Sikkerhedssko

Kast blikket over vores kæmpe udvalg af sikkerhedssko fra alle de bedste mærker så som Airtox, HKS, Elten og mange andre. Her finder du alt fra klassiske sikkerhedssko til letvægts sikkerhedssko, der er i forklædning som hverdagssko og sneakers. 

Se også: Sikkerhedssko til damer | Airtox sikkerhedssko | HKS sikkerhedsko | Sikkerhedsstøvler | Sikkerhedssandaler 

En verden af sikkerhedssko til mænd og damer

Her på siden finder du et stort udvalg af højkvalitets sikkerhedssko til mænd og kvinder, som er nøje udvalgt af vores eksperter. Det vil sige, at du udelukkende finder de nyeste og mest populære sikkerhedssko fra de bedste mærker, som Airtox, HKSDK, Elten, Brynje, Mascot og mange andre.

Hos Jysk Firmatøj finder du også et stort sortiment af sikkerhedssandaler, sikkerhedsstøvler, arbejdssko/jobsko og tilmed fritidssko, så du kan shoppe sko til de fleste lejligheder i hverdagen. Mærkerne du finder hos os, er primært arbejdsmærker og sportsmærker, som udvikler innovative sko med fokus på design, funktionalitet, komfort, pasform og sikkerhed.

Airtox sikkerhedssko

De bedste sikkerhedssko fra de bedste mærker

Airtox
Airtox er et utroligt populært dansk mærke, som med sine innovative og banebrydende teknologier tilbyder letvægts sikkerhedssko af høj komfort til professionelle. Airtox laver smarte sikkerhedssko med moderigtige og stilrene designs, som passer til den moderne arbejdsbeklædning.

Se sikkerhedssko fra Airtox

HKSDK 
HKS er en dansk virksomhed, der har mange års erfaring med at fremstille sikkerhedssko. Hvis du er på udkig efter danskproduceret fodtøj, der efterlever de strenge europæiske standarder, er HKS et godt valg. Når du vælger HKS sikkerhedssko får du sko i klassiske design med et moderne touch.

Se sikkerhedssko fra HKS

Mascot 
Du kan næsten ikke sige arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj uden at sige Mascot. Mange års erfaring og gennemtestet kvalitet er nogle af de parametre, der gør Mascots sikkerhedssko til nogle af de bedste i verden.

Se sikkerhedssko fra Mascot

Vismo 
Vismo er et canadisk mærke, der laver trendy sikkerhedssko, der også kan anvendes til hverdagsbrug. Med sikkerhedsfodtøjet fra Vismo mindskes smerter i led og ømme fødder, da der i sammenligning med andet sikkerhedsfodtøj returneres 55% mere energi tilbage til foden.

Gå til sikkerhedssko fra Vismo

Grisport 
Grisport er et højkvalitets italiensk mærke, der producerer komfortabelt fodtøj til både damer og herrer. Fra Grisport kan du både få sikkerhedssko og -støvler – ofte med den populære boa-lukning. Mærket går hverken på kompromis med komforten eller kvaliteten.

Gå til sikkerhedssko fra Grisport

Sika
Under Sika Footwear finder du mærker som Brynje og Elten, som byder på premium sikkerhedssko tilpasset din branche. Brynje tilbyder bl.a. sikkerhedssko og sikkerhedsstøvler med ekstrem høj komfort samt serier med bred pasform. Imens Elten er kendt for deres specieldesignede fodtøj til specifikke fodtyper og innovative teknologi.

Gå til sikkerhedssko fra Elten
Gå til sikkerhedssko fra Brynje

De letteste sikkerhedssko

HKS sikkerhedssko

Sikkerhedsskoen har igennem de sidste mange år været igennem en forvandling og er gået fra at være en klodset træsko til en moderigtig sneakers sikkerhedssko. Nutidens sikkerhedssko er 100 % metalfri og nogle af dem endda fremstillet i samarbejde med modemærker, som Puma og Skechers.

Sikkerhedssko har forskellige certificeringer og egenskaber afhængigt af hvilke brancher og arbejdsopgaver, de egner sig bedst til. Før i tiden var sikkerhedssko meget tunge, og de var derfor ikke særligt behagelige at have på en hel dag. Men takket være nye teknologier, materialer og mange test af sikkerhedssko har man udviklet verdens letteste sikkerhedssko.

De nye sikkerhedssko er fremstillet af letvægtsmaterialer, har en ergonomisk pasform samt åndbare og stødabsorberende egenskaber. Mange mærker byder på utroligt bløde sikkerhedssko med samme design og komfort som sneakers. Sikkerhedssko kan også have flere funktionelle egenskaber, som at være vandfaste, hvilket er en fordel for dig, der arbejder udendørs.

Læs også artiklen med godkendelser til sikkerhedssko

De forskellige typer sikkerhedssko

Sikkerhedssko med BOA
Hvis du ønsker en sikkerhedssko, der er nem at tage af og på samtidig med, at den sidder godt på foden uden at klemme, skal du vælge en sikkerhedssko med boa-lukning. BOA er et innovativt lukkesystem med en drejeknap monteret på overdelen, som nemt kan reguleres efter behov.

Sikkerhedssko med UTURN
Sikkerhedssko med et UTURN snøresystem har en drejeskive, som løsnes ved at dreje mod uret og strammes i den modsatte retning. Denne type sikkerhedssko er ligeledes til dig, der er på jagt efter en sikkerhedssko, der bliver, hvor den skal hele dagen. 

