Vismo


Med Vismo sikkerhedssko er det slut med alt for udmattende arbejdsdage, ømme knæ og trætte fødder. Uden at svække sikkerheden og funktionaliteten, der skal være i sikkerhedssko, har Vismo udviklet smarte og ekstremt komfortable sikkerhedssko, du endda kan anvende som dine hverdagssko!  

Passioneret producent | Design | BOA-lukning og snørebånd | Vismos NRG55-sålsystem | EgenskaberHvilken Vismo sikkerhedssko burde jeg vælge? | Certificeringer 

En passioneret producent af sikkerhedssko

For den canadiske producent af sikkerhedssko Vismo handler det meget om deres passion til deres brand. Vismo går aldrig på kompromis med hverken kvalitet, design eller komfort, for de søger altid at skabe de bedste sikkerhedssko på markedet og samtidig skabe den bedst mulige oplevelse for dig som bruger. De har samlet viden fra eksperter rundt omkring i verdenen fra alle de største mærker indenfor sikkerhedsfodtøj og sportssko og givet dem et ungdommeligt udtryk, som tydeligt ses i deres fodtøj. Vismo vokser hurtigt på markedet og giver de kendte og ældre mærker en uventet konkurrence, når de med deres særlige teknologi kan give dig energien tilbage trods den lange arbejdsdag.  

Design

Særligt ved Vismo er deres design på deres sko. Oftest er skoene lavet med et mere ungdommeligt udseende i tankerne end de klassiske arbejdssko. Normalt er sikkerhedssko meget klodsede og tunge og på en måde også kedelige, men Vismo har sat sig for at bryde dette mønster og stille sig standhaftigt imod normen. Mange af sikkerhedsskoene fra Vismo findes i sprudlende og festlige farver, mens de stadig opfylder kravene til sikkerheden deri. Nogle af sikkerhedsskoene fra Vismo vil man endda kunne komme til at forveksle med almindelige hverdags sneakers.  

Gule sikkerhedsstøvletter fra Vismo

BOA-lukning og snørebånd

Vismo anvender forskellige lukkesystemer, så de kan skabe præference hos forskellige forbrugere, så du har muligheden for at finde de helt rigtige sko til det, du skal bruge dem til. Her er der mulighed for både at få sko med snørebåndslukning eller med BOA lukning.  

Fordelen ved BOA-lukningen er, at det er let og hurtigt at tage skoene af og på, hvis man eksempelvis skal hurtigt ind og ud af huse og bygninger flere gange om dagen.  

Hvis du derimod vælger en sko med snørebåndslukning, får skoen et smarte, mere moderne og hverdagsagtigt look.  

Vismos NRG55-sålsystem 

Det, der gør Vismos teknologi unik og har givet dem en fordel i forhold til deres konkurrenter, er deres exceptionelle sålsystem, der giver dig den helt ekstraordinære komfort, når du går i fodtøjet fra Vismo.  

Vismo har dedikeret sig til deres innovative sålsystem, der sender 55% af den energi, du træder ned med, tilbage til foden, når du går. Sammenlignet med den traditionelle EVA-sål, returnerer NRG55-sålen omkring dobbelt så meget energi tilbage til foden. Dette mindsker smerter i knæ, ankler og i fødderne generelt og er noget, du helt sikkert vil lægge mærke til ved anvendelse. Sikkerhedssko fra Vismo føles på denne måde lettere og mindre udmattende at anvende. Næsten som at gå i normale hverdagssko, men med bedre stødabsorbering, hvilket mindsker trætheden efter en lang arbejdsdag.  

Navnet NRG55 skal forestille at danne ordet “ENERGY55”, som fortæller om, hvad effekten af sålsystemet er. Deres slogan om kerneproduktet lyder: “GET YOUR NRG BACK”, som fortæller om, at hvis man skifter til Vismo sikkerhedssko, vil man få mere energi efter en lang arbejdsdag sammenlignet med sikkerhedsfodtøj fra andre mærker.  

Egenskaber

Alle Vismos sikkerhedssko er af meget slidstærke materialer, der øger sikkerheden ved at anvende sikkerhedssko fra Vismo. Fodtøjet findes både i form af åndbare sikkerhedssko, der mindsker ømme fødder eller som vandtætte støvler, der egner sig godt til udendørsarbejde. Alle sko fra Vismo er lavet med skridsikre såler og har alle elementerne, der kræves af sikkerhedsfodtøj.  

Hvilken Vismo sikkerhedssko burde jeg vælge?

Når du skal finde den helt rigtige Vismo sikkerhedssko, der skal passe lige præcis til DIT behov, så er der en række overvejelser, du bør involvere:  

  • Åndbarhed
  • Stødabsorbering
  • Udfører du vådt arbejde?
  • Udfører du knæliggende arbejde?
  • Skal du ofte tage skoene af og på?

Hvis åndbarhed er særdeles vigtig, så er sikkerhedssandalen klart det bedste til dig, der ofte får meget varme fødder i løbet af en arbejdsdag. 

Alle skoene fra Vismo er meget stødabsorberende og har NRG55-mellemsålen, der sender energi tilbage til dig, når du går.  

Hvis du oftere arbejder udenfor i våde områder eller ofte er ude i regnvejret, bør du måske overveje at gå en smule på kompromis med åndbarheden og vælge en vandtæt eller vandafvisende sko i stedet.  

Knæliggende arbejde kan også være hårdt for fødderne, hvis skoene er bløde. Der er i sortimentet flere produkter med funktionen ProNose, der forstærker spidsen af skoen og gør den bedre egnet til knæliggende arbejde.  

Skal du hele tiden have skoene af og på? Så bør du overveje sikkerhedssko med den hurtige BOA-lukning, så du ikke skal snøre snørebånd hver gang, du skal udenfor en bygning igen.  

Certificeringer

Alle Vismos produkter hos Jysk Firmatøj er godkendt EN ISO 20345 og er derudover også SRC og ESD godkendt.  

En enkelt undtagelse er Vismos jobsko, der i stedet er godkendt som en jobsko efter EN ISO 20347 ESD SRC, men er stadig velegnet til arbejde, hvor du skal have sko på i længere tid ad gangen. Skoen har stadig de samme fordelagtige egenskaber som sikkerhedsskoene, men med udeladelse af sikkerhedsværnet og den hårde tåspids.

Køb Vismo sikkerhedsfodtøj hos Jysk Firmatøj

På siden kan du finde kvalitetsrige og energigivende sikkerhedssko fra Vismo, der aldrig ville overveje at gå på kompromis med komforten. Prøv NRG55-sålsystemet og mærk energien vende tilbage til dig, hvis du ofte døjer med ømme fødder, led eller generelt ofte er udmattet efter en lang dag på arbejde.  

Gå til top
star

Professionel rådgivning

Få professionel vejledning til sortiment fra vores erfarne sælgere.
star

Egen webshop

Webshop for erhvervskunder med mange fordele såsom fakturabetaling.
star

Logotryk- & broderi

Automatisk logotryk på dine bestillinger via din egen webshop.
star

Fri fragt over 999 kr.

100% klimakompenseret levering med GLS til pakkeshops & erhvervsadresser.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.
Trustpilot