Grisport

Grisport er en italiensk skoproducent fra 1977, som vægter kvalitet og håndværk næsten lige så højt som komfort, mens de har fokus på deres sociale ansvar og bæredygtighed.

MADE IN ITALY | Værdier og socialt ansvar | Kvalitet | Materialer | Certificeringer | Sikkerhedssandaler | Lukkesystemer 

MADE IN ITALY

Grisport er en af de mest succesfulde Made in Italy-virksomheder. Brødrene Graziano og Mario Grigolato slog deres viden sammen i Italien i 1977 og grundlagde hermed skoproducenten Grisport. Brødrene værdsatte kvaliteten og traditionerne i det italienske håndværk og dedikerede sig derfor til at specialproducere støvler og sko til arbejdsfolk. Selvom produktionen med tiden er blevet mere industrialiseret og moderne, vender Grisport stadig opmærksomheden mod selv den mindste detalje i sine produkter, hvilket det italienske håndværk er kendt for.  


Værdier og socialt ansvar

Bæredygtighed er et særdeles vigtigt nøgleord for Grisport, når der både skal stilles krav til deres leverandører, men også til deres egen produktion. Ovenpå taget af Grisports fabrik findes nemlig omtrent 15.000 m2 solceller, der giver energi til 70% af hele produktionen, hvilket ikke er noget, man ser alle steder. Socialt ansvar er heller ikke noget, der ignoreres fra Grisports side. Virksomheden har nemlig strengt fokus på, at alle medarbejdere oplever lige rettigheder, gode arbejdsvilkår og respekt fra de højere rangerede ansatte. 


Kvalitet og komfort er ikke til diskussion

Grisport holder styr på kvaliteten i hvert enkelt materiale ned til mindste detalje fra alle deres leverandører. Alle deres produkter er af det bedste italienske håndværk, som de har haft mange år til at udvikle, så du oplever komfort i verdensklasse, når du er på arbejde i sikkerhedsskoene fra Grisport.  


Fleksibilitet og åndbarhed gør arbejdsdagen lettere

Hvis du til hverdag går i sikkerhedssko, kender du måske den ubehagelige følelse af at gå i alt for stive sko, som kan være svære at bevæge sig i. Det er her ofte sømværnet, der gør sikkerhedssko stive. Grisport har valgt at gøre noget ved dette og anvender bløde og fleksible sømværn i størstedelen af sine produkter, så du får den helt optimale oplevelse med skoene.  

Åndbarhed er vigtigt at fokusere på, hvis der skal opnås optimal komfort. Det ved Grisport godt, hvilket har gjort, at det er blevet prioriteret særligt højt og især for sikkerhedssandalerne til de varme sommerdage.

Denne øgede fleksibilitet og mulighed for åndbarhed i skoene gør, at det er lettere at være aktiv i løbet af sin arbejdsdag, mens der ikke skal bruges lige så meget energi på at flytte fødderne under arbejdet.  

Stødabsorbering og slidstyrke

Når sko skal anvendes hele dagen i mange dage i træk, er det vigtigt, at der er god stødabsorbering, så du ikke oplever unødige smerter i knæ og fødder. Derudover er det vigtigt, at skoene er slidstærke, hvis de skal anvendes til hårdt arbejde, så du ikke skal købe nye sko hele tiden. Sålerne, som Grisport anvender i sine produkter er med god stødabsorbering, så din arbejdsoplevelse bliver helt optimal. Udover stødabsorberingen i sålerne, er det vigtigt, at de er slidstærke, så de kan holde til mange lange arbejdsdage efter hinanden. Grisport anvender den populære Vibram ydersål, som er kendt for sin slidstyrke, mens den også har en god skridhæmmende evne.  

Materialer

De tårnhøje krav til kvaliteten, der forbindes med italiensk håndværk, lever Grisport i særdeleshed op til. De udvælger nøje materialerne fra leverandørerne, så du kan opleve den optimale komfort, mens du får de stærkeste sikkerhedssko, du kan ønske dig.  


