Mascot arbejdsbukser til alle arbejdsmiljøer | Køb hos Jysk Firmatøj

Se det store udvalg af arbejdsbukser, arbejdsknickers og arbejdsbukser fra det danske Mascot. Mascot laver arbejdsbukser i bedste kvalitet, så du er godt udrustet til enhver udfordring i løbet af din arbejdsdag! 

Arbejdsbukser til enhver branche | Shorts til sommerens varme | Arbejdsknickers | Mascot – en virksomhed, der tager ansvar 

Arbejdsbukser til enhver branche

Mascot er et firma med en bred palet af arbejdstøj og erhvervsbeklædning til diverse forskellige brancher. Gennem mange år har de arbejde med at udvikle det bedst mulige arbejdstøj til både mænd og kvinder, og her på siden finder du deres store udvalg af stærke arbejdsbukser.  

Arbejdsbukserne findes i mange forskellige modeller og farver – fx de hvide arbejdsbukser, der typisk er brugt indenfor malerfaget. Arbejdsbukserne findes også med forskellige lommer - både hængelommer og fastgjorte lommer, så du kan finde den model, der bedst opfylder dine behov under arbejdsdagen. Lommerne er ofte forstærkede med materialet Cordura, der sikrer dig, at dine værktøjer og redskaber ikke kommer til at skære igennem lommerne eller slide dem op efter kort tids brug. 

Nogle af arbejdsbukserne fra Mascot minder måske mere om arbejdsjeans, og disse bukser er velegnet til dig, der ikke har brug for arbejdsbukser, der er mere slidstærke end normalt, fordi bukserne ikke bliver udsat for skarpe genstande eller hårdt brug.  

Modsat er der også arbejdsbukser for dig, hvis bukser virkelig skal kunne klare meget slid, og disse bukser har stærke sømme og er lavet i et kraftigt materiale. Hvis du bruger meget tid på knæene eller på hug, er der også forstærkning over knæet, og lynlåsen i siden af buksebenet kan åbne på til et hul til knæpuder.  Shorts til sommerens varme

Når sommerens varme temperaturer gør det for varmt at arbejde i lange arbejdsbukser udendørs, kan du ty til de korte arbejdsshorts, der giver dig god mulighed for udluftning og afsvaling. Arbejdsshortsene kan også være et godt valg til dig, der arbejder indendørs i et lidt varmere klima.  

De korte shorts har alle de praktiske og skønne detaljer, som du finder i de lange arbejdsbukser, og der er ikke gået på kompromis med hverken funktionalitet eller komfort. Shortsene er også tilpasset til forskellige brancher, da det kan have stor betydning for de praktiske detaljer, hvilket erhverv du er i.  

De tynde arbejdsshorts med stretch er lavet i et 4-vejsstrækstof, der sikrer en god pasform uanset kropsbygning, og de slidstærke tonålssømme føles behagelige samtidig med at de sikrer shortsene en lang levetid.  Arbejdsknickers – de mellemlange arbejdsbukser

Mellemtingen mellem lange arbejdsbukser og arbejdsshorts finder du i arbejdsknickers. Disse arbejdsbukser er korte nok til at holde dig afkølet ved højere temperaturer, mens de samtidig er lange nok til at beskytte dine knæ. Hvis du fx bruger meget af arbejdsdagen på knæene, kan det være hårdt uden beskyttelse og besværligt at flytte rundt på en knæpude.  

For at gøre arbejdsbukserne ekstra stærke, er der Cordura flere steder ved lommerne, så de kan holde til alt dit værktøj og dine redskaber. Der er selvfølgelig både lommer foran og bagpå, og du kan finde flere arbejdsknickers med eller uden hængelommer. Derudover er der ved designet af knickersene tænkt meget over, hvordan de bedst kan passe forskellige kropsbygninger. Derfor er der mange forskellige detaljer og stretch, der sikrer en super god pasform.  Mascot - en virksomhed, der tager ansvar

Hos Mascot er det – og har altid været - en vigtig prioritet, at der gennem hele produktets udvikling og fremstilling bliver taget hensyn til både miljø og mennesker. Mascot fokuserer på at kunne tilbyde det bedst mulige produkt, og det betyder også, at produktet skal være bæredygtigt fremstillet og med gode vilkår for arbejderne. Alle materialerne, der bliver brugt til produkterne, er gennemsigtige i den forstand at der er helt styr på, hvor de kommer fra og er fremstillet. Derudover er alle arbejderne på Mascots egne fabrikker sikret gode forhold, og der er fokus på at arbejderne føler sig både trygge og godt tilpas i løbet af deres arbejdsdag.  

Det er vores fælles ansvar og mål at passe på planeten, og derfor er vi hos Jysk Firmatøj glade for at have Mascot arbejdsbukser som en del af vores sortiment. På den måde har du som forbruger mulighed for at vælge noget af det bedste arbejdstøj på markedet, hvor der samtidig er tænkt over miljø og arbejdere undervejs. Du kan læse meget mere om Mascot samt set det fulde sortiment af Mascot produkter herKøb Mascot arbejdsbukser hos Jysk Firmatøj ApS

Du kan let og enkelt bestille et par Mascot arbejdsbukser online hos Jysk Firmatøj. Vi har lynhurtig levering lige til din adresse, og hvis du har brug for ekstra råd eller vejledning, er vores dygtige personale altid klar til at hjælpe. Mød personalet her

Foruden arbejdsbukser fra Mascot finder du også alt indenfor arbejdstøj, fritidstøj og tilbehør hos jyf.dk til skarpe priser – Vi har alt, hvad du har brug for til en god arbejdsdag! 

Gå til top

Fri fragt over 999 kr.

Til GLS Pakkeshops & erhvervsadresser for webshop-kunder i Danmark.

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Få fordele

Få adgang til en række fordele som registreret kunde.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.