Stærke sikkerhedssko i bedste kvalitet

Brynje sikkerhedssko


Brynje har gennem mange år specialiseret sig i at fremstille de bedste sikkerhedssko, støvler mm, og her på siden finder du et udvalg af slidstærkt, funktionelt og yderst komfortabelt fodtøj! 

Bag om Brynje og Sika Footwear  |  Serierne fra Brynje  |  Brynje strømper 

Bag om Brynje og Sika Footwear

Brynje er et gammelt dansk mærke, der har fremstillet solide arbejdssko i over 100 år fra deres base i Sæby i Nordjylland. I 2012 blev Brynje opkøbt af det danske firma SIKA Footwear, der også har utroligt mange års erfaring med at designe, udvikle og fremstille arbejdssko. Faktisk fik Sika sin start tilbage i 1870, blot 5 år inden Brynje, og kombinationen af de to firmaers enorme erfaring har resulteret i nogle af de bedste sikkerhedssko, arbejdssko og andet fodtøj på markedet.  

Det har altid været i fokus, at produkterne skal udarbejdes til at opfylde brugerens behov, og derfor er produkterne udviklet i samarbejde med Sikas mange brugere. På den måde har de gennem tiden hele tiden optimeret deres forskellige produkter og tilføjet og fjernet funktioner, så skoene og støvlerne i dag er den mest funktionelle og komfortable udgave.  Serierne fra Brynje

Fra Brynje er fodtøjet inddelt i forskellige serier, der hver især har forskellige fokuspunkter. Dette kan gøre det lettere for dig at vælge, hvilke sko, støvler eller sandaler, der bedst opfylder dine behov. Serierne er inddelt i forskellige numre, men modellerne i serierne har desuden særlige navne, så du kan genkende dem fra hinanden. Dette er fx Air, Storm, Advantage, Surfer og Supporter.  


Sikkerhedsstøvler

Sikkerhedsstøvlerne fra Brynje findes med forskellige længde skaft, så nogle af støvlerne nærmere er sikkerhedsstøvletter. Støvlerne har også varierende lukkemekanismer, så du kan vælge den, som du bedst synes om. De fleste støvler lukkes med snørebånd, der snøres i støvlens øjne og kroge langs siden. Nogle støvler har dog også velcrolukning eller slet ingen lukkemekanisme. Den særlige støvle Brynje Storm Sikkerhedsstøvlet S3 har et BOA-lukkesystem, der består af en lille drejeskive samt tynde snørebånd. Ved at dreje på skiven kan du let og hurtigt spænde dine støvler uden at skulle bakse med våde eller beskidte snørebånd, og så sørger skiven samtidig for at spænde støvlen jævnt. På den måde får du den bedste pasform til din fod. 

Den største forskel på sikkerhedsstøvler, sikkerhedssko og sikkerhedssandaler ligger selvfølgelig i, at støvlerne er ment til at holde din fødder varme, tørre og lune selv i meget koldt vejr. Støvlerne har derfor et længere skaft og er desuden foret med blødt foer eller god isolering. Sikkerhedsstøvler er også designet til at være yderst skridsikre, da koldt vejr ofte medfører eller bliver fulgt af meget glat underlag. Med et par sikkerhedsstøvler fra Brynje er du altså sikker på, at du altid kan holde dine fødder varme samt stå sikkert fast under dit arbejde.  


Sikkerhedssko

Her på siden finder du foruden sikkerhedsstøvler et stort udvalg af forskellige sikkerhedssko fra Brynje. Sikkerhedssko er det perfekte valg som en allroundarbejdssko, da den kan bruges i de fleste brancher, hvor du er i risiko for at tabe tunge objekter over dine fødder eller befinde dig på usikkert underlag. 

Sikkerhedsskoene hører til forskellige serier af fodtøj fra Brynje, og de har hver især deres specielle funktioner og detaljer, der gør dem velegnede til forskellige brancher. Fælles for alle sikkerhedsskoene er dog, at de alle er designet til at være så komfortable og behagelige at gå i, som muligt. Derudover har de forskellige sikkerhedscertificeringer, der er din sikkerhed for, at de lever op til alle de internationale krav for sikkerhedssko.  

Du kan også vælge et par stærke og solide træsko som din arbejdssko, hvis du er fan af den klassiske træsko og dens pasform. Træskoen findes i to varianter - én med hælkap og én uden. Hælkappen kan være et godt valg, hvis du gerne vil have en træsko, der sidder fast omkring foden uden at svuppe, hvorimod træskoen uden hælkap er let og hurtig at tage af og på. 


Sikkerhedssandaler

Til sommersæsonens udendørsarbejde er sikkerhedssandaler skønne, da de tillader dine fødder at ånde og holde sig kølige under arbejdet. På trods af sandalernes lettere design, er de yderst komfortable og sikre, da de selvfølgelig skal fungere optimalt som arbejdsfodtøj.  

Sandalerne kan fås med god forstærkning i tæerne, den såkaldte ProNose, der gør det mere behageligt at arbejde på knæene uden at tæerne bliver klemt sammen. Derudover kan du vælge mellem forskellige lukkesystemer i din sikkerhedssandal. Sikkerhedssandalerne fås nemlig med velcrolukning, hvor sandalen lukkes med to stærke velcrostropper samt med BOA-lukkesystem, som er en lille skive, der let strammer snørebåndene for dig.  Brynje strømper

Brynje har selvfølgelig også strømper i deres sortiment, så du har et dejligt inderste lag i dit fodtøj. Til hverdag er Brynje Basic strømper et godt valg, da disse er både elastiske og bløde at have på. Du får hele 6 par strømper i en enkelt pakke, så du har til lang tids brug! 

Brynje Coolmax er en super slidstærk kvalitetsstrømpe, der blandt andet består af det innovative materiale Coolmax. Derfor er strømpen både sved- og fugttransporterende, så dine fødder holdes tørre og varme dagen lang. For den bedste komfort og pasform er strømpen elastisk. Køb Brynje sikkerhedssko, støvler, træsko og sandaler hos Jysk Firmatøj

Hos Jysk Firmatøj er vi glade for at kunne tilbyde et udvalg af de bedste sikkerhedssko, støvler, sandaler, træsko og strømper fra Brynje! De slidstærke, funktionelle og komfortable sko er af bedste kvalitet, og de kan være en god tilføjelse til dit arbejdstøj!  

Hos Jysk Firmatøj finder du desuden alt, hvad du har brug for indenfor arbejdstøj, erhvervsbeklædning og andet udstyr, og du kan let og enkelt bestille det online i vores webshop. Vi har lynhurtig levering lige til din adresse, og hvis du har brug for ekstra råd eller vejledning, er vores dygtige personale altid klar til at hjælpe eller svare på spørgsmål - mød personalet her! 

Gå til top

Fri fragt over 999 kr.

Til GLS Pakkeshops & erhvervsadresser for webshop-kunder i Danmark.

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Få fordele

Få adgang til en række fordele som registreret kunde.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.