Puma sko, sneakers og tilbehør

Puma tilbud kampagnesko fodtøj sikkerhedssko

Her på siden kan du finde sneakers, sikkerhedssko og indlægssåler fra det verdenskendte og ungdommelige Brand; Puma. Se hele sortimentet og oplev hvordan din hverdag føles lettere med Puma under fødderne.  

Pumas historie

Brødrene Rudolf og Adolf grundlagde i 1919 skofabrikken “Gebrüder Dassler Schuhfabrik” i deres forældres hjem og skabte her grundlaget for de to velkendte sportstøjsmærker Puma og Adidas i Herzogenaurach i Tyskland, hvor Puma stadig ligger den dag i dag. Dassler-brødrene gik hver til sit 28 år efter grundlæggelsen, hvorefter Rudolf Dasser selv startede Puma i 1948. Siden da har Puma haft fokus på hele tiden at følge med kulturen og skubbe den fremad ved at samarbejde med eksperter og fodboldhold, der nød godt af de hurtige Puma-sko. Mange kendte atleter og fodboldhold blev ledt til sejren iført Puma sko. 

Den meget tidlige begyndelse har givet Puma god erfaring, og de har derfor haft muligheden for at følge udviklingen i sko i mere end 70 år. Det har gjort Puma til eksperter på området og sikrer dermed dig, at du får de bedste sko med den nyeste teknologi, som du fortjener. 


Det bedste til de bedste

For Puma handler det om at give de bedste og hurtigste produkter til de hurtigste atleter. Det har derfor altid været vigtigt for dem at lave de bedste produkter, så atleter har kunnet yde deres bedste i deres fodtøj. Deres mission er, at de vil være det hurtigste sportsmærke i verden. Herfra kommer navnet Puma. Grundlæggeren Rudolf Dassler mente nemlig, at bæreren af skoene skulle have en pumas egenskaber og dermed blive ekstraordinært hurtig.  


Speed Puma løbesko

I løbeskoene er der tit fokus på høj fart, og derfor finder du tit “speed” som en del af navet. Et eksempel på nogle hurtige løbesko er Puma Speed Dame Løbesko, som er specielt designet med en pasform til kvinder og feminine detaljer. Skoen er ekstra blød og let med en affjedrende mellemsål, som gør den helt ideel til dig med en neutral løbestil. Indersålen er af softfoam, så skoen kan give dig helt optimal pasform og komfort. Et lignende eksempel er den smarte Puma Speed 500 løbesko til mænd, som er en løbesko med blød og yderst åndbar overdel. Skoen er også helt perfekt til dig med en neutral løbestil.


Puma sko til både herre og dame

Et vigtigt begreb for mange mennesker og måske også for dig er ligestilling. At både mænd og kvinder skal have mulighed for at få en god sko. For Puma er det ikke anderledes. De har gennem mange år sørget for, at der altid skal være en sko til dig, om du så er mand eller dame. De har taget særligt højde for pasformen til damer, da en kvindefod ofte er smallere og mindre end en for en mand. Her på siden kan du se et stort udvalg af både løbe- og sikkerhedssko til hhv. en dame og en herre. Nogle af skoene er lavet specielt med en bredere pasform, så du kan finde lige det fodtøj, der egner sig bedst til dig.  


Puma sneakers serve pro

Hverdagssneakers

Det er slet ikke kun sikkerhedssko og løbesko fra Puma, der passer til både en mænd og kvinder. Nej også sneakers er ofte lavet i både en herre- og damemodel. En hverdagssneakers med et simpelt design, der er værd at se på er Puma Serve Pro Sneaker, som også fås i en damemodel. Skoene har en slidstærk og åndbar overdel, der gør den helt ideel til hverdagsbrug, hvis du skal have skoen på hele dagen. Du finder også en udtagelig indersål i skoene, som gør, at de både er lettere at rengøre og giver dig muligheden for at anvende en ny indersål.  


Sporty design i sikkerhedssko fra Puma

Vil du gerne have et ekstra fedt design på dit sikkerhedsfodtøj? Og kan du godt lide smarte detaljer og farver? Så er Puma Safety sikkerhedssko helt perfekte til dig. De findes med både sporty og feminine detaljer, så du kan vælge lige det smarte design, du synes bedst om. Sikkerhedsskoene ligner ikke de klassiske sikkerhedssko og du skal lede længe efter en sikkerhedssko fra Puma med et kedeligt design.  

Selv med de lækre designs bliver sikkerheden aldrig ignoreret, så du kan altid gå med sikkerhedssko fra Puma uden at bekymre dig, om de lever op til de krav, der er på din arbejdsplads. Du kan læse mere om sikkerhedsskoens certificeringer under hvert enkelt produkt.  


Velcro og snørebåndslukning i Puma sikkerhedssko

Sikkerhedsskoene fra Puma findes med både snørebånds- og velcrolukning, der giver dig den bedste komfort og mulighed for tilpasning af pasningsformen. Snørebåndslukningen medvirker til det smarte og sporty udseende, der får sikkerhedsskoene til at ligne sports- og løbesko. Velcro er derimod ekstremt let at anvende og passer perfekt til dig, der ofte skal skifte sko i løbet af din arbejdsdag.  


Med inspiration fra motorsport

Silverstone sikkerhedssko puma

En særlig sikkerhedssko fra Puma er denne Touring Black Suede S3 sikkerhedssko. Skoen er lavet med inspiration fra Puma motorsport, som tydeligt kan ses i dets moderne og sporty design. Skoen er funktionel, hvilket betyder, at den er metalfri og perfekt til dig, der har højere krav end normalvis til dine sikkerhedssko. Skoen er meget fleksibel og sikkerhedsgodkendt EN ISO 20345:2011 S3 SRC ESD og er derfor helt ideel til tagdækkere og mange andre.  

Såler i Puma sko

Mange sko fra Puma har en udtagelig indersål, som sikrer dig den optimale komfort. Derudover har du muligheden for at skabe den rigtige pasform ved at indlægge en ny sål, der passer lige til dig. 

Hos Jysk Firmatøj kan du købe indlægssåler fra Puma, som kan virke ekstra støddæmpende og er lavet af et hurtigtørrende materiale, der sikrer dig tørre fødder efter en lang dag i bevægelse. 


Køb sikkerhedssko og fritidssko fra Puma hos Jysk Firmatøj

Køb din nye sikkerhedssko, sikkerhedssandal, sikkerhedsstøvle, sikkerhedsstøvlet, løbesko eller sneakers fra Puma hos Jysk Firmatøj og mærk, hvordan du hurtigere og lettere kan bevæge dig gennem din hverdag.   

Hvis du har spørgsmål til produkterne eller du er en smule i tvivl om, hvilken sikkerhedssko eller løbesko, du skal vælge, så står vores dygtige personale altid til rådighed til at hjælpe dig her!

gå til top
star

Professionel rådgivning

Få professionel vejledning til sortiment fra vores erfarne sælgere.
star

Egen webshop

Webshop for erhvervskunder med mange fordele såsom fakturabetaling.
star

Logotryk- & broderi

Automatisk logotryk på dine bestillinger via din egen webshop.
star

Fri fragt over 999 kr.

100% klimakompenseret levering med GLS til pakkeshops & erhvervsadresser.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.
Trustpilot