Sikkerhedsstøvler

Hold varmen og stå sikkert fast med et par solide sikkerhedsstøvler - Se udvalget af sikkerhedsstøvler fra Brynje, Cofra, Elten, HKSDK, Monitor og mange flere! 

Se også: Sikkerhedsgummistøvler | Sikkerhedsstøvler til damer | Brynje sikkerhedsstøvlerSikkerhedsskoSikkerhedssandaler 

Sikkerhedsstøvler til herre og damer

Sikkerhedsstøvler kan beskytte fødderne mod kulde, fugt, skarpe genstande, tryk, vand, kemikalier og et glat underlag – og derfor bruges i mange sammenhænge. Hos Jysk Firmatøj får du et kæmpe udvalg af sikkerhedsstøvler, der kan benyttes om sommeren, vinteren og hele året. Vælg imellem sikkerhedsstøvler fra Atlas, Brynje, Jalas, Airtox, HKS m.fl.

Når du kaster et blik på denne kategori, vil du hurtige opdage, at der er stor forskel på længden af skaftet, certificeringer, sikkerhedsklasser, tåværn, sømværn, lukkemekanismer og generelle funktioner. Benyt filtreringsværktøjet øverst til venstre, hvis du ved på forhånd, hvad du går efter, lad dig inspirere af udvalget eller kontakt os for rådgivning.

F. Engel sikkerhedsstøvler

Se også: Sikkerhedsstøvler til damer 


Arbejdsstøvler med sikkerhed

Du kan vælge imellem sikkerhedsstøvler i forskellige designs og med egenskaber, der fungerer til en bred vifte af brancher, herunder: Offshore, landbrug, fødevarebranchen mm. Arbejdsstøvler kommer med og uden sikkerhed og kan bruges året rundt. Selvom mange forbinder ordet ”støvle” med de kolde vintermåneder, findes der lettere sikkerhedsstøvler til sommeren. 

Vores sortiment af arbejdsstøvler kommer med og uden foer og skafter i forskellige længder. Du kan vælge sikkerhedsstøvler af alt fra læder og naturmaterialer til kunststoffer og gummi. Det er derfor muligt at finde alt fra lette sommerstøvler til varme vinter sikkerhedsstøvler i blandt vores sortiment. Du kan læse mere om de enkelte støvler under hvert produkt. 


Sikkerhedsstøvletter
Sikkerhedsstøvletter er en ankelstøvle – det vil sige, at støvlens skaft stopper lige efter anklen.
En ankelstøvle holder dine fødder fast til benet og giver mere støtte omkring ankelleddet end almindelige sikkerhedssko. Det ekstra lag materiale giver samtidig god isolering, så du ikke får kolde ankler i løbet af arbejdsdagen. En sikkerhedsstøvlet kan benyttes året rundt.

Sikkerhedsstøvler med længere skaft
Vores længste sikkerhedsstøvler har samme længde som en gummistøvle. Denne type beskytter fødderne og skinnebenet og bruges af alt fra brandmænd til svejseopgaver. Du finder også modeller imellem ankelstøvlen og langskaftede sikkerhedsstøvler. Sikkerhedsstøvler med et mellemlangt skaft kommer både som vinter sikkerhedsstøvler med foer og lettere sommer varianter.

Typer af sikkerhedsstøvler

Snørestøvler
Sikkerhedsstøvler kan være designet med mange forskellige typer af lukkemekanismer. De klassiske er støvler med snørelukning - her kan du selv bestemme, hvor stramme dine støvler skal være. Når først du har bundet dine snøvler, kan du regne med at snørebånd holder støvlen solidt bundet hele dagen med den trykfordeling, du ønsker.

Sikkerhedsstøvler til vinteren
Du kan med fordel vælge sikkerhedsstøvler med foer for ekstra varme og isolation til de koldere måneder. Du får også meget ud af at vælge et par vandtætte sikkerhedsstøvler, hvis du arbejder udendørs i vintermånederne. Vinter sikkerhedsstøvlerne kommer med de samme gode egenskaber og funktioner, som almindelige sikkerhedssko.

