Sikkerhedstræsko

Her finder du et stort udvalg af sikkerhedstræsko med og uden hælkap og hælrem fra populære mærker, som HKS, Sika og Brynje.

Se også: Træsko uden sikkerhed | Sikkerhedssko | Sikkerhedsstøvler | Sikkerhedssandaler 

Komfortable sikkerhedstræsko til mænd og kvinder

I denne kategori finder du velformede og velsiddende træsko, der lever op til høje sikkerhedskrav. Mange ved ikke, at moderne sikkerhedstræsko er smarte, funktionelle og endda komfortable. Hvis du er på udkig efter en sikker fodtøjsløsning, der samtidig er utrolig modstandsdygtig overfor slid, kan sikkerhedstræskoen være det rette valg for dig.

Vi har sikkerhedstræsko, der passer til alle typer underlag. Sikkerhedstræsko sikrer dine fødder mod tunge og skarpe genstande og kan også have skridhæmmende, vandafvisende, antistatiske, stødabsorberende og varmeresistente egenskaber. Vælg imellem sikkerhedstræsko med forskellige tåværn, sømværn, såler og pasformer til den lille, store, smalle eller brede fod.

Sika sikkerhedstræsko

Moderne letvægts sikkerhedstræsko

Sikkerhedstræskoen er en robust sko, der er kendt for sine praktiske egenskaber. Træskoen var den første type sikkerhedsfodtøj, der beskyttede foden med en solid sål og overdel. Dog har sikkerhedstræskoen gået igennem en enorm udvikling siden. Nu om dage er træskoen ikke længere stiv, tung og klodset. Sikkerhedstræsko er ofte lavet af træ, læder og PU-materialer med moderne egenskaber. De fleste sikkerhedstræsko her på shoppen er unisex-modeller, der kan bæres af alle.

Se vores kæmpe udvalg af sikkerhedsfodtøj


Sikkerhedstræsko uden hælkappe
Denne type sikkerhedstræsko er til dig, der ikke behøver den fulde beskyttelse, som den lukkede træsko giver dig. Sikkerhedstræsko uden hælkappe er nemme at tager af og på. Derudover giver de god ventilation til fødderne igennem hele arbejdsdagen.

Sikkerhedstræsko med hælkap
Den klassiske sikkerhedstræsko kommer med hælkap og er en lukket sko, der giver den ultimative beskyttelse af hele din fod. En anden fordel er at denne type træsko sidder godt fast på foden igennem hele dagen.

Sikkerhedstræsko med hælrem
Sikkerhedstræskoen med hæl giver dig en god støtte og komfort igennem hele dagen. Vælger du en sikkerhedstræsko med hælrem, kan du justere den til at passe til netop din fod. På den måde kan du være sikker på, at skoen bliver hvor den skal.

Fordelene ved sikkerhedstræsko

Sikkerhedstræsko er en af de typer sikkerhedsfodtøj, der er lettest at tage af og på. Mange vælger netop at bruge sikkerhedstræsko til arbejde af den grund. Derudover kan du også både bruge sikkerhedstræskoen med og uden strømper og sokker, hvilket gør dem ideelle året rundt. En anden fordel er den tykke underdel med en sål, der kan have formidable stødabsorberende egenskaber. Ønsker du endnu mere komfort kan du med fordel tilkøbe en indlægssål til din sikkerhedstræsko.

Gå til indlægssåler


Sika sikkerhedstræsko
Fra Sika kan du både shoppe sikkerhedstræsko med og uden hælkap eller -rem. Sikkerhedstræsko fra Sika beskytter dine fødder samtidig med, at de giver dig masser af komfort. Du får fra Sika sikkerhedstræsko med en gennemtænkt funktionalitet.

Se udvalget fra Sika

HKS sikkerhedstræsko
HKSDK byder på højkvalitets klassiske træsko med og uden hælkap, der er kendt for at være fleksible. Takket være et moderne design med stødabsorberende såler, modvirker HKSDK sikkerhedstræsko ømme fødder efter en lang arbejdsdag.

Se udvalget fra HKSDK

Brynje sikkerhedstræsko
Sikkerhedstræsko fra Brynje kommer både med og uden hælkap og er kendt for at give ekstra god støtte til svangen. Brynje byder blandt andet på sikkerhedstræsko med Flex Fit, der gør deres sko lette, fleksible stødabsorberende og støttende.

Se udvalget fra Brynje

Sikkerhedstræsko på tilbud

Leder du efter sikkerhedstræsko på tilbud? I outletten finder du tøj, fodtøj og tilbehør fra populære mærker til ekstra skarpe priser – ja faktisk med rabatter på op til 78 %. Vi opdaterer outletten løbende, og du kan derfor også være heldig at finde sikkerhedstræsko på tilbud. Du kan også holde dig opdateret på alle vores kampagner og tilbud ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev nederst på siden. På den måde får du vores opdateringer direkte i indbakken – og kan også være heldig at modtage eksklusive rabatkoder.

Køb dine sikkerhedstræsko hos Jysk Firmatøj

Sikkerhedstræsko bæres af det arbejdende folk i sundhedssektoren, fødevarebranchen mm., men mange ynder også at bruge træsko i fritiden. Hos Jysk Firmatøj finder du mange former for fodtøj med og uden sikkerhed til private og erhverv. Vi er blandt landes største forhandlere af firmatøj og har et bredt sortiment til alle brancher og jobfunktioner – og ser frem til også at klæde dig på til dit arbejdsliv. Derudover har vi også et stort udvalg af fritidstøj, sportstøj og holdtøj til både private og erhverv.

Kontakt os her for råd og vejledning

til toppen

Fri fragt over 499 kr.

Til GLS PakkeShops & erhvervsadresser i Danmark

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Bonus på din ordre

Som registreret kunde opsparer du bonus hver gang du handler i shoppen.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.