Snickers Workwear

Snickers workwear arbejdstøj


Kast blikket over det store udvalg af Snickers arbejdstøj og tøj, der kan bruges i hverdagen og fritiden. Snickers Workwear er et svensk firma, der længe har arbejdet innovativt med at designe og fremstille funktionelt arbejdstøj! 

Snickers arbejdstøj til professionelle håndværkere | Snickers arbejdsbukser | Tilbehør til arbejdstøj | Værktøjsvest | Bæredygtighed | Brug Snickers tøj i fritiden 

Snickers arbejdstøj til professionelle håndværkere

Sneakers Workwear er en del af Hultafors Group, som er en samling af virksomheder, der fx også dækker over Solid Gear. Snickers Workwear blev startet i 1975 af elektrikeren Matti Viio, der var stærkt utilfreds med det arbejdstøj, der dengang var på markedet. Derfor vagte Viio at designe sit eget arbejdstøj, der var både slidstærkt, strækbart og yderst funktionelt. 

Snickers Workwear har siden firmaets start arbejdet målrettet med at fremstille innovativt, funktionelt og sikkert arbejdstøj, der fremmer både komfort og produktivitet hos brugeren. Det svenske firma har gennem tiden udtænkt og designet flere innovative og funktionelle løsninger, som i dag har gjort arbejdet lettere for folk i mange brancher.  


Populære serier fra Snickers

> Snickers Allroundwork
> Snickers Litework
> Snickers Flexiwork


Snickers arbejdsbukser

Håndværker står på stige iført Snickers arbejdstøj og snickers arbejdsbukser

Arbejdsbukser er et af de områder, hvor Snickers har haft stort fokus, og det har resulteret i nogle af de bedste arbejdsbukser på markedet. Selvfølgelig er den gode kvalitet i fokus, men det er især gennem grundige tests og tæt dialog med forbrugere, at de hos Snickers har knækket koden, når det kommer til funktionalitet. Det har resulteret i hylsterlommer – eller hængelommer, som du måske kender dem som. 

Hængelommer har den særlige funktion, at de kun er fastgjort til bukserne øverst oppe ved linningen, så der er god plads til at have fx en tommestok i lommen. Med et par løse hængelommer har du nemlig god mulighed for at bukke dig forover uden at indholdet i dine lommer kommer i vejen.  

Gennem arbejdet med detaljer, hvor de hos Snickers fordyber sig i alle aspekter af udviklingsprocessen, får du fra Snickers til sidst et produkt med en fantastisk helhed, idet alle delene er særligt designet og derfor har god funktion samlet set.  Snickers Workwear har desuden arbejdet med det særlige 4-vejs strech materiale, som giver virkelig god fleksibilitet i arbejdsbukserne, så du uden problemer kan kravle rundt på alle fire, bukke dig forover eller sætte dig ned på hug.Korte arbejdsbukser – Arbejdsshorts

Om sommeren kan de lange og klassiske arbejdsbukser fra Snickers være en smule for varme – selvom de er lavet med god mulighed for udluftning. Hvis du derfor gerne vil arbejde i shorts, kan du vælge et par af Snickers smarte allround-shorts, som både fås med og uden hængelommer.  Tilbehør til arbejdstøj

Arbejdstøj i sig selv kan have mange gode beskyttende funktioner, men du kan tilpasse arbejdstøjet til lige netop din branche ved at se på de enkelte forskelle samt tilføje tilbehør til dit arbejdstøj.  

En hammerholder er et godt eksempel på, hvordan du kan tilpasse dit Snickers arbejdstøj til dine jobfunktioner, da du med en hammerholder lettere kan opbevare en hammer i løbet af arbejdsdagen. 

En anden god tilføjelse kan være et par knæpuder, der kan sættes ind i de fleste Snickers arbejdsbukser. Du kan bruge knæpuderne på de dage, hvor du bruger meget tid på alle fire, og så kan du tage dem ud, hvor du næste dag ikke får brug for dem længere. Værktøjsvest til opbevaring

Hvis du i løbet af din arbejdsdag har brug for at opbevare mange af dine redskaber tæt på dig, er den perfekte løsning en værktøjsvest fyldt med lommer. En værktøjsvest er en let vest, som er slidstærk og kraftigt bygget, så den kan bære en hel del vægt. Snickers værktøjsvesten har lange hængelommer langs siden, hvor der er plads til alt dit værktøj lige fra hammer til tommestok. Derudover er der lommer foran på maven, på brystet og tæt ved skuldrene, hvor du kan opbevare mindre redskaber og essentielle ting såsom nøgler, mobiltelefon, skriveredskaber og meget mere. 

Værktøj kan være ret tungt at bære rundt på, og derfor er værktøjsvesten designet med justerbare skulderstropper og et integreret bælte, der gør det mere komfortabelt at bære på vesten.  Snickers – Grundprincipper, der tager hensyn til miljøet

Som en moderne virksomhed tager Snickers Workwear stort ansvar for sine handlinger, og de er bevidste om, hvor vigtigt det er at have fokus på bæredygtighed gennem hele processen. Nogle af de tiltag, der er foretaget for at fremme bæredygtighed og hensyntagen til miljøet er fx: 

  • Begrænset brug af kemikalier
  • Medlemskab af RISE – Swedish Chemicals Group
  • Større brug af foretrukne fibre
  • Større brug af børedygtig bomuld - økologisk bomuld, genbrugsbomuld eller bomuld fra Better Cotton Initiative
  • Solution dyed polyester - opløsningsfarvet materiale
  • Medlemskab i STICA, Swedish Textile Initiative for Climate Action

Brug Snickers tøj i fritiden

Selvom Snickers arbejdstøj er solidt og slidstærkt tøj, er alt tøjet også lavet med moderne og smart design, så du med fordel kan bruge tøjet i hverdagen og fritiden også. Se fx udvalget af enkle og klassiske t-shirts, som findes i et væld af forskellige farver. Du kan også vælge blandt udvalget af tykke og varme sweatshirts og hættetrøjer, der er gode til de lidt koldere dage, hvor det er rart med et ekstra lag tøj.  

Hvis du gerne vil have et lidt afslappet look, kan du fra Snickers også få en flannelskjorte, der er en blød og klassisk skovmandsskjorte. Skjorten er funktionel med brystlommer, hvor du har plads til lidt opbevaring, og så holder skjorten dig varm omkring overkroppen.  Køb Snickers Workwear hos Jysk Firmatøj

Med arbejdstøj fra Snickers Workwear er du godt klædt på til arbejdsdage både indendørs og udendørs. Hos Jysk Firmatøj er vi glade for at kunne tilbyde dig et bredt udvalg af det lækre arbejdstøj, som kan gøre din arbejdsdag mere behagelig og effektiv.  

Hvis du handler arbejdstøj til en hel virksomhed eller til dine kolleger, er der god mulighed for at få broderet eller trykt logo og navn på arbejdstøjet. I vores store trykkeri arbejder vores dygtige personale, og de har god erfaring med at lave skræddersyede løsninger til virksomheder. Du kan læse meget mere om muligheden for at lave logotryk og broderi her

Gå til top

Fri fragt over 999 kr.

Til GLS Pakkeshops & erhvervsadresser for webshop-kunder i Danmark.

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Få fordele

Få adgang til en række fordele som registreret kunde.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.