Mascot AccelerateMascot Accelerate er en serie, der består af højkvalitets arbejdstøj til mænd, kvinder og børn i et væld af farver. Med denne serie kan du matche frontend personalet med backend – og skabe en professionel og ensartet arbejdsbeklædning på tværs af afdelinger og jobfunktioner. 

Om Mascot Accelerate

Mascot Accelerate er en serie med et overlegent udvalg af arbejdstøj i forskellige størrelser, pasformer, stofkvaliteter og farver. Mascot har designet serien til at passe til et utal af brancher, herunder: Produktion, industri, logistik og håndværk. Når du scroller igennem denne kategori, vil du opdage, at Mascot udfordrer klassisk arbejdstøj med et moderne og sporty twist.

Arbejdstøjet fra Accelerate-serien kommer i alt fra sort, antracit og grå til rød, grøn og blå. Du finder både ensfarvet og flerfarvet arbejdstøj, der kan mixes og matches efter præference. Shop alt fra arbejdsbukser, overalls, knickers, shorts og nederdele til arbejdstrøjer, t-shirts, veste og jakker fra en og samme serie og skab en lækker arbejdsuniform til hele firmaet.

Arbejdstøj til hele året

Som noget ganske praktisk indeholder Mascot Accerlerate arbejdstøj, der egner sig til alle årstider. Du finder både let og åndbart sommer arbejdstøj – ligesom serien også byder på isolerende, vindtæt og vandafvisende arbejdstøj til vinteren. Du kan shoppe underdele og overdele til al slags vejr, så du kan stå imod vind og vejr året rundt. Du kan også nemt komme igennem både forår og efterår med lune mellemlag i form af f.eks. fleecetrøjer og veste. 

Arbejdstøj med ultimate stretch

I Accelerate-serien har Mascot lagt stor vægt på at skabe en god pasform og den ultimative bevægelsesfrihed. Derfor er meget af arbejdstøjet fremstillet i stretch-kvalitet – ofte kombineret med bomuld eller bomuld/polyester-blandinger.

Stretch-materialet er udviklet af avancerede elastiske fibre, der holder sin form og pasform i lang tid. Resultatet er let og strækbart arbejdstøj med en utrolig høj slidstyrke. Derfor kan både bukser og overdele i serien tåle både industrivask og tørretumbler.


Arbejdstøj til kvinder

Accerlerate-serien giver dig mulighed for at give mænd og herre i serien en ensartes arbejdsbeklædning med samme komfort. Hvis du er på udkig efter figursyet arbejdstøj til kvinder med en behagelig pasform, er sortimentet fra Mascot Accelerate et godt bud. Dame arbejdstøjet i serien har en feminin pasform og kommer i nogle tilfælde i to forskellige fit:

Diamond – mere end 20 cm forskel på livvidde og hoftemål.
Pearl – mindre end 20 cm forskel på livvidde og hoftemål.

Arbejdstøj til børn

Serien indeholder også slidstærke arbejdsbukser, t-shirts og jakker til børn, der holder til udendørs aktiviteter og leg. Udvalget til børn er i samme kvalitet og nogle af de samme design, som arbejdstøjet til voksne. Du har derfor mulighed for at iklæde dine børn samme arbejdstøj, som dig selv, hvilket er fornøjeligt for alle parter.

5 fordele ved Accelerate-serien:
  • Pasformer og størrelser til alle
  •  Stort farveudvalg
  •  Ultimate stretch
  •  Høj komfort og slidstyrke
  •  Tåler industrivask og tørretumbler 

> Se alt arbejdstøj fra Mascot her

Til toppen

Fri fragt over 999 kr.

Til GLS Pakkeshops & erhvervsadresser for webshop-kunder i Danmark.

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Få fordele

Få adgang til en række fordele som registreret kunde.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.