Sikkerhedsstøvler

Hold varmen og stå sikkert fast med et par solide sikkerhedsstøvler - Se udvalget af sikkerhedsstøvler fra Brynje, Cofra, Elten, HKSDK, Monitor og mange flere! 

Vinterstøvler med sikkerhed | Certificeringer | Snørestøvler | Ankelstøvler | BOA på sikkerhedsstøvler | Offshorestøvler

Vinterstøvler med sikkerhed

Hvis du arbejder udendørs, kan dine sikkerhedssko være en smule kolde i vintermånederne, hvor det danske vejr typisk er præget af nedbør som regn og sne såvel som lave temperaturer.  

Derfor kan du skifte til et par vinterstøvler med sikkerhed, som har alle de gode funktioner fra almindelige arbejdssko med sikkerhed. Her får du bare ekstra varme og isolation, fordi støvlerne er ekstra tykke og solide og samtidig går lidt længere op ad benene.  


Certificeringer for sikkerhedsstøvler

Som professionel kan du stille høje krav til dit arbejdstøj og dine arbejdssko, og det indebærer blandt andet officielle certificeringer og mærkninger. Der findes nemlig bestemte internationale standarder for sikkerhedssko og sikkerhedsstøvler, som har til formål at holde dig sikker og beskyttet i løbet af din arbejdsdag.  

Her på siden finder du støvler med certificeringen EN ISO 20345 samt ESD-certificeringen IEC 61340-43 og mange andre. Dette er certificeringer, som du også typisk finder på sikkerhedssko, fordi sikkerhedssko og sikkerhedsstøvler oftest skal leve op til de samme krav, når det kommer til sikkerhed og funktion i forbindelse med arbejde. Certificeringerne stiller krav til flere forskellige ting, men blandt andet er de din sikkerhed for, at støvlerne beskytter tæerne mod tunge genstande. Derfor har sikkerhedsstøvler med EN ISO 20345 et stærkt tåværn i enten stål, aluminium eller komposit.  Snørestøvler

Sikkerhedsstøvler kan være designet med mange forskellige typer af lukkemekanismer, og de mest klassiske er støvler med snørelukning - her kan du selv bestemme, hvor stramme dine støvler skal være, og om du fx vil have løsnet snørebåndene en smule omkring foden. Snørebånd er som sagt den mest klassiske måde at binde sikkerhedsstøvler på, fordi snørebånd i mange år har været brugt i forskellige brancher. Når først du har bundet dine snøvler, kan du godt regne med at snørebånd holder støvlen solidt bundet hele dagen med den trykfordeling, du ønsker.  Ankelstøvler

Ordet “støvler” dækker som udgangspunkt over de sko, hvis skaft går længere op end anklerne – heriblandt ankelstøvler, støvletter og længere støvler. En ankelstøvle kan give dig mere støtte omkring ankelleddet end en almindelig arbejdssko, og så giver det ekstra lag materiale samtidig god isolering, så du ikke får kolde ankler i løbet af arbejdsdagen.  


BOA-lukning på sikkerhedsstøvler

Nogle støvler er designet med den innovative og smarte lukkemekanisme BOA, som er blevet et populært valg hos rigtig mange. BOA-lukkesystemet fungerer ved at en lille skive på én gang spænder et net af tynde wires over foden, så skoen strammes i en enkel bevægelse. Ved at dreje på skiven får du altså lynhurtigt spændt din sko, og så er det samtidig et jævnt fordelt tryk.  

Hvis du ikke er fan af sikkerhedsstøvler, der bindes med nogen form for snøre eller wire, kan du vælge et par støvler med velcrolukning. Dette er fx Sanita Dolomite Windstone Sikkerhedsstøvle, der lukkes med to store velcrostropper og kan strammes ekstra til med en snøre. 


Offshorestøvler

Til offshore-arbejde er der her på siden en række støvler, der med flere unikke funktioner og egenskaber kan være til god hjælp, hvis vand og vejr udgør en udfordring. Både som medarbejder på en boreplatform, fiskekutter, vindmøllepark eller noget helt fjerde, kan du have stor glæde af et par sikkerhedsstøvler. De kan nemlig sikre dig et godt greb med underlaget, så du ikke skrider, og så beskytter de både mod kulde, vand og tunge genstande.  

Et godt bud på en offshorestøvle er Sievi Offshore sikkerhedsstøvle S3, der foruden EN ISO 20345 også har en modstandsdygtig overflade, der beskytter mod olie og en række kemikalier. Den antistatiske, stødabsorberende og vandafvisende sål er samtidig slidstærk og ru, så du altid er sikret et godt fodfæste.  


Køb sikkerhedsstøvler hos Jysk Firmatøj

Brug sikkerhedssko som overgangssko, sikkerhedssandaler om sommeren og varme og dejlige sikkerhedsstøvler om vinteren. Hos Jysk Firmatøj har vi alle typer af sikkerhedssko og fodtøj, så du er godt klædt på til arbejde året rundt.  

Sikkerhedsstøvlerne kan let og hurtigt bestilles her i vores webshop, og så sørger vi for at levere dem lynhurtigt til din valgte adresse! Hvis du har spørgsmål eller har brug for ekstra vejledning, er vores dygtige personale klar til at hjælpe - mød personalet her

Gå til top

Fri fragt over 499 kr.

Til GLS PakkeShops & erhvervsadresser i Danmark

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Bonus på din ordre

Som registreret kunde opsparer du bonus hver gang du handler i shoppen.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.