Sikkerhedssko til damer

Her får du det fulde overblik over sikkerhedssko til damer i alt fra klassiske designs til moderne, letvægts sikkerhedssko i alle regnbuens farver.

Sikkerhedsstøvler til damer | Sikkerhedssandaler | Sikkerhedssko til alle | Sikkerhedsstøvler til alle

Flotte og funktionelle sikkerhedssko til damer

I denne kategori finder du højkvalitets dame sikkerhedssko i forskellige sikkerhedsklasser, så du kan blive godt udrustet til din arbejdsdag. Hvis du allerede nu ved, hvilke egenskaber du går efter, kan du bruge sorteringsværktøjet øverst til venstre for at filtrere de produkter, der lever op til dine ønsker og behov. Hvis ikke kan du lade dig inspirere af udvalget eller kontakte os for råd og vejledning.

Udvalget af sikkerhedssko til kvinder spænder bredt – du kan vælge imellem alt fra klassiske til moderne sikkerhedssko med forskellige lukkemekanismer. Vi byder på sikkerhedssko fra de mest populære og anerkendte mærker på markedet, såsom Airtox, Skechers, Puma, HKSDK og Solid Gear - du finder udelukkende sikkerhedssko i den bedste kvalitet her på shoppen.

sikkerhedssko til damer

Funktioner i dame sikkerhedssko

Et par dame sikkerhedssko kan have alle de samme funktioner, som modeller til mænd, herunder: Sømværn, tåværn, skridhæmmende sål og stødabsorberende egenskaber mm. Forskellen på en dame- og herremodel ligger i skoens pasform og udformning. Hvis ikke du finder dit favoritpar her på siden, kan du i stedet tjekke hovedkategorien med sikkerhedssko, som byder på unisex-modeller, der både passer mænd og kvinder. Vær dog opmærksom på, at pasformen ikke er designet til kvindefoden, som udvalget her på siden.

Gå til sikkerhedssko til alle


De forskellige lukkemekanismer

Sikkerhedssko til kvinder kommer, lige så vel som dem til mænd, i mange forskellige udgaver. Du kan vælge imellem dame sikkerhedssko med mange forskellige lukkemekanismer – lige fra klassiske snørebånd og velcro til innovative drejeskive løsninger i form af BOA eller UTURN. Der findes også sikkerhedssko, uden nogen form for lukkemekanisme, der er lige til at hoppe i – herunder for eksempel sikkerhedstræskoen. Du kan endda finde nogle sikkerhedssko, der bruger flere af disse lukkemekanismer i en praktisk kombination.

Se vores udvalg af sikkerhedstræsko


Kan jeg bruge sikkerhedssko til mænd?

Sikkerhedssko til damer

En sikkerhedssko til damer er typisk designet med en smallere pasform, så skoen slutter tæt omkring foden, selvom din fod er smal over vristen. Dette hænger sammen med, at kvinder som oftest har en smallere fod end mænd - samtidig med at foden ofte er mindre generelt. Du kan dog også få dame sikkerhedssko med en ekstra bred pasform.

Der er ikke noget i vejen for, at du vælger et par sikkerhedssko i en herre eller unisex-model, hvis det er en type sko, der passer bedst til din fod. Alt i alt handler det om at finde den sikkerhedssko, der føles mest behagelig at have på – uanset om det er en dame, herre eller unisex-model.

Det bedste er at prøve skoen og mærke, hvordan den føles. Hvis du finder ud af at en anden model vil passe bedre, har du selvfølgelig mulighed for at returnere skoen til os og bestille en anden uden problemer. Du kan også besøge os i vores showroms, der er fordelt over hele landet.

Læs mere om vores afdelinger her

Sikkerhedsstøvler og sikkerhedssandaler til kvinder

Udvalget af sikkerhedsfodtøj dækker over mere end sikkerhedssko. Du kan også have glæde af et par sandaler eller støvler med sikkerhed. Der er fordele og ulemper ved alle typer sikkerhedsfodtøj. Nogle varianter egner sig bedre til nogle brancher og lejligheder end andre. Det afhænger af dit arbejdsmiljø, dine arbejdsopgaver og dine sikkerhedsbehov.


Sikkerhedssandaler til damer
Sikkerhedssandaler ligner ved første øjekast almindelige sikkerhedssko. Men når du kigger efter, vil du se større ventillerende huller langs siden af skoen. Dette giver en formidabel luftcirkulation, der egner sig til sommeren eller den varme fod året rundt. Sikkerhedssandler lever op til mange af de samme sikkerhedskrav, som sikkerhedssko. Men kan på grund af hullerne for eksempel aldrig være 100 % vandtætte eller beskytte foden mod olie og kemikalier.

Se udvalget af sikkerhedssandaler

Sikkerhedsstøvler til damer
Sikkerhedsstøvler har et højere skaft end almindelige sko og giver derfor en forbedret støtte af anklen. Du kan vælge imellem alt sikkerhedsstøvletter, der slutter lige over anklen til høje modeller, der går til knæet. Der findes både varme dame sikkerhedsstøvler til vinteren og lettere udgaver til sommeren. Sikkerhedsstøvlen kan leve op til de højeste sikkerhedskrav og give foden maksimal sikkerhed. Vælg imellem flere forskellige modeller og sikkerhedsklasser.

Gå til sikkerhedsstøvler til damer

Køb sikkerhedssko til damer hos Jysk Firmatøj

Udover sikkerhedssko til kvinder og mænd, finder du også et enormt udvalgt af arbejdstøj, sportstøj og fodtøj til arbejde og fritid hos Jysk Firmatøj. Vi byder på nyheder og bestsellers fra mange anerkendte og erfarne mærker, der udelukkende byder på kvalitetsvarer. Vi gør en dyd ud af at kunne tilbyde et bredt sortiment, så vi kan klæde Danmark på til arbejdsdagen på tværs af brancher.

Det er let og hurtigt at bestille dine favoritter fra vores webshop, og vi sørger for at levere din ordre direkte til din adresse. Hvis du har brug for ekstra hjælp eller vejledning i dit valg af sikkerhedssko eller andet tøj og udstyr, er vores dygtige personale altid klar til at hjælpe og svare på spørgsmål.

Kontakt os her

Gå til top

Fri fragt over 999 kr.

Til GLS Pakkeshops & erhvervsadresser for webshop-kunder i Danmark.

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Få fordele

Få adgang til en række fordele som registreret kunde.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.