Snickers FlexiWork


Shop lækkert og fleksibelt arbejdstøj med masser af stretch fra Snickers FlexiWork. Kollektionen består af trendy håndværkerbukser, arbejdsshorts, t-shirts, arbejdsjakker og tilbehør, der kan bæres på tværs af mange brancher.

Om Snickers FlexiWork

Snickers FlexiWork er en alsidig kollektion, der består af smidigt og fleksibilitet arbejdstøj, der giver optimal beskyttelse og komfort igennem hele dagen. Kendetegnet er en behagelig pasform og masser af stretch i form af strækbare materialer og stretch-paneler.

FlexiWork arbejdstøjet følger kroppens naturlige bevægelser og er skabt til dig, der har et fysisk arbejde, hvor du bevæger dig meget. Arbejdstøj kan hurtig blive slidt, men denne udfordring har Snickers imødekommet ved at styrke udsatte områder med forstærkninger af Polyamid og Cordura.

FlexiWork giver optimal komfort og fleksibilitet

Her på shoppen finder du arbejdstøj fra FlexiWork-serien, der egner sig til alle årstider. I de varme måneder vil du få står glæde af Flexi arbejdsshorts, t-shirts og eventuelt en softshell jakke, der fås i mange flotte farver. I de kolde måneder kan du holde varmen med lange arbejdsbukser, skaljakke, halsedisse, elefanthue – og supplere med det isolerende og ventilerende undertøj fra serien.

Særlige teknologier i Snickers FlexiWork

Snickers anvender blandt andet den unikke stretch-teknologi fra Schoeller®, der giver en lækker 4-vejs stræk. Med dele i DuPont™ og Kevlar,® som er fibermaterialer, får du en fuld stretch-funktion. Resultatet er arbejdstøj med en enestående fleksibilitet, der passer perfekt til krævende miljøer.

Flere af arbejdsbukserne er lavet med Gore Tex, som holder dig varm og tør i kolde omgivelser. Arbejdsbukser med et KneeGuard™ system har fuld stretch med Armortex® og Kevlar,® som både beskytter og giver god bevægelsesfrihed.

Du støder også på begrebet 37.5® teknologi, der sørger for at holde dig kølig under fysisk arbejde og passer til skiftende vejrforhold. Arbejdstøj med en god fugttransport giver dig en fantastisk arbejdskomfort.

Matchende børnebukser

Snickers FlexiWork er serien, der har lavet den populære Snickers FlexiWork Børnebuks, som er blevet kendt for familier, der gerne vil have sine børn med på arbejde eller i haven. Hvis du er på udkig efter smart arbejdstøj i klassisk design eller i unikke farvekombinationer, kan du meget væld finde det, du leder efter i FlexWork serien. Og du kan nu matche dit barn på arbejdet med dine egne Snickers FlexiWork håndværkerbukser!


> Se alt arbejdstøj fra Snickers her

Til toppen

Fri fragt over 999 kr.

Til GLS Pakkeshops & erhvervsadresser for webshop-kunder i Danmark.

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Få fordele

Få adgang til en række fordele som registreret kunde.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.