Sikkerhedssko med velcro
Udover sko med boa lukning, tilbyder vi også klassiske sikkerhedssko med velcro, som er til dig, der ønsker en simpel og solid lukning af din sko. Sikkerhedssko med velcro er nemme at hoppe i og tage af. Ligeledes er de lette justere i løbet af dagen.

Sikkerhedssko med snørebånd 
Du kender snørebåndet fra mange andre typer af sko og kan også få sikkerhedssko med klassiske snørebånd. Denne type sikkerhedssko tager længere tid end de andre at spænde. Til gengæld har sikkerhedssko med snørebånd et vaskeægte sneakers look over sig.  

Step-in sikkerhedssko 
Du kan også vælge sikkerhedssko i et træsko/hyttesko lignende design uden noget særligt lukkesystem, som er lige til at tage af og på. Nogle modeller kommer med elastik i designet, hvilket gør det nemmere at tage sikkerhedsskoen af og på. Ulempen er at denne type ikke kan strammes. 

Sikkerhedstræsko
Den første type sikkerhedssko var sikkerhedstræskoen, som i dag kommer med eller uden hælkæp eller rem. Sikkerhedstræskoen er holdbar og ses især blandt private og levnedsmiddelpersonale.

Gå til sikkerhedstræsko

Sikkerhedssko til sommer og vinter

At kunne ånde i sine sikkerhedssko er ekstremt vigtigt for ikke at svede eller fryse i løbet af dagen. Her på siden har vi en lang række af åndbare sikkerhedssko – men vi kan i den grad også anbefale vores udvalg af sikkerhedssandaler, som er en endnu mere åndbar sikkerhedssko. Hvis du i stedet er på udkig efter arbejdssko til vinteren, kan du tage et kig på vores sikkerhedsstøvler.

Se sortimentet af sikkerhedssandaler

Se sortimentet af sikkerhedsstøvler

Sikkerhedssko til brede fødder
Hvis du har en bred fod, er det rigtig vigtigt at købe en sko til brede fødder og høj vrist, så dine fødder ikke bliver klemt. Her på shoppen finder du sikkerhedssko til brede fødder, som næsten har pasform som en Jacoform-sko. Sika laver blandt andet sikkerhedssko med en bred pasform.

Tjek vores store udvalg af Sika fodtøj ud her

Sko i alle størrelser til mænd og kvinder
Ligesom vi har ekstra brede sko, har vi også lidt smallere sikkerhedssko til kvinder. Nogle af de sikkerhedssko du finder i denne kategori er unisexmodeller, der passer alle. Men vi har også en hel kategori med smarte sikkerhedssko til damer, der ofte fås fra str. 36 og op.

Gå til sikkerhedssko til damer

Billige sikkerhedssko

Hvis du er på udkig efter billige sikkerhedssko, kan du tjekke vores outlet, som løbende bliver opdateret med spændende tilbud. I vores outlet kan du gøre et kup på alt fra arbejdstøj og sportstøj til fodtøj fra de mest populære mærker. Du kan altså være heldig at finde ekstra billige sikkerhedssko og spare en god portion penge. Du kan også følge med i vores kampagner og nyheder ved at følge os på de sociale medier eller tilmelde dig nyhedsbrevet nederst på siden.


outlet

Få det bedste ud af dine sikkerhedssko
Du kan også tilkøbe indlægssåler til dine sikkerhedssko for at opnå endnu højere komfort. Med indlægssåler får du ekstra støtte og støddæmpning, hvilket forebygger skader og forhindrer ømme fødder efter en lang arbejdsdag, Indlægssåler bør ligeledes udskiftes, når de er synligt slidte, så du ikke risikerer skader.

Gå til indlægssåler

Hvornår skal sikkerhedssko udskiftes?
Hvor lang levetid sikkerhedssko har afhænger af mærke, model og brug - og skal derfor udskiftes efter behov. Det er vigtigt, at du skifter dine sikkerhedssko, når de bliver slidte og der er tydelige tegn på slitage. Hvis skoene er for nedslidte, yder de ikke optimalt, hvilket kan have den konsekvens, at du får ondt i fødder, ben og ryg, og at du ikke er sikret optimalt.

Har du brug for ekstra vejledning til valget af sikkerhedssko?

Du finder her på siden et væld af gode sikkerhedssko i høj kvalitet. Det er vigtigt for os, at du finder de helt rigtige sikkerhedssko, som opfylder dine og dine medarbejderes behov. Derfor står vores specialiserede medarbejdere altid klar til at rådgive dig og dit team. Du er velkommen til at ringe eller skrive til os med dine spørgsmål og forespørgsler. Vi glæder os til at hjælpe dig videre!

Hos Jysk Firmatøj er vi totalleverandører af arbejdstøj, sportstøj, fodtøj og har også et stort udvalg af tilbehør. Vores kunder arbejder på alt fra boreplatforme til kontorer. Fællesnævneren er kærligheden for kvalitet, komfort og funktionalitet.

Få svar på dine spørgsmål og kontakt os her

gå til toppen
star

Professionel rådgivning

Få professionel vejledning til sortiment fra vores erfarne sælgere.
star

Egen webshop

Webshop for erhvervskunder med mange fordele såsom fakturabetaling.
star

Logotryk- & broderi

Automatisk logotryk på dine bestillinger via din egen webshop.
star

Fri fragt over 999 kr.

100% klimakompenseret levering med GLS til pakkeshops & erhvervsadresser.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.
Trustpilot