Jalas sikkerhedssko, såler & strømper

Hvis dine sikkerhedssko skal være lette og yderst stødabsorberende, mens de gerne må se smarte ud, så er Jalas sikkerhedssko det perfekte valg til dig, der vægter kvalitet højt. Prøv blandt andet Jalas Zenit EVO-serien herunder og mærk letheden af dine sikkerhedssko!  

Jalas Zenit EVO | Historien om Jalas | Materialer | Rengøring af dine Jalas sikkerhedssko  

Jalas Zenit Evo – serie

Jalas 7158 zenit evo

En helt ny serie fra Jalas er Jalas Zenit EVO-serien, der har fokus på et sporty letvægtsdesign med den helt perfekte pasform og åndbarhed for optimal komfort. Derudover er der selvfølgelig ikke gået på kompromis med beskyttelsen af foden og skridsikkerheden mm.  

jalas 7168 zenit evo sikkerhedssko

Overdelen af skoene fra Zenit EVO-serien er af et strækbart og sømløst strikket materiale, der skaber bevægelsesfrihed, mens skoen føles blød og særligt fleksibel. Skoene er meget ventilerende, da materialet er meget åndbart og kan på den måde virke kølende for dine fødder til de varme dage.  

Stødabsorberingen er altid helt i top, og du mindsker derfor trætheden i din krop samt ryg- og ledsmerter, mens du holder dine fødder sunde og ergonomiske.  

Historien om Jalas

For Jalas begyndte det hele i Jokipii i Finland i 1916 og i 1935 åbnede den første skoforretning til støtte af garveriet. 50 år efter flyttede man fokusset over på arbejds- og sikkerhedssko og startede produktionen af de kvalitetsrige sikkerhedssko, vi ser i dag.  

2004 var et særligt år for Jalas' produktion af sikkerhedssko. Den årlige produktionsvolumen steg til over 500.000 par sikkerhedssko til arbejde efter de i kollektionen året før introducerede verdens første tåværn. Herefter introducerede de også verdens letteste sikkerhedssko på lige under 400 gram.  


Altid af top kvalitet

Med Jalas sikkerhedssko sikrer du dig sikkerhed i højeste kvalitetsniveau, mens du opnår optimal beskyttelse til dine fødder.  


Ydersåler af de bedste materialer

PU - Polyuretan er det materiale, der oftest anvendes i Jalas-sikkerhedsskoenes ydersåler. PU giver god slidstyrke og særlig god skridsikkerhed, der passer til de hårde arbejdsmiljøer. PU-ydersåler er lette, bløde, komfortable og ekstremt fleksible, så du kan anvende sikkerhedsskoene hele dagen og undgå træthed og udmattelse i fødder og led.  

RPU – RPU er et innovativt materiale til ydersåler, som har en unik molekylær struktur. Ydersålerne har med RPU et suverænt godt greb med deres mange små sugekopper, der holder sig bedre fast på glatte og våde overflader. Sålen er inddelt i tre områder, der følger de forskellige faser i trinnet på en naturlig måde. 

ESD - ESD er en tillægstest, som kan kræves, når der stilles ekstra høje krav på grund af statisk elektricitet. Grænseværdierne for ESD-sko er 100KΩ-35 MΩ (Mohm) og opfylder IEC 61340-5-1. 


Skridsikkerhed - Alle sikkerhedssko er testet i henhold til EN ISO 20345:2011 og opfylder et af følgende krav til skridbeskyttelse: 

  1. SRA: Skoenes evne til ikke at glide på fliser/klinker/NLS
  2. SRB: Skoenes evne til ikke at glide på/i stålgulve/glycerin
  3. SRC: Skoenes evne til ikke at glide på klinker/NLS og på/i stålgulve/glycerin samt kravene til SRA og SRB tilsammen

PORON® XRD® stødabsorbering

PORON® XRD® er et materiale, der er meget blødt og behageligt mens det har unikke stødabsorberingsegenskaber. Materialet er fleksibelt og bliver hårdt, når du går eller fødderne belastes. PORON® XRD® absorberer op til 90% af slagenergien, hvilket reducerer tryk og stød, så dine fødder og led ikke belastes for meget. Den absorberede energi er større, fordi det udøvede tryk hurtigt spredes over et stort overfladeareal og minimerer rebound-effekten, som dine knæ og ankler derfor undgår. Rengøring af Jalas sikkerhedssko

Sørg for, at dine Jalas sikkerhedssko holder meget længere ved at pleje dem ordentligt hver dag efter arbejde. Du kan derfor med fordel huske at:  

  • fjerne indlægssålerne hver dag for at lade dem tørre, så du undgår dårlig lugt.
  • vaske dine indlægssåler i hånden engang imellem med mildt vaskemiddel og lad dem tørre i stuetemperatur.
  • rengøre dine ydersåler, hvis der er sten eller andet fastsiddende snavs. Børst dem let og brug helst lunkent vand.
  • anvende beskyttende spray til at fastholde overdelens kvalitet.

Særligt til erhvervskunder

Som noget helt særligt på jyf.dk kan du få din helt egen unikke webshop til din virksomhed, hvor du vælger nogle produkter og får særlige priser derpå. Dette gøres med en pointshop, hvor du som virksomhed har mulighed for at betale det, dine medarbejdere ønsker. På denne måde kan de enten selv bestille deres arbejdstøj eller julegaver, som virksomheden betaler. Derudover er der også mulighed for en shop-in-shop, hvor dine medarbejdere selv betaler, mens du vælger de produkter, der skal kunne købes.
Læs mere om dine muligheder som erhvervskunde her!  

gå til top

Fri fragt over 499 kr.

Til GLS PakkeShop & til erhvervsadresser

Gratis retur

Hvis du fortryder købet, kan du sende din pakke retur til os gratis.

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Bonus på din ordre

Som registreret kunde opsparer du bonus hver gang du handler i shoppen.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.