Klassiske og slidstærke træsko

Kast blikket over det store udvalg af træsko fra både Sanita, Sika, Birkenstock og mange flere. Du kan både finde klassiske træsko med eller uden hælkap samt fine træsko med farverige mønstre! 

Træsko som arbejdssko | Sikkerhedstræsko med tåbeskyttelse | Træsko med eller uden hælkappe | Hvide træsko

Træsko som arbejdssko

Et par træsko kan være det perfekte sæt arbejdssko til dig, og de klassiske træsko er i dag et populært valg i mange forskellige brancher – og det med god grund! Træsko er behagelige, stærke og beskyttende sko, der har en lang tradition som arbejdssko.  

I løbet af mange år er træsko blevet udviklet, så de i dag er nogle af de mest behagelige sko du kan finde. Du forbinder måske træsko med en hård, ufleksibel og tung sko, men i dag er en træsko ikke lig med ubehag og hård hud på fødderne! Der er nemlig lagt meget energi og fokus i at udvikle bløde, fleksible og stødabsorberende såler, der holder dine fødder komfortable dagen lang. Sikkerhedstræsko med tåbeskyttelse

Træsko er som udgangspunkt utroligt hårde og stærke, men derfor kan det alligevel være rart med et par træsko, der har ekstra stærk tåbeskyttelse i form af en tåkappe eller tåhætte. Sikkerhedstræskoene er gode, hvis du under dit arbejde er i fare eller stor risiko for at tabe tunge ting over fødderne eller støde ind i ting.  

Både Brynje, Sika, Sanita, HKSDK og Portwest har træsko med sikkerhed, og vi har samlet hele udvalg i kategorien Sikkerhedstræsko. Her finder du alle slags træsko med sikkerhed - både med og uden hælkap samt træsko med justerbar hælrem. Foruden træskoens pasform og hælmekaniske, kan du også vælge mellem sikkerhedstræsko i forskellige farver. Flere af sikkerhedstræskoene kan nemlig fås i både hvid og sort, så du kan vælge det par træsko, der passer bedst til resten af dit arbejdstøj, eller som matcher etikketen på din arbejdsplads. Træsko med eller uden hælkappe?

Dit valg af træsko afhænger også af, hvordan du bedst kan lide at din træsko passer omkring hælen. Træsko findes nemlig både med og uden hælkappe samt med en hælrem, der sidder løst omkring hælen.  

Træsko med hælkappe har - som navnet antyder – en solid hælkappe bagerst af skoen, der sørger for at holde træskoen fast på foden. Hælkappen fungerer som en forlængelse af resten af træskoen, der blot omkranser den bagerste del af skoen – som du normalt kender det fra sneakers og andre lukkede sko.  

Træsko uden hælkappe har samme gode komfort som træsko med hælkappe, men denne træsko er let og hurtig at tage af og på. Hvis du ofte har brug for at skifte sko eller komme hurtigt af dine træsko, kan du derfor med fordel vælge træskoene uden hælkappe, som du let kan hoppe i. 

Træsko med hælrem kan kombinere de to funktioner af træsko med eller uden hælkap. En træsko med hælrem kan nemlig både bruges med hælremmen foran på skoen, hvor den er uden funktion, og så kan den placeres bag hælen, hvor den holder din fod godt på plads. Hælremmen kan justeres, så den passer perfekt til din fod – og så din fod ikke smutter ud af træskoen ved en fejl. Hvide træsko

Hvis du arbejder indenfor sundhedssektoren eller i andre brancher, hvor hvidt fodtøj er en del af arbejdstøjet, kan du finde et stort udvalg af hvide træsko her på siden. 

De hvide træsko er stilrene og enkle, og de har alle de skønne funktioner, som du kender fra de klassiske sorte træsko. Hvis du gerne vil have lidt mere farve og spræl på dine træsko, har du også muligheden for at vælge et af de mange mønstrede par træsko fra Sanita! Disse træsko vil helt sikkert sprede glæde og godt humør hvor end du kommer hen som resultat af det farverige og fine mønster.  Sanita træsko

Sanita har det største udvalg af farverige og festlige træsko blandt alle mærkerne her på siden – men de har også de klassiske sorte og ensfarvede træsko i deres sortiment. Sanita har gennem 100 år arbejdet med at udvikle sko til både professionelle og amatører, så de i dag har de bedste sko i deres sortiment. 


Sika træsko

Hos Sika har de også stor erfaring med at fremstille træsko og andre arbejdssko – fx har de både de behagelige Sika Flex træsko og Sike Fusion Clog i deres sortiment. Træskoene kan findes både som sikkerhedstræsko og med alle muligheder af hæl-design. Vælg den variant, som bedst opfylder dine behov i løbet af arbejdsdagen! 


HKSDK Træsko

HKSDK er en af de mest populære producenter indenfor arbejdssko, og de har selvfølgelig også træsko som en del af sortimentet. Med HDSDK træsko er du sikker på at få et par utroligt slidstærke, praktiske og komfortable træsko, der kan holde dine fødder sikre samt komfortable dagen lang! Køb dine nye træsko hos Jysk Firmatøj ApS

Hos Jysk Firmatøj er vi glade for at kunne tilbyde dig et kæmpe udvalg af de bedste træsko fra forskellige mærker. Foruden træsko har vi alt indenfor arbejdstøj på lager, og du kan let bestille det i vores webshop online.  

Hvis du har brug for ekstra vejledning eller har spørgsmål til dit valg af træsko, er vores dygtige personale altid klar til at hjælpe og komme med gode råd. Du kan møde alt personalet lige her! 

Gå til top

Fri fragt over 999 kr.

Til GLS Pakkeshops & erhvervsadresser for webshop-kunder i Danmark.

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Få fordele

Få adgang til en række fordele som registreret kunde.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.