Step in sikkerhedsstøvler
Nogle sikkerhedsstøvler kommer helt uden et lukkesystem og er derfor lige til at trække af og på fødderne. Denne variant kommer både som sikkerhedsstøvlet, langskaftet sikkerhedsstøvle og med mellemlængde skaft. Ulempen ved step-in støvlen er, at den ikke kan fastspændes på foden. Fordelen er, at den er let at tage af og på, hvilket foretrækkes i mange brancher.

Sikkerhedsstøvler med velcro
Hvis du ikke er fan af sikkerhedsstøvler, der bindes med nogen form for snøre eller wire, kan du vælge et par støvler med velcrolukning. Sikkerhedsstøvler med velcro er lette at spænde, løsne og regulere i løbet af dagen. Du finder også kombi arbejdsstøvler i blandt vores udvalg: Vi har for eksempel sikkerhedsstøvler, der lukkes med to store velcrostropper og snører.

BOA-lukning på sikkerhedsstøvler
Nogle støvler er designet med den innovative og smarte lukkemekanisme BOA, som er blevet et populært valg hos mange. BOA-lukkesystemet fungerer via en lille skive, der på én gang spænder et net af tynde wires over foden, så skoen strammes i en enkel bevægelse. Ved at dreje på skiven får du altså lynhurtigt spændt din sko samtidig med, at du får et jævnt fordelt tryk.

Offshorestøvler
Til offshore branchen er det vigtigt at sikre et godt greb med underlaget, så du ikke skrider og samtidig få beskyttelse mod kulde, varme, vand og tunge genstande. Hvis du arbejder på en boreplatform, fiskekutter eller noget helt tredje, kan du også gå efter sikkerhedsstøvler med egenskaber, som: Antistatisk, vandafvisende finish samt en olie/kemikalie resistent overflade.

Certificeringer for sikkerhedsstøvler

Der findes en række bestemte internationale standarder for sikkerhedssko og sikkerhedsstøvler, som har til formål at holde dig sikker og beskyttet i løbet af din arbejdsdag. Certificeringerne stiller krav til flere forskellige faktorer, blandt andet din sikkerhed for, at støvlerne beskytter tæerne mod tunge genstande.

Her på siden finder du støvler med certificeringen EN ISO 20345, ESD-certificeringen, IEC 61340-43 og mange andre. Dette er certificeringer, som du også typisk finder på sikkerhedssko, fordi sikkerhedssko og sikkerhedsstøvler oftest skal leve op til de samme krav.

Læs mere om godkendelser til sikkerhedssko her


Køb sikkerhedsstøvler hos Jysk Firmatøj

Hos Jysk Firmatøj har vi alle typer af sikkerhedssko, herunder sandaler og arbejdsstøvler med sikkerhed, så du er godt klædt på til arbejdet året rundt. Du kan vælge at bruge sikkerhedssko som overgangssko, sikkerhedssandaler om sommeren og varme og dejlige sikkerhedsstøvler om vinteren – men du kan også benytte din favorit året rundt, du bestemmer helt selv.

Hvis du er på udkig efter sikkerhedsstøvler på tilbud, kan du tage et kig forbi outletten, hvor nye tilbud løbende kommer til. Sikkerhedsstøvlerne kan let og hurtigt bestilles her i vores webshop, og så sørger vi for at levere dem lynhurtigt til din valgte adresse. Hvis du har spørgsmål eller har brug for ekstra vejledning, er vores dygtige personale klar til at hjælpe.

Kontakt os her


outlet
Gå til top

Fri fragt over 999 kr.

Til GLS Pakkeshops & erhvervsadresser for webshop-kunder i Danmark.

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Få fordele

Få adgang til en række fordele som registreret kunde.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.