Airtox sikkerhedssko & såler

airtox sikekrhedssko


Airtox har nogle af de bedste sikkerhedssko på markedet, og det danske firma arbejder innovativt med at finde frem til nye teknologier, der kan give bedre komfort, sikkerhed og funktionalitet! 

Airtox sikkerhedssko | Dansk & innovativt firma | Den letteste sikkerhedssko i verden! | Hvad betyder certificeringerne? | Særlige teknologier | Airtox sål | Airtox sikkerhedsstøvler 

Aitox sikkerhedssko

Det er næsten umuligt at sige Airtox uden også at sige sikkerhedssko, og Airtox er da også nogle af de førende producenter af sikkerhedssko på det danske marked. Her på siden finder du et stort udvalg af sikkerhedssko til forskellige behov og brancher. Skoene er designet med forskellige af Airtox’ innovative teknologier, så nogle af skoene fx er særligt lette, særligt skridsikre, særligt åndbare eller en kombination af det hele. 


Dansk og innovativt firma - Lær mere om historien og visionen bag Airtox

Med hovedkvarter i Danmark har Airtox rødder i solidt dansk design, og hele processen med at designe, udvikle og forske i særlige teknologier foregår også på dansk jord. I mere end 2+ år har udviklings- og forskningsafdelingen arbejdet med at undersøge nye teknologier samt teste materialer, komponenter og nyes systemer, der alt sammen er med til at skabe de bedste sikkerhedssko.  

Visionen hos Airtox er at blive det mest unikke og innovative mærke indenfor industriel sikkerhed, og med deres grundige arbejde med nye teknologier er de godt på vej. Under hele processen med design, test og fremstilling af sikkerhedssko bliver der selvfølgelig taget stort hensyn til miljøet, samtidig med at der fokuseres på at skabe de bedste arbejdsvilkår for alle medarbejdere.  


Den letteste sikkerhedssko i verden!

Airtox UL1P verdens letteste sikkerhedssko blandt skyer

Måske tænker du, at sikkerhedssko har ry for at være nogle tunge klodser at gå rundt i – men tro om igen! Hos Airtox har de revolutioneret sikkerhedssko med den ultra lette sko Airtox UL1P, der med sine kun 285 g er den letteste sikkerhedssko i verden.  

Det er med en kombination af det lette Whitelayer® sømværn, Carbon Fiber tåværn og andre materialevalg, at skoen har nået den lave vægt - men det betyder selvfølgelig ikke, at der er gået på kompromis med sikkerheden! Skoene er ESD godkendt og lever op til kravene i den internationale standard EN ISO 20345 med tåkappe og sømværn.  


Hvad betyder certificeringerne?

For at sko kan bruges som sikkerhedssko til arbejde, er der en række certificeringer og mærkninger, som skoene skal leve op til. Disse certificeringer er internationale standarder, som er med til at sikre, at du som forbruger er godt beskyttet, når du i løbet af din arbejdsdag risikerer at blive udsat for forskellige farer. Du kan se en liste over certificeringerne, som Airtox sko har herunder, og under vores kategori med sikkerhedssko kan du læse nærmere om, hvad certificeringerne stiller krav til. 

  • EN ISO 20345
  • S1P
  • S3
  • SRC
  • ESD
  • HRO

Særlige teknologier i Airtox sko

Hos Airtox har de en række særlige og innovative teknologier, der er med til at tage sikkerhed og komfort til næste niveau. Disse teknologier anvendes på kryds og tværs i de forskellige modeller for at opnå særlige kombinationer, som passer perfekt til forskellige erhverv og situationer.  


Whitelayer®

Whitelayer® er et helt nyt og let materiale, som i Airtox sko for første gang bruges i skoindustrien. Whitelayer-materialet er udviklet i USA, hvor det var tiltænkt at bruges til skudsikre veste til elitesoldaterne Navy Seals, som var utroligt lette og samtidig fleksible. Whitelayer® består af komprimeret polyethylen, som transporterer slag virkeligt effektivt og derfor giver et produkt, der er 15 gange stærkere end stål! 