Grisport sikkerhedssko med Dakar-læder

Hos Jysk Firmatøj finder du flere produkter, der blandt andet er lavet af det meget slidstærke og lækre Dakar-læder, der for eksempel findes i sikkerhedsstøvletten. Denne sikkerhedsstøvlet ligner en helt almindelig støvlet med en praktisk bred elastik i siden, der gør støvlen let for dig at anvende. Udover at være et meget slidstærkt materiale, er Dakar-læder også både pænt og behageligt.  


Drilex-tekstil

Det åndbare Drilex-tekstil til især indersåler er også et meget behageligt materiale for dig at have i dit fodtøj. Grisport anvender dette materiale i sin sikkerhedssandal og sikkerhedssko. Prøv sko med Drilex-tekstil og slip for de svedige fødder i sommermånederne!  


Gore-Tex giver vandtæt sikkerhedssko

Prøv Gore-Tex i dine sikkerhedssko og oplev, hvordan de er lige så vandtætte som gummistøvler samtidig med, at de transporterer fugten væk fra dine fødder. Gore-Tex er også et meget slidstærkt materiale, som gør det helt perfekt til sikkerhedssko i alt slags vejr og terræn.  


Sikkerhed og certificeringer

Alle sikkerhedsskoene fra Grisport er godkendt EN ISO 20345 SRC og enkelte har også ESD godkendelse. Sikkerhedsskoene lever altså op til alle de internationale standarder, så du kan trygt bruge sikkerhedssko fra Grisport uden at bekymre dig om kravene til certificeringer. En enkelt undtagelse er Grisport jobsko, som er en metalfri arbejdssko, som er god til dig, der ikke har behov for ekstra sikkerhedsværn i hverdagen. Fordelen ved denne sko er, at den er blødere og lettere samtidig med, at du kan få samme fordele fra sålen, som ved sikkerhedsfodtøjet.  


Sikkerhedssandaler, når det bliver for varmt om sommeren

Åndbarheden er næst efter sikkerheden den højeste prioritet, når der produceres sikkerhedssandaler. Sikkerhedssandalerne fra Grisport findes med større huller langs siderne af skoen, så foden har mulighed for at ånde, når det går hen og bliver for varmt udenfor. Sikkerhedssandalerne ligner meget de normale sikkerhedssko, men der kan tydeligt mærkes forskel, hvis der først er varmt udenfor. For at gøre de varme sommerdage endnu mere behagelige, kan du med sikkerhedssandaler nyde det gode vejr i løbet af din arbejdsdag uden at opleve ubehaget af svedige fødder.  

Lukkesystemer i Grisport sikkerhedssko

Grisport sikkerhedssko med blå detalje

Det mest anvendte lukkesystem i fodtøjet fra Grisport er BOA-lukningen, der medfører en jævn fordeling af trykket og får skoen til at sidde tæt ved foden. BOA-systemet er hurtigt og let at anvende, så du ikke skal spilde tid på at tage sko af og på i løbet af din arbejdsdag. Hos Jysk Firmatøj kan du også finde en sporty sikkerhedssko med den smarte BOA-lukning. Ved produktionen af denne sikkerhedssko, har der været særligt fokus på letvægt, åndbarhed og fleksibilitet. Her er tåkappen for eksempel lavet af det meget lette og velkendte metal aluminium. 

Udover BOA-fit systemet, kan du også finde lukninger i form af snørebånd, der gør dine sko mere hverdagsagtige i udtrykket. Sikkerhedssandalerne lukkes med velcro, som også er meget let at anvende, og nogle af støvlerne har et helt tredje lukkesystem. 

Shop sikkerhedsfodtøj fra Grisport hos Jysk Firmatøj

Fodtøj fra Grisport er altid af den bedste kvalitet og af ægte italiensk håndværk, hvor komforten hovedsageligt er i fokus. Hos Jysk Firmatøj kan du købe sikkerhedsfodtøj til arbejde fra Grisport uanset, hvilket miljø du arbejder i, eller hvor lang din arbejdsdag er. 

For mere information om produkterne fra Grisport kan du kontakte vores fantastiske personale, der altid er klar på at hjælpe, her!   

Gå til toppen

Fri fragt over 499 kr.

Til GLS PakkeShop & til erhvervsadresser

Gratis retur

Hvis du fortryder købet, kan du sende din pakke retur til os gratis.

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Bonus på din ordre

Som registreret kunde opsparer du bonus hver gang du handler i shoppen.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.