Snickers AllroundWork


Snickers AllroundWork er en moderne kollektion inden for arbejdstøj, der byder på en ægte alsidighed. Arbejdstøjet fra AllroundWork er designet med fokus på pasform, komfort og beskyttelse og passer til et væld af brancher.

Om Snickers AllroundWork

AllroundWork fra Snickers byder på klassisk arbejdstøj i nye design med fokus på funktionalitet. Kollektionen indeholder alsidigt og praktisk arbejdstøj i forskellige farver, der passer til alle årstider. Du kan shoppe alt fra arbejdsbukser, poloshirts, arbejdstrøjer og jakker til håndværkershorts, veste og klassiske arbejdsskjorter til mange erhverv og jobfunktioner.

Snickers AllroundWork arbejdstøj i høj kvalitet

Snickers har udstyret arbejdstøjet fra AllroundWork med fede funktioner, der øger din komfort og sikkerhed. Meget af arbejdstøjet har god plads til logotryk og egner sig rigtig godt til firmaprofilering. Hos Jysk Firmatøj har vi eget trykkeri og trykker eller brodere også gerne dit arbejdstøj. Læs mere her.

Arbejdsbukserne og arbejdsshortsene er lavet med 2 og 4-vejs stretch og en løstsiddende pasform, hvilket gør dem utroligt behagelige at have på og nemme at arbejde i. Underdelene fra AllroundWork kan også have fordelagtige egenskaber i form af rummelige hængelommer, værktøjsholdere, Cordura-forstærkninger og ID-kortholder.

Snickers’ 37.5® insulator er en teknologi, der sikrer høj ventilation, køling og fugttransport. Teknologien sikrer dig den mest behagelig temperatur, når du ifører dig jakker, veste, poloshirts og fleecetrøjer fra AllroundWork.

Sammensæt din egen arbejdsuniform

Det er ikke for sjov, at serien betegnes som ”allround.” Det meste tøj i AllroundWork kommer i flere farver, så du nemt kan sammensætte din personlige arbejdsuniform. Sort, grå, rød, blå, navy og grøn er nogle af de farver, der går igen i de forskellige design.

Oeko Tex certificeret arbejdstøj

Det meste af AllroundWork-kollektionen er Oeko Tex 100 certificeret, hvilket garanterer, at arbejdstøjet ikke indeholder nogle form for skadelige stoffer. Serien byder også på højkvalitets øko t-shirts af økologisk bomuld, som føles smørbløde imod huden.> Se alt arbejdstøj fra Snickers her

Til toppen

Fri fragt over 999 kr.

Til GLS Pakkeshops & erhvervsadresser for webshop-kunder i Danmark.

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Få fordele

Få adgang til en række fordele som registreret kunde.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.