Mascot Workwear - arbejdsbeklædning


Mascot Workwear er en af Danmarks største producenter af arbejdstøj. Deres logo med den røde bjørn er internationalt kendt. Her på siden vil du finde et stort sortiment af arbejdstøj/workwear som f.eks. arbejdsbukser eller arbejdsjakker med logo tryk. Du kan ligeledes udforske det brede sortiment af Mascot sikkerhedssko.
Bagom Mascot | Bæredygtighed - et socialt ansvar | Populære serier og produkter | Mascot størrelsesguide

Bagom Mascot - Værdier og kvaliteter

Mascot International er en af Danmarks største producenter af arbejdsbeklædning. Mascot Workwear sælger arbejdstøj online og sender produkter til hele verden. Selvom Mascot dk har afdelinger rundt omkring i over 12 lande, har de alle den samme mission, nemlig at udvikle, sælge, og producere noget af verdens bedste arbejdstøj og sikkerhedssko. Hos alle Mascots afdelinger er kompromisløs kvalitet et stort fokus, hvilket i den grad kan ses på det færdige produkt. Derfor testes produkternes kvalitet i Mascots testcentre, indtil den korrekte kvalitet er opnået.

Mascots egen produktion

Hos Mascot syer og fremstiller de selv deres produkter, så de kan opretholde den ønskede kvalitet og ligeledes sikre sig, at alle medarbejdere er ansat i en virksomhed med en europæisk arbejdskultur og under sikre samt trykke ansættelsesforhold. Mascot Workwear har over 2400 medarbejdere ansat på Mascots fire fabrikker i Vietnam og Laos.

De ansatte "Mascottere" - en del af noget større

Selv kalder Mascot deres ansatte for Mascottere. Disse Mascottere producerer tilsammen mange millioner kvalitetsprodukter hvert år, og derfor siger Mascot stolt, at de har effektive, dygtige og dedikerede medarbejdere. Mascot gør en dyd ud af at hjælpe sine medarbejdere så effektivt som muligt. De er klar over, at når man placerer en stor europæisk virksomhed i et udviklingsland, har man samtidig valgt at forpligtige sig til medarbejderne og lokalmiljøet. Det indebærer en række tiltag, der er taget for at skabe et godt arbejdsmiljø, høj sikkerhed og ikke mindst sundhed for medarbejderne.

Bæredygtighed - et socialt ansvar

Det er ikke kun Mascots produkter, der er af høj kvalitet. Der er også tale om kvalitet i forhold til deres miljømæssige løsninger og aftaler samt ordentlighed i forhold til grundighed, ansvar og anstændighed.

De globale mål

Mascot arbejder bl.a. efter verdensmålene der med mere går ud på at afskaffe fattigdom, sikresundhed og uddannelse og ikke mindst tilbyde anstændige jobs. Det er blandt andet en af grundene til, at Mascot selv producere deres tøj på egne fabrikker og selv ansætter medarbejderne, så de kan dokumentere det sociale ansvar de tager i forhold til produktionen.

Med fokus på miljøet

Udover ansvaret for sikker produktion samt gode arbejdsvilkår, tager Mascot i den grad ligeledes ansvar overfor deres aftryk på miljøet. Derfor har Mascot stort fokus på at producere produkter med en bæredygtig profil, som holder i længere tid og som er certificeret med Oeko-Tex-mærket. Derudover er det særdeles vigtigt for Mascot, at de tænker på emballage og fragt i deres yderst komplekse forsyningskæde.

Populære serier og produkter

Mascot har et væld af lækre produkter, der passer til forskellige erhverv, miljøer og arbejdssituationer. Derfor vil du finde arbejdstøj med mange forskellige detaljer og funktioner samt tøj, der passer til al slags vejr. Udover arbejdstøj kan du ligeledes nyde udvalget af regntøj og undertøj til arbejde eller fritid.

Advanced serien

En af Mascots mst populære serier er deres Advanced serie. Her er den gennemgående og revolutionerede faktor brugen af stretch-materiale. Dette materialer giver sikrer en formidabel komfort og bevægelsesfrihed, så du frit kan bevæge dig under arbejde. Til underdelen vil du bl.a. finde bukser og arbejdsbukser m. stretch, shorts/arbejdsshorts, knickers samt overalls. Til dine underdele finder du ligeledes tilhørende knæpuder. Af overdele vil du bl.a. finde produkter fra det inderste til det yderste lag. Du vil derfor bl.a. finde mascot arbejdsjakker/jakker, t shirts, trøjer samt hættetrøjer.
Velegnet til: hårdtarbejdende mennesker i byggeri- og håndværkerbranchen, der ønsker det bedste arbejdstøj.

Hardwear serien

Denne Hardwear serie fra Mascot byder på slidstærkt og solidt arbejdstøj med et moderne design og super god pasform. Tilsammen får du derfor produkter med et råt look og med super god komfort og slidstyrke. I serien finder du bl.a. underdele i form af shorts, knickers og arbejdsbukser. I forhold til overdele finder du bl.a. vinterkedeldragter, termokedeldragter, vinterjakker, termojakker, fleece, pilotjakker samt sweatshirts og hoodies. Hvis du er på jagt efter dametøj finder du i denne serie ligeledes arbejdstøj med god pasform til kvinder.

Sikkerhedstøj

Mascot præsenterer en lang række af serier med certificeret sikkerhedstøj. Du vil bl.a. andet finde fluorescerende produkter som alle er certificeret med EN ISO 20471/EN 471. I Mascots sikkerhedstøj har man formået at kombinere den højeste sikkerhed med de bedste funktioner samt en perfekt komfort. Du vil opleve tøj med praktiske egenskaber som bl.a. antistatiske evner, syrebeskyttende og flammehæmmende. Hvis du har behov for ekstra synlighed kan du ligeledes se vores sortiment af Mascot hi-vis beklædning. Udover sikkerheden er designet ligeledes i top med Mascots sikkerhedstøj. Med klassiske, enkle snit samt stilrene linjer og godt design med farver.  
Du vil blandt andet finde serier som: Mascot Multisafe, Mascot Safe Supreme, Mascot Safe Supreme, Mascot Safe Light. 

Fodtøj

Når du køber Mascot sikkerhedsfodtøj vil du bl.a. opleve en optimal sikkerhed samt en formidabel komfort og fleksibilitet. Alle Mascot sikkerhedssko er certificeret efter EN ISO 20345, hvilket bl.a. vil sige, at skoene har tå- og sømværn samt en skridhæmmende ydersål. Skoene er delt op i flere serier for at gøre det nemmere for dig som forbruger. I sortimentet vil du bl.a. finde sikkerhedssko, sikkerhedssandaler, sikkerhedsstøvletter samt sko uden sikkerhed.

Du vil blandt andet finde serier som: Footwear Move, Footwear Industry, Mascot Footwear energy.

Mascots størrelsesguide

Vi er stolte af at være en forhandler af Mascot arbejdstøj i Hjørring, og vi ønsker derfor at hjælpe dig godt på vej, når du køber Mascot arbejdstøj hos os. Du kan derfor klikke lige her og finde vores Mascot størrelsesguide. Her vil du bl.a. finde hjælp til at vælge størrelser til dit arbejdstøj og til dine arbejdsbukser.

Fri fragt over 499 kr.

Til GLS PakkeShop & til erhvervsadresser

Gratis retur

Hvis du fortryder købet, kan du sende din pakke retur til os gratis.

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Bonus på din ordre

Som registreret kunde opsparer du bonus hver gang du handler i shoppen.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.