Sika Footwear

Sika footwear sikkerhedssko fodtøj


Sika har sikkerhedssko, træsko, sandaler og støvler i bedste kvalitet, der kan holde dig både sikker og komfortabel i løbet af hele arbejdsdagen! 

150 års erfaring | Sika træsko | Sikkerhedssko og -støvler | Arbejdssko til sommeren | Sådan plejer du dine Sika sko 

150 års erfaring med sikkerhedssko og træsko

Sika Footwear er faktisk én af Danmarks ældste fabrikanter af sikkerhedssko, og med deres mere end 150 års erfaring har de efterhånden ret godt styr på, hvad der kræves for at lave de bedste sikkerhedssko. Gennem alle årene har de hos Sika nemlig finpudset, udviklet og justeret på deres produkter, så de bedst muligt opfylder deres forbrugeres behov.  

Hovedkontoret ligger stadig i Danmark - nærmere præcist i Herning, og hvert år distribueres årligt 700.000 par fodtøj fra det 6000 kvadratmeter store lager. Sikas sikkerhedssko og arbejdssko er nemlig et populært valg blandt rigtig mange virksomheder og mennesker, der har brug for lækkert fodtøj til arbejdsdagen.  

I dag har Sika et kæmpe udvalg af arbejdssko med og uden sikkerhed samt træsko, sandaler og støvler blandt sortimentet, og der er helt sikkert et par sko, der passer til dig og din jobfunktion! 


Sika Træsko

Sika træsko

Sikas mest kendte og populære produkt er nok deres træsko, som siden firmaets begyndelse har været i fokus. Træsko har i Danmark en lang tradition som arbejdssko, og også i dag er træskoen et godt valg til mange forskellige brancher og jobfunktioner.  

Faktisk var træsko det hovedsagelige fokus helt indtil 1979, hvor produktionen blev udvidet til også at omfatte andre former for fodtøj til arbejde - både med og uden sikkerhed. Træsko er det perfekte valg i mange forskellige brancher – fx hvis du arbejder indenfor sundhedssektoren, på en klinik eller et hospital. 

For mange år siden var træsko typisk fremstillet i træ, men da det skal være behageligt at have træskoene på en hel arbejdsdag, er træsko i dag oftest designet i genbrugsplast. Plasten gør skoene meget mere åndbare, lette og behagelige, fordi komfort er blevet et rigtigt vigtigt parameter i dag – sikre arbejdssko skal ikke være ubehagelige at have på! 


Sikkerhedssko og -støvler - Pas på dine tæer og fødder

Hvis du arbejder i et miljø, hvor der er risiko for at tabe ting over tæerne eller på andre måder skade fødderne, kan det være en god løsning med et par sikkerhedssko som arbejdssko. På dette område er Sika Footwear også super dygtige, og deres sikkerhedssko lever op til alle krav i den europæiske standard for sikkerhedsfodtøj EM ISO 20345:2011. Denne standard sikrer blandt andet, at skoene har tåværn til at beskytte mod tunge og skarpe ting, som falder ned over foden. 

Sikkerhedssko og sikkerhedsstøvler er også gode, når vejret er en smule koldere, og du derfor har brug for at bruge en lukket sko med god isolering, hvor du evt kan have et par lune sokker i.  Arbejdssko til sommeren – Sika Sandaler

I sommerhalvåret kan det være rart med et par lette sko, der ikke lukker helt tæt omkring foden. På din måde kan dine fødder nemlig ånde meget bedre, og du undgår at rende rundt med svedige og varme fødder.  

Vælg derfor et par sandaler, der er åbne sko med mere udluftning, så dine fødder kan få god luft hele dagen. Selvom sandaler er mere lette sko, er de stadigt super skridsikre og behagelige at gå i dagen lang - så de er et godt alternativ, hvis du ikke har brug for et tåværn. 


Sådan plejer du dine Sika sko og forlænger levetiden!

Ved at passe godt på dine nye Sika sko, har du mulighed for at forlænge deres levetid i forhold til, hvis du ikke vedligeholder dem. Det er selvfølgelig forskelligt fra sko til sko, hvordan du bedst plejer dem, så her er et par forskellige tips: 

1.   Hvis dine sko er lavet af glat skind eller læder, så bør du imprægnere skoene inden brug med en imprægneringsspray. Efterfølgende bør du fra tid til anden rengøre, pudse og imprægnere skoene. Når du pudser skoene, kan du bruge læderfedt, som gnides ind i læderet og omkring syningerne. 

2.   Hvis dine arbejdssko er lavet af Permair læder, PU eller PVC, skal du blot rengøre fodtøjet efter brug med en børste eller klud, lidt lunkent vand samt en smule sæbe. Efterfølgende tørres skoene af og stilles til tørre et lunt og tørt sted. 

3.   Det er vigtigt, at du aldrig forsøger at tørre dine sko eller sandaler på en radiator eller for tæt på fx en brændeovn - derimod skal du lade skoene tørre naturligt et andet lunt sted, for at de ikke tager skade. 


Køb Sika Footwear sko hos Jysk Firmatøj

Hos Jysk Firmatøj ved vi, hvor vigtige de rigtige arbejdssko er, og derfor er vi glade for at kunne tilbyde sikkerhedssko, sandaler, træsko og støvler fra Sika. Vi har nøje udvalgt de modeller, som kan passe til funktionen i forskellige brancher, og som derfor kan bruges af mange forskellige mennesker. På den måde kan du finde netop den sikkerhedssko, som bedst opfylder dine behov og ønsker! 

Hos Jyf.dk får du lynhurtig levering direkte til din adresse, og det er let og enkelt at bestille varerne her i vores webshop. Hvis du har spørgsmål eller brug for ekstra vejledning, er vores dygtige personale altid klar til at hjælp - mød personalet her

Gå til top

Fri fragt over 999 kr.

Til GLS Pakkeshops & erhvervsadresser for webshop-kunder i Danmark.

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Få fordele

Få adgang til en række fordele som registreret kunde.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.