Sikkerhedsstøvler til damer

Her finder du sikkerhedsstøvler til kvinder i mange forskellige designs. Vælg imellem kort- eller langskaftede dame sikkerhedsstøvler fra alle de populære mærker!

Se også: Sikkerhedssko til damer | Sikkerhedssandaler | Sikkerhedsstøvler til alle | Sikkerhedssko til alle

Højkvalitets sikkerhedsstøvler til damer

I denne kategori finder du et bredt sortiment af sikkerhedsstøvler til damer fra populære mærker, som Brynje, HSKDK, Jalas og Grisport. Sikkerhedsstøvler bliver flittigt brugt af både damer og mænd på tværs af brancher – og med god grund: En sikkerhedsstøvle giver den bedst muligt støtte af anklen, da den både omslutter fod og underben.

Hvis udvalget her på siden ikke er stort nok for dig, kan du gå på opdagelse i hovedkategorien med sikkerhedsstøvler, der byder på et stort sortiment af herre- og unisexmodeller. Vær dog opmærksom på at pasformen på sikkerhedsstøvler til damer ofte er smallere og mindre, da de er designet specifikt til kvindefoden.

Gå til kategorien med sikkerhedsstøvler

Sikkerhedsstøvler til damer

Derfor skal du vælge støvler med sikkerhed

Sikkerhedsstøvlens vigtigste opgave er at beskytte din fod mod udefrakommende trusler på arbejdspladsen. En sikkerhedsstøvle til damer kan have de samme funktioner, som den klassiske sikkerhedssko. Du kan derfor vælge imellem flere forskellige sikkerhedsklasser, sømværn, tåværn og egenskaber alt efter, hvad der er vigtigt på din arbejdsplads.

Fordelen ved at vælge en arbejdsstøvle med sikkerhed er, at den giver dine fødder og underben den bedst mulige støtte og beskyttelse. Du kan læse mere om egenskaber og funktioner under de forskellige produkter. Hvis du allerede ved på forhånd, hvilke egenskaber du går efter, kan du bruge filtreringsværktøjet øverst til venstre. På den måde får du en oversigt over de sikkerhedsstøvler, der lever op til dine krav.

Moderigtige sikkerhedsstøvler til kvinder

De nye sikkerhedsstøvler til damer er designet efter funktionelle, komfortable og moderigtige principper. Sikkerhedsfodtøj er ikke længere tungt og klodset – selv sikkerhedsstøvler fås nu i lette og lækre modeller. Du skal derfor ikke gå på kompromis med hverken sikkerhed, komfort eller stil, når du shopper sikkerhedsstøvler.

I denne kategori finder du mange forskellige typer sikkerhedsstøvler til damer. Vælg imellem alt fra robuste arbejdsstøvler til sporty high top sneakers og business støvletter alt efter din branche. Du kan også supplere med praktisk tilbehør i form af støddæmpende såler, der gør dine nye sikkerhedsstøvler endnu mere behagelige og forebygger ømme fødder.

Gå til indlægssåler


Dame sikkerhedsstøvler til sommer og vinter

Du kan vælge imellem dame sikkerhedsstøvle med og uden foer alt efter, om du er på udkig efter en helårs- eller vinterstøvle. Om sommeren er en lettere støvle uden foer at foretrækker, så dine fødder ikke for det for varmt. Du finder sikkerhedsstøvler til damer med snøre, velcro, skivelukninger eller uden en lukkemekanisme i vaskeægte gummistøvle stil. Hvad du vælger kommer helt an på dine præferencer! 

Køb sikkerhedsstøvler til damer hos Jysk Firmatøj

Hos Jysk Firmatøj finder du sikkerhedsstøvler til damer og mange andre former for fodtøj med og uden sikkerhed, herunder sko og sandaler. Vi ved nemlig, at det rette fodtøj gør en stor forskel i arbejdsdagen. Især hvis du har et arbejde, hvor du går meget, eller der er risiko for uheld.

Har du brug for tøj eller tilbehør til at matche dine nye sikkerhedsstøvler? Så gå på jagt i resten af vores udvalg eller kontakt os. Vi er specialister inden for arbejdsbeklædning og deler gerne vores viden med dig, så du kan blive godt klædt på til hverdagen.

Kontakt os her

Fri fragt over 999 kr.

Til GLS Pakkeshops & erhvervsadresser for webshop-kunder i Danmark.

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Få fordele

Få adgang til en række fordele som registreret kunde.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.