Mascot arbejdsbukser Mascot arbejdsjakker Mascot T-shirts Mascot arbejdsshorts Mascot Knickers Mascot Overalls Mascot Poloshirts Mascot Trøjer Mascot Arbejdsskjorter Mascot Arbejdsveste Mascot Arbejdsnederdele Mascot Termotøj Mascot Tilbehør Mascot fodtøj Mascot arbejdstøj til kvinder Arbejdstøj med omtanke fra Mascot Mascot arbejdstøj børn

Mascot Workwear

Mascot Workwear


Mascot Workwear er en af Danmarks største producenter af arbejdstøj. Deres logo med den røde bjørn er internationalt kendt. Her på siden vil du finde et stort sortiment af arbejdstøj/workwear som f.eks. arbejdsbukser eller arbejdsjakker med logo tryk. Du kan ligeledes udforske det brede sortiment af Mascot sikkerhedssko.
Bagom Mascot | Bæredygtighed - et socialt ansvar | Populære serier og produkter | Mascot størrelsesguide

Bagom Mascot - Værdier og kvaliteter

Mascot International er en af Danmarks største producenter af arbejdsbeklædning. Mascot Workwear sælger arbejdstøj online og sender produkter til hele verden. Selvom Mascot dk har afdelinger rundt omkring i over 12 lande, har de alle den samme mission, nemlig at udvikle, sælge, og producere noget af verdens bedste arbejdstøj og sikkerhedssko. Hos alle Mascots afdelinger er kompromisløs kvalitet et stort fokus, hvilket i den grad kan ses på det færdige produkt. Derfor testes produkternes kvalitet i Mascots testcentre, indtil den korrekte kvalitet er opnået.

Mascots egen produktion

Hos Mascot syer og fremstiller de selv deres produkter, så de kan opretholde den ønskede kvalitet og ligeledes sikre sig, at alle medarbejdere er ansat i en virksomhed med en europæisk arbejdskultur og under sikre samt trykke ansættelsesforhold. Mascot Workwear har over 2400 medarbejdere ansat på Mascots fire fabrikker i Vietnam og Laos.

De ansatte "Mascottere" - en del af noget større

Selv kalder Mascot deres ansatte for Mascottere. Disse Mascottere producerer tilsammen mange millioner kvalitetsprodukter hvert år, og derfor siger Mascot stolt, at de har effektive, dygtige og dedikerede medarbejdere. Mascot gør en dyd ud af at hjælpe sine medarbejdere så effektivt som muligt. De er klar over, at når man placerer en stor europæisk virksomhed i et udviklingsland, har man samtidig valgt at forpligtige sig til medarbejderne og lokalmiljøet. Det indebærer en række tiltag, der er taget for at skabe et godt arbejdsmiljø, høj sikkerhed og ikke mindst sundhed for medarbejderne.

Bæredygtighed - et socialt ansvar

Det er ikke kun Mascots produkter, der er af høj kvalitet. Der er også tale om kvalitet i forhold til deres miljømæssige løsninger og aftaler samt ordentlighed i forhold til grundighed, ansvar og anstændighed.

De globale mål

Mascot arbejder bl.a. efter verdensmålene der med mere går ud på at afskaffe fattigdom, sikresundhed og uddannelse og ikke mindst tilbyde anstændige jobs. Det er blandt andet en af grundene til, at Mascot selv producere deres tøj på egne fabrikker og selv ansætter medarbejderne, så de kan dokumentere det sociale ansvar de tager i forhold til produktionen.

Med fokus på miljøet

Udover ansvaret for sikker produktion samt gode arbejdsvilkår, tager Mascot i den grad ligeledes ansvar overfor deres aftryk på miljøet. Derfor har Mascot stort fokus på at producere produkter med en bæredygtig profil, som holder i længere tid og som er certificeret med Oeko-Tex-mærket. Derudover er det særdeles vigtigt for Mascot, at de tænker på emballage og fragt i deres yderst komplekse forsyningskæde.

Mascot producerer desuden arbejdstøj i bæredygtige materialer som økologisk bomuld, recycled polyester og recycled polyamid.

> Se alt bæredygtigt arbejdstøj fra Mascot

Populære serier og produkter

Mascot har et væld af lækre produkter, der passer til forskellige erhverv, miljøer og arbejdssituationer. Derfor vil du finde arbejdstøj med mange forskellige detaljer og funktioner samt tøj, der passer til al slags vejr. Udover arbejdstøj kan du ligeledes nyde udvalget af regntøj og undertøj til arbejde eller fritid.

Mascot Customized serien

Mascot Customized er en serie af arbejdstøj i højeste kvalitet og i fede farver og designs! Den er desuden produceret i bæredygtige materialer så som recycled polyester og recycled polyamid. Alt tøjet er testet af professionelle fagfolk, hvilket er din garanti for, at det lever op til alle de behov, som du måtte have i dit fag. 

Mascot Customized serien indeholder det innovative Click Pocket system, som er separate hængelommer til bukser, shorts og knickeres. 

> Se hele Mascot Customized serien her

Advanced serien

En af Mascots mst populære serier er deres Advanced serie. Her er den gennemgående og revolutionerede faktor brugen af stretch-materiale. Dette materialer giver sikrer en formidabel komfort og bevægelsesfrihed, så du frit kan bevæge dig under arbejde. Til underdelen vil du bl.a. finde bukser og arbejdsbukser m. stretch, shorts/arbejdsshorts, knickers samt overalls. Til dine underdele finder du ligeledes tilhørende knæpuder. Af overdele vil du bl.a. finde produkter fra det inderste til det yderste lag. Du vil derfor bl.a. finde mascot arbejdsjakker/jakker, t shirts, trøjer samt hættetrøjer.
 
