg imellem flere forskellige indlægssåler af skum eller gel fra Brynje, Sika, Puma, Sanita og mange andre.

Gå til indlægssåler


Regler for sikkerhedsfodtøj

Hos Jysk Firmatøj tilbyder vi en lang række af sikkerhedsfodtøj certificeret efter den europæiske standard for sikkerhedsfodtøj, EN ISO 20345:2011. Dette betyder, at skoen som minimum har tåværn for at beskytte foden mod faldende og tunge objekter. Indenfor denne certificering findes der fire forskellige sikkerhedssko klasser S1, S1P, S2, S3:

Sikkerhedsklasse S1:
Tåværn, antistatisk sål, stødabsorbering i hælen, olie- og benzinresistent sål.

Sikkerhedsklasse S1P:
Tåværn, sømværn, antistatisk sål, stødabsorbering i hælen, olie- og benzinresistent sål.

Sikkerhedsklasse S2:
Tåværn, antistatisk sål, stødabsorbering i hælen, vandafvisende skaft, olie- og benzinresistent sål.

Sikkerhedsklasse S3:
Tåværn, sømværn, antistatisk sål, stødabsorbering i hælen, vandafvisende skaft, olie- og benzinresistent sål.

Certificeringerne S4 og S5
Gælder for vandtætte støvler - for eksempel gummistøvler med sikkerhed. S4 har dog ikke sømværn.

Læs også vores artikel om godkendelser til sikkerhedsfodtøj


Typer af sikkerhedsfodtøj

Sikkerhedssko
Sikkerhedssko kommer nu om dage i designs, der ligner og føles som sneakers. Denne type sikkerhedsfodtøj ses i mange brancher og kan bruges året rundt. Vi forhandler alle de kendte mærker, som for eksempel Airtox, HKS, Sika, Vismo, Mascot og mange andre!

Gå til sikkerhedssko

Sikkerhedsstøvler
Sikkerhedsstøvler kommer med forskellige skaftlængder både med og uden foer. Du kan derfor bruge en sikkerhedsstøvle til sommer og vinter alt efter hvilken model, du vælger. Find din favorit i blandt vores enorme udvalg, der består af modeller med snøre, velcro, BOA, UTURN mm!

Gå til sikkerhedsstøvler

Sikkerhedssandaler
Sikkerhedssandaler egner sig til sommeren og den varme fod året rundt. Sandalen med sikkerhed kan have næsten alle de samme sikkerhedsforanstaltninger som andet sikkerhedsfodtøj. Vær dog opmærksom på at designet med ventilerende huller ikke egner sig til alle brancher.

Gå til sikkerhedssandaler

Sikkerhedstræsko
De moderne sikkerhedstræsko er velformede, velsiddende og fleksible – og kan derfor bruges på tværs af brancher i mange forskellige jobfunktioner. Træsko med sikkerhed bruges i alt fra køkkener til fabrikker. Vælg imellem modeller med og uden hælkap og rem alt efter dine behov.

Gå til sikkerhedstræsko

Til toppen
star

Professionel rådgivning

Få professionel vejledning til sortiment fra vores erfarne sælgere.
star

Egen webshop

Webshop for erhvervskunder med mange fordele såsom fakturabetaling.
star

Logotryk- & broderi

Automatisk logotryk på dine bestillinger via din egen webshop.
star

Fri fragt over 999 kr.

100% klimakompenseret levering med GLS til pakkeshops & erhvervsadresser.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.
Trustpilot