Sikkerhedssandaler

Bliver dine fødder for varme i sommermånederne? Så tag på arbejde i et par sikkerhedssandaler og få god komfort i kombination med sikkerheden! 

Se også: Arbejdssandaler | Sandaler til fritidenSikkerhedssko | Sikkerhedsstøvler 

Sikkerhedssandaler til mænd og damer

Sikkerhedssandalen er en banebrydende form for sikkerhedssko, der i særdeleshed egner sig til arbejde om sommeren og i udlandet. Du kan bruge sikkerhedssandaler indendørs og udendørs til lager, service, let industri og produktion, håndværk og meget mere.

Hos Jysk Firmatøj finder du et stort udvalg af sikkerhedssandaler fra Brynje, Elten, Airtox, HKS og mange andre. I vores sortiment af sikkerhedssandaler går kvalitet, komfort og sikkerhed hånd i hånd.

Mange nymoderne sikkerhedssandaler bliver designet til at ligne løbesko eller sneakers, der passer til alle former for arbejdsbeklædning. Vi har alt fra ensfarvede sikkerhedssandaler til sporty modeller med farverige detaljer. Du kan vælge imellem alt fra klassiske sikkerhedssandaler med velcro eller snørebånd til moderne udgaver med boa- eller uturn lukkemekanisme.

Skal jeg vælge sikkerhedssandaler eller sikkerhedssko?

sikkerhedssandaler

Sikkerhedssandaler og sikkerhedssko liger hinanden på rigtig mange punkter – den store forskel ligger i designet. Sikkerhedssandaler har flere steder i overdelen ventilerende huller til udluftning, så dine fødder får ekstra luft og mulighed for at ånde. Når sommeren står for døren, kan et par sikkerhedssandaler gøre din arbejdsdag endnu mere behagelig!

Se også sortimentet af sikkerhedssko

Derfor skal du vælge sikkerhedssandaler

Maksimal ventilation
En af sikkerhedssandalens vigtigste funktion er den imponerende åndbarhed, der sørger for at fødderne ikke bliver varme og svedige. Designet med lufthuller giver et behageligt indeklima med masser af luft. Derudover er sikkerhedssandalernes overdel lavet af lette og åndbare materialer, der ikke går på kompromis med sikkerheden.

Optimal beskyttelse
Sikkerhedssandaler beskytter dine fødder lige så godt som sikkerhedssko eller -støvler – og har eksempelvis tåkappe til at beskytte dine tæer mod stød og tunge genstande. Tåkappen kan være lavet af stål, komposit, fiber eller aluminium. Komposit er blevet et mere moderne og populært valg til tåkappen, da det er 100% metalfri, har en lav vægt og isolerer mod kulde og varme.

Sikker ydersål
Sikkerhedssandalens ydersålen er typisk både fleksibel og ru, så den gør sandalen ekstra skridsikker på glat eller vådt underlag. Sålen kan også både være antistatisk og resistent overfor olie, benzin og diesel. Sikkerhedssandaler kan dog ikke prale af at være vandtætte eller varmebestandige, som almindelige sikkerhedssko, på grund af de ventilerende huller i designet.

Behagelig indersål
Sålen i moderne sikkerhedssandaler er både støttende, affjedrende og stødabsorberende – og kan i nogle tilfælde også give beskyttelse mod søm og skarpe genstande. Flere sikkerhedssandaler har en ekstra tyk sål, der ikke er tung for maksimal komfort. En populær egenskab er energiabsorbering i hælområdet, hvilket forebygger ømme fødder og ben efter en lang arbejdsdag,

Sporty design
For at bringe lidt farve ind i hverdagen, kan du vælge et par sikkerhedssandaler med en eller flere flotte farver. Der kan eksempelvis være farvede syninger, inderfoer, såler eller hele sandalen, der er farvet. Du kan findesikkerhedssandaler med farvedetaljer i både orange, grøn, lyseblå, rød, mørkeblå, gul eller en blanding af flere farver her på siden.

Forskellige pasformer 
Ligesom med sikkerhedssko kommer sikkerhedssandaler til mænd, kvinder og i unisexmodeller til alle. Du finder også brede sikkerhedssandaler og kan også supplere med en komfortabel indlægssål efter behov.

Se vores sortiment af højkvalitets indlægssåler 

Forskellige snøresystemer og lukkemekanismer

Der findes flere typer sikkerhedssandaler, der lukkes og snøres på forskellige måder - så du kan vælge den mekanisme, som du synes fungerer bedst. Den mest populære og innovative lukkemekanisme er BOA-systemet, hvor du lynhurtigt kan lukke din sandal ved at dreje på en lille skive. Skiven spænder de små wires, der er fordelt over fodens overside, så trykket bliver jævnt fordelt. BOA-lukkemekanismen kan du blandt andet finde på sandaler fra Mascot, Brynje, Jalas, Elten, Sievi, Monitor og Vismo.

Sanita og HKSDK har systemer, der minder meget om BOA, men som de kalder for henholdsvis S-lock/Free Lock og UTURN, og det er også to superhurtige og smarte måder at stramme sandalerne på. Den klassiske sandal lukkes med enten snørebånd eller velcro, så hvis du er mere til old-school arbejdssko, kan du selvfølgelig også finde det her på siden!

Certificeringer af sikkerhedssandaler

Sikkerhedssandaler kan bære mange af de samme certificeringer, som sikkerhedssko- og støvler, og lever op til mange af de samme krav. Sikkerhedssandaler kommer i forskellige sikkerhedsklasser, herunder S1, S2, S3 eller S1P, der fortæller, hvilke krav de efterlever. Du kan bruge filtreringsværktøjet øverst til venstre for at finde sikkerhedssandaler med det sømværn, tåværn og sikkerhedsklasse, du ønsker.

Sikkerhedsklasserne fortæller om en sikkerhedssandal har:
  •  Sømværn
  •  Tåkappe
  •  Olie og benzinresistent ydersål
  •  Stødabsorberende egenskaber
  •  Skridhæmmende sål
  •  Antistatiske egenskaber
  •  Vandafvisende finish
  •  Ekstra åndbarhed 

Læs artiklen om godkendelser til sikkerhedssko her

Køb sommerens sikkerhedssandaler hos Jysk Firmatøj

Med et par sikkerhedssandaler kan du sikre dine fødder det bedste klima, selvom der bliver varmt på din arbejdsplads. Hos Jysk Firmatøj har vi samlet et udvalg af de bedste sikkerhedssandaler til både mænd og kvinder, så du kan blive godt klædt på til din arbejdsdag. Udover sikkerhedssandaler har vi også et stort udvalg af sikkerhedssko, -støvler og -træsko. 
 
Hvis du har brug for ekstra hjælp eller vejledning til valget af sikkerhedssandaler, er vores dygtige personale altid klar til at komme med gode råd eller svare på spørgsmål. Vi har over de sidste 40 år+ samlet os ekspertviden om arbejdsbeklædning og fodtøj og vil med glæde dele vores ekspertise med dig.

Kontakt os her

Gå til top
star

Professionel rådgivning

Få professionel vejledning til sortiment fra vores erfarne sælgere.
star

Egen webshop

Webshop for erhvervskunder med mange fordele såsom fakturabetaling.
star

Logotryk- & broderi

Automatisk logotryk på dine bestillinger via din egen webshop.
star

Fri fragt over 999 kr.

100% klimakompenseret levering med GLS til pakkeshops & erhvervsadresser.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.
Trustpilot