Mascot Advanced – Arbejdstøj med kvalitet

Arbejdstøj fra Mascot Advanced er til dig, som ikke vil gå på kompromis med kvalitet, og som har høje krav til dit arbejdstøj. Med Mascot Advanced arbejdsbukser og arbejdstøj i det hele taget får du høj bevægelsesfrihed, ultimate stretch og exceptionel holdbarhed. Du får derfor både komfort og kvalitet samlet i dit arbejdstøj! 

Kvaliteter ved Mascot Advanced | Ultimate stretch | Mascot Advanced arbejdsbukser | Serien indeholder

Arbejdstøj, der lever op til alle dine krav

Slidstyrke, komfort og funktionalitet – Mascot Advanced serien kan det hele! 

 • Ekstraordinær bevægelsesfrihed
 • Høj slidstyrke
 • Funktionelle detaljer
 • Exceptionel pasform

Ekstraordinær bevægelsesfrihed

Med arbejdsbukser og andet arbejdstøj fra Mascot Advanced får du ekstraordinær bevægelsesfrihed, hvilket giver optimal komfort i alle arbejdsstillinger. Så uanset om du er murer, der ligger på knæene og lægger klinker, eller om du er maler, der står og maler lofter, så har du det godt i dit arbejdstøj.

Komfortabelt arbejdstøj med god bevægelighed gør dine projekter i hjemmet meget sjovere at udføre! Hvis du er privat og ønsker arbejdstøj i høj kvalitet, så er Mascot Advanced også en mulighed for dig! Du behøver ikke gå på kompromis med kvalitet, bare fordi du ikke er professionel.


Høj slidstyrke

Slidstyrke og holdbarhed er essentielt, når det kommer til arbejdstøj – og dét får du med Mascot Advanced! Her er arbejdstøjet nemlig designet til at blive brugt, og har forstærkninger på steder, der er særligt udsatte for slid. Du finder blandt andet arbejdstøj med Cordura®- forstærkninger blandt udvalget her. Desuden er alle materialer til Mascot Advanced håndværkertøj udvalgt pga. deres høje slidstyrke. 


Funktionelle detaljer og lommer

Nok er komfort vigtigt, når det kommer til arbejdstøj, men funktionaliteten må ikke lide under det – og dét gør det bestemt ikke med dette arbejdstøj fra Mascot. Mascot Advanced arbejdstøj og arbejdsbukser er designet, så det opfylder alle de funktionelle behov, du måtte have.

Det vil sige brugbare lommer, så der er plads til værktøjet. Du får altid fuldt integrerede lommer på dine håndværkerbukser, men du kan også vælge arbejdsbukser med hængelommer fra Mascot Advanced serien.

Ventilation er et andet vigtigt punkt for at have behageligt arbejdstøj. Mascot Advanced arbejdsbukser har f.eks. ventilation ved knæene, så du ikke får det for varmt, når du arbejder.

Mascot Advanced arbejdsbukser med gode værktøjslommer

Exceptionel pasform

Tøjet i Advanced serien er designet, så det har den optimale pasform. Det vil sige forformede knæ og albuer, integrerede lommer, så de ikke kommer i vejen og behagelige materialer. Det er i det hele taget arbejdstøj, som du ikke vil ud af! 


Ultimate stretch

Ultimate stretch er et strækbart materiale, der er elastisk i alle retninger. Ultimate stretch kombineret med letvægtsmaterialer betyder, at du på ingen måder bliver begrænset i din beklædning og kan bevæge dig, lige som det passer dig. Dét giver høj komfort! 

Mascot Advanced arbejdsbukser

Mascot Advanced er en meget populær serie, hvor især strækbare bukser og arbejdsbukser er et kæmpe hit! De to bedst sælgende Mascot Advanced bukser er buks Mascot Advanced m/ stretch og Mascot Advanced håndværkerbuks m/stretch.

Disse bukser er særligt gode til arbejde på steder, hvor du skal bevæge dig meget, og har behov for ekstra bevægelsesfrihed og fleksibilitet. Strækbare håndværkerbukser er vildt populære, fordi mange mener, at de er mere komfortable og gør det lettere at udføre sit arbejde uden begrænsninger.

Bukserne indenfor arbejdstøj er blandt den beklædning, der er størst krav til. Her skal være mange lommer, du skal kunne arbejde på knæene, de skal kunne holde til at blive beskidte og vasket om og om igen, og de skal være behagelige at have på! Derfor er det utrolig vigtigt, at du vælger dine arbejdsbukser med omhu!

Mascot Advanced serien tilbyder:

 • Mascot Advanced arbejdsbukser med stretch
 • Mascot Advanced arbejdsbukser med stretch og hængelommer
 • Mascot Advanced knickers
 • Mascot Advanced shorts

Uanset om det er den ene eller anden model, du vælger, så har du alle de gode egenskaber som Mascot Advanced serien er blevet anerkendt for. 

Mascot Advanced serien indeholder

Skal du have et helt sæt arbejdstøj, eller finde arbejdstøj til et helt firma, så er Mascot Advanced serien bestemt en serie, du bør kigge på. Her får du nemlig uanede kombinationsmuligheder med arbejdstøj i høj kvalitet.

Serien indeholder f.eks:

 • Svedtransporterende t-shirts
 • Arbejdsbukser med ultimate stretch, hængelommer eller knælommer
 • Arbejdsshorts med Cordura®
 • Jakker; både isolerende strikjakker og vandtætte arbejdsjakker
 • Praktiske termoveste i lavvægtsmateriale
 • Fleecetrøjer med glat overflade

Du kan altså blive klædt på fra inderst til yderst året rundt med Mascot Advanced serien.


Se vores andre serier fra Mascot her:

Mascot Accelerate - Arbejdstøj til alle medarbejdere på tværs af brancher og funktioner
Mascot Accelerate Safe - Synligt Hi Vis arbejdstøj
Mascot Crossover - Beklædning til alle brancher; t-shirts, poloer, termoundertøj osv.
Mascot Frontline - Arbejdstøj til kontor-, teknik-, service- og logistikfagene
Mascot Unique - Arbejdstøj med mange kombinationsmuligheder til håndværker- og industrifag
Mascot Hardwear - Arbejdstøj til håndværkere og byggeri

> Se alt arbejdstøj fra Mascot her

Til toppen

Fri fragt over 999 kr.

Til GLS Pakkeshops & erhvervsadresser for webshop-kunder i Danmark.

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Få fordele

Få adgang til en række fordele som registreret kunde.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.