Sikkerhedssko

Kast blikket over vores kæmpe udvalg af sikkerhedssko fra alle de bedste mærker så som Airtox, Elten eller Brynje. Her finder du alt fra helt basale sikkerhedssko til sikkerhedssko med letvægt i forklædning som hverdagssko og løbesko. Find lige den sikkerhedssko, der passer bedst til dig her på siden! 

Sikkerhedssko dame | Airtox sikkerhedssko | Brynje sikkerhedssko | Elten sikkerhedssko

Læs mere

Stort udvalg af sikkerhedssko

Her på siden finder du et stort udvalg af forskellige sikkerhedssko til de bedste priser og af den højeste kvalitet, som vores eksperter nøje har udvalgt. På den måde kan du finde den perfekte sko til netop dine behov. Vi tilbyder desuden arbejdssko/jobsko, sikkerhedssandaler, sikkerhedsstøvler og sikkerhedsstøvletter fra mange velkendte og anerkendte brands, der hver især har udviklet innovative sko med specielle fokus på f.eks. komfort, pasform, funktionalitet og design. 

Du kan her læse lidt mere om nogle udvalgte mærker: 

Sika Footwear

Under Sika Footwear finder du mærker som Brynje og Elten.
Brynje tilbyder bl.a. sikkerhedssko og sikkerhedsstøvler med ekstrem høj komfort samt serier med bred pasform. Du kan også finde træsko med og uden hælkap, hvis du f.eks. ønsker en sikkerhedssko uden hælkap. Ved udviklingen af Elten sikkerhedssko har høj kvalitet, slidstyrke og holdbarhed været i fokus, hvilket gør sig godt i hårde arbejdsmiljøer. Elten sikkerhedssko er tyske sko, og de tilbyder alt lige fra super moderne sneakers-lignende sikkerhedssko til klassiske sikkerhedssko.

Vismo sikkerhedssko

Sikkerhedsfodtøj fra Vismo er kendetegnet for deres meget ungdommelige og moderne design, der også kan anvendes til hverdagsbrug. Vismo er et canadisk mærke, der fokuserer på deres kerneprodukt, som blandt andet er deres NRG55-sålsystem, der gør fodtøjet mere behageligt at anvende. Med sikkerhedsfodtøjet fra Vismo mindskes smerter i led og ømme fødder, da der i sammenligning med andet sikkerhedsfodtøj returneres 55% mere energi tilbage til foden. 

Grisport sikkerhedsfodtøj

Grisport er et italiensk mærke fra 1977 af høj kvalitet, der producerer komfortabelt fodtøj til både damer og herrer, mens de har deres sociale ansvar i tankerne. Ofte er sikkerhedsfodtøjet fra Grisport lavet med den populære BOA-lukning, der både er let og behagelig at anvende. Fra Grisport kan du få både sikkerhedssko og -støvletter, hvor der ikke gås på kompromis med komforten eller kvaliteten.  

Airtox sikkerhedssko

Airtox er et super populært dansk brand, som med sine innovative og banebrydende teknologier tilbyder letvægts sikkerhedssko af høj komfort til professionelle. Airtox sikkerhedssko er smarte sikkerhedssko med moderigtigt og stilrent design, så du ikke behøver at gemme dine sko væk i et skoskab.  

Vi forhandler ligeledes andre populære brands som:

Hksdk
Tranemo
Puma
Sanita
Skechers
Mascot

Vi forhandler således både de bedste sikkerhedssko på markedet og de billigste sikkerhedssko! Du vil altid kunne finde sikkerhedssko til dit behov i vores sortiment.  

Hvornår skal man bruge sikkerhedssko?

Vores fødder er en meget vigtig del af vores krop, og det er derfor rigtig vigtigt, at vi passer på dem, især på arbejdspladser hvor der er risiko for at vores fødder beskadiges.

En sikkerhedssko med tåhætte/tåkappe er vigtig i områder, hvor der er risiko for, at tunge eller faldende objekter kan skade dine tæer. Tåværnet består som regel af stål eller fiber/komposit. Sømværnet er oftest lavet af fleksibel fiber eller stål og beskytter foden mod spidse genstande på underlaget, hvilket er særligt praktisk i bygge- og anlægsbranchen.