Velegnet til: hårdtarbejdende mennesker i byggeri- og håndværkerbranchen, der ønsker det bedste arbejdstøj.

> Se hele Mascot Advanced serien her

Accelerate serien

Mascot Accelerate er arbejdstøj, der giver uanede kombinationsmuligheder! Her får du høj komfort og ultimativ bevægelsesfrihed med ultimate stretch til alle medarbejdere - på tværs af brancher og funktioner. Derfor er det den perfekte serie at vælge fra, hvis din virksomhed spænder bredt! 

> Se hele Mascot Accelerate serien her

Hardwear serien

Denne Hardwear serie fra Mascot byder på slidstærkt og solidt arbejdstøj med et moderne design og super god pasform. Tilsammen får du derfor produkter med et råt look og med super god komfort og slidstyrke. I serien finder du bl.a. underdele i form af shorts, knickers og arbejdsbukser. I forhold til overdele finder du bl.a. vinterkedeldragter, termokedeldragter, vinterjakker, termojakker, fleece, pilotjakker samt sweatshirts og hoodies. Hvis du er på jagt efter dametøj finder du i denne serie ligeledes arbejdstøj med god pasform til kvinder.

> Se hele Mascot Hardwear serien her

Crossover serien

Tøj, der fuldender din arbejdstøjsløsning - dét er tøj fra Mascot Crossover serien. Her finder du baselayer, sweatshirts, t-shirts og meget mere i høj kvalitet og med essentielle funktioner. Du finder f.eks. arbejdstøj, der er svedtransporterende, antibakterielle, isolerende og hurtigtørrende! 

> Se hele Mascot Crossover serien her

Unique serien

Skab et unikt image med arbejdstøj fra Mascot Unique serien. Her er nemlig et utal af muligheder for at matche individuelle ønsker. Serien indeholder 9 tofarvede og 2 ensfarvede farvevarianter. Derudover får du avancerede teknologier, der sikrer kvaliteten i arbejdstøjet. Serien har desuden pasforme og modeller til alle medarbejdere - uanset om de er store eller små, høje eller lave, mænd eller kvinder! 

> Se hele Mascot Unique serien her   

Frontline serien

Mascot Workwear er ikke kun til håndværkere og fagfolk i tunge fag. Med Mascot Frontline serien får du arbejdstøj til kontor-, service-, teknik-, og logistikfaget. Serien indeholder alt fra skjorter til bukser, og sørger selvfølgelig for god bevægelighed med ultimate stretch, så dine medarbejdere på kontoret også har det behageligt i løbet af arbejdsdagen. 

> Se hele Mascot Frontline serien her

Sikkerhedstøj

Mascot præsenterer en lang række af serier med certificeret sikkerhedstøj. Du vil bl.a. andet finde fluorescerende produkter som alle er certificeret med EN ISO 20471/EN 471. I Mascots sikkerhedstøj har man formået at kombinere den højeste sikkerhed med de bedste funktioner samt en perfekt komfort. Du vil opleve tøj med praktiske egenskaber som bl.a. antistatiske evner, syrebeskyttende og flammehæmmende. Hvis du har behov for ekstra synlighed kan du ligeledes se vores sortiment af Mascot hi-vis beklædning. Udover sikkerheden er designet ligeledes i top med Mascots sikkerhedstøj. Med klassiske, enkle snit samt stilrene linjer og godt design med farver.  

Du vil blandt andet finde serier som: Mascot Multisafe, Mascot Safe Supreme, Mascot Safe Supreme, Mascot Safe Light, Mascot Accelerate Safe

Fodtøj

Når du køber Mascot sikkerhedsfodtøj vil du bl.a. opleve en optimal sikkerhed samt en formidabel komfort og fleksibilitet. Alle Mascot sikkerhedssko er certificeret efter EN ISO 20345, hvilket bl.a. vil sige, at skoene har tå- og sømværn samt en skridhæmmende ydersål. Skoene er delt op i flere serier for at gøre det nemmere for dig som forbruger. I sortimentet vil du bl.a. finde sikkerhedssko, sikkerhedssandaler samt sko uden sikkerhed.

Du vil blandt andet finde serier som: Footwear Move, Footwear Industry, Mascot Footwear energy.

Mascots størrelsesguide

Vi er stolte af at være en forhandler af Mascot arbejdstøj i Hjørring, og vi ønsker derfor at hjælpe dig godt på vej, når du køber Mascot arbejdstøj hos os. Du kan derfor klikke lige her og finde vores Mascot størrelsesguide. Her vil du bl.a. finde hjælp til at vælge størrelser til dit arbejdstøj og til dine arbejdsbukser.

star

Professionel rådgivning

Få professionel vejledning til sortiment fra vores erfarne sælgere.
star

Egen webshop

Webshop for erhvervskunder med mange fordele såsom fakturabetaling.
star

Logotryk- & broderi

Automatisk logotryk på dine bestillinger via din egen webshop.
star

Fri fragt over 999 kr.

100% klimakompenseret levering med GLS til pakkeshops & erhvervsadresser.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.
Trustpilot