Whitelayer® bruges i dag som en del af sikkerhedslaget i sålen af sikkerhedssko, hvor det erstatter metal. På En sål af Whitelayer vejer kun 32 g – hele 55% lettere end andre løsninger. Samtidig er Whitelayer® både fleksibelt, åndbart og svedabsorberende, så du samlet set får en utroligt behagelig og funktionel sål.  


Powerbreeze

For ekstra god åndbarhed og udluftning er flere af Airtox skoene udstyret med Powerbreeze, som er et system til svedfjerning og luftgennemstrømning. Der er rigtigt mange svedkirtler på fødderne, og derfor er det naturligt, at vores fødder bliver svedige i løbet af en arbejdsdag. Med en sko med Powerbreeze bliver fugten ført væk fra fødderne, og dine fødder er derfor komfortable dagen lang.  


Uturn lukkemekanisme

Airtox har udstyret flere af sine sko med en særlig lukkemekanisme UTURN®. Denne lukkemekanisme gør det let og hurtigt at spænde skoen blot i en enkelt bevægelse. Samtidig giver det en jævn fordeling af trykket over hele skoen, fordi de tynde wirer, der fungerer som snørebånd, glat glider hen over skoens overflade.  


FreshTech indersål

Airtox har en indlægssål med klimaoptimeret tekstil, der er lavet med Fresh-TECH Cool&Me® teknologi. Dette betyder, at sålen er virkeligt åndbar og komfortabel, samtidig med at den forebygger dårlig lugt fra skoen. 


TPU-materiale & Cordura

Du kan få en ydersål af det stærke TPU-materiale, hvilket gør sålen både skridsikker, slidstærk og fleksibel. Samtidig er ydersålen af TPU resistent overfor olie, syre, brændstof og høje temperaturer helt op til 150 grader celsius, som alle er farer, du kan risikere at blive udsat for i løbet af din arbejdsdag. 


Bliv ekstra komfortabel med en Airtox sål

Airtox sikkerhedssko til arbejde

Hos Airtox er komfort en faktor, der vægtes utroligt højt, og derfor er der flere muligheder for at få en ekstra komfortabel oplevelse - også selvom sikkerhedsskoene er super komfortable i forvejen. Du kan nemlig vælge at bruge en indlægssål som fx Airtox 15 Pump-it-sål, Airtox 14 Walking on Clouds eller Airtox 13 Comfopedic sål.  

Sålerne fra Airtox er særligt designet med mange gode egenskaber – fx luftpumpefunktion, som pumper luft fra hæl til svang ved hvert enkelt skridt. Airtox 13 sålen er lavet af aktivt carbon og har en ergonomisk hældæmper, som hjælper til at absorbere negativ energi. 

Airtox sikkerhedsstøvler til koldt vejr

Den danske vinter kan byde på koldt vejr og lave temperaturer såvel som isglat underlag og regn. Derfor kan du om vinteren have brug for et par varme og ekstra slidstærke sikkerhedsstøvler, der har en smule længere skaft end almindelige sikkerhedssko. På den måde bliver dine ankler nemlig holdt varme og beskyttede mod vind og vejr, så du undgår at blive kølet for meget ned, når du bevæger dig udenfor.  

Støvler kan hurtigt føles tunge og besværlige at gå rundt i, og for at undgå at risikere, at sikkerhedsstøvlerne bliver til to tunge klodser, har de hos Airtox taget forskellige valg, der gør støvlerne lettere. Det er fx det lette sømværn Whitelayer® 


Køb Airtox sikkerhedssko hos Jysk Firmatøj

Her på siden finder du et udvalg af de bedste sikkerhedssko fra danske Airtox, som i mange år har holdt arbejdere sikre på arbejdspladser rundt i landet. Det er let og enkelt at bestille varerne her i webshoppen, og vi sørger for at levere lynhurtigt og direkte til din valgte adresse. 

Gå til top
star

Professionel rådgivning

Få professionel vejledning til sortiment fra vores erfarne sælgere.
star

Egen webshop

Webshop for erhvervskunder med mange fordele såsom fakturabetaling.
star

Logotryk- & broderi

Automatisk logotryk på dine bestillinger via din egen webshop.
star

Fri fragt over 999 kr.

100% klimakompenseret levering med GLS til pakkeshops & erhvervsadresser.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.
Trustpilot