Sikkerhedssko med høj komfort og letvægt

Det er ekstremt vigtigt, at dine sikkerhedssko passer til dine behov og ikke mindst er komfortable. Har du brug for en sko, der er nem at tage af og på samt sidder godt på foden uden at klemme, skal du have en sikkerhedssko med boa lukning. Boa er et innovativt lukkesystem med en skrue monteret på overdelen, således du nemt kan stramme og løsne skoen efter ønske. Udover sko med boa lukning, tilbyder vi også sikkerhedssko med velcro. En herresko med velcro er til dig, som ønsker en simpel og solid lukning af din sko.

Før i tiden var sikkerhedssko meget tunge, og de var derfor ikke særligt behagelige at have på en hel dag. Med nye teknologier, materialer og mange test af sikkerhedssko har man udviklet verdens letteste sikkerhedssko. Med disse letvægts sikkerhedssko bliver arbejdsdagen en leg og det føles næsten som at have sneakers på. Super lette sikkerhedssko er vejen frem!

At kunne ånde i sine sikkerhedssko er ekstremt vigtigt for at opretholde det rigtige klima i skoen. Her på siden har vi en lang række af åndbare sikkerhedssko, men vi kan i den grad også anbefale vores udvalg af sikkerhedssandaler, som kan være et godt alternativ til den åndbare sko.

Sikkerhedssko til brede fødder

Hvis du ønsker en sikkerhedssko til brede fødder, som næsten har pasform som en Jacoform-sko, har vi et stort udvalg her på siden. Hvis du har en bred fod, er det rigtig vigtigt at købe en sko til brede fødder og høj vrist, så dine fødder ikke bliver klemt i løbet af de mange timer, hvor du har skoen på. Sika sikkerhedssko er blandt andet sko med bred pasform. Tjek vores store udvalg af Sika fodtøj ud her på siden.

Mange af vores sikkerhedssko er perfekt formet efter dine fødder, så du får en ergonomisk sko, der støtter din fod på den helt rigtige måde gennem dagen. Sikkerhedssko med stødabsorbering er ligeledes meget populært, når man snakker om gode sko til stående arbejde eller til arbejde, hvor man skal gå meget.

Sko i alle størrelser til mænd og kvinder

Ligesom vi har ekstra brede sko, har vi også lidt smallere sikkerhedssko til kvinder. En kvindelig pasform er vigtig, for at skoen passer perfekt til foden, og for at skoen sikrer foden optimalt. Vores sikkerhedssko til damer er ligeledes meget pæne sikkerhedssko med feminine detaljer og farver. Disse sikkerhedssko til damer fås i små som store størrelser. På den måde er det muligt f.eks. at få en sikkerhedssko i str. 36 eller endda mindre. Udover vores mange smarte dame sikkerhedssko har vi ligeledes komfortable sko, som faktisk kan bruges som gå sko eller trail sko. 

Hvornår skal sikkerhedssko udskiftes?

Det er vigtigt, at du skifter dine sikkerhedssko, når de bliver slidte. Hvis skoene er for nedslidte yder de ikke optimalt, og du er derfor heller ikke sikret optimalt. Derfor er det vigtigt, at du skrifter dine sikkerhedssko, hvis du ser tydelige tegn på slitage. 

Har du brug for ekstra vejledning til valget af sikkerhedssko?

Du kan her på siden finde et væld af gode sikkerhedssko i høj kvalitet. Det er vigtigt for os, at du finder de helt rigtige sikkerhedssko, som opfylder dine og dine medarbejders behov. Derfor står vores specialiserede medarbejdere altid klar til at rådgive dig og dit team.

gå til toppen

Sikkerhedssko til kvinder

Fri fragt over 499 kr.

Til GLS PakkeShops & erhvervsadresser i Danmark

Gratis retur

Hvis du fortryder købet, kan du sende din pakke retur til os gratis.

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Bonus på din ordre

Som registreret kunde opsparer du bonus hver gang du handler i shoppen.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.