Cofra sikkerhedssko og -støvler

Cofra sikkerhedssko sko fodtøj

Cofra er italiensk håndværk, når det er bedst! Vælg mellem mange forskellige sikkerhedssko, sikkerhedssandaler og sikkerhedsstøvler, der er designet og produceret i bæredygtige og slidstærke materialer! 

Italiensk kvalitet | Bæredygtighed & godt håndværk | Bæredygtige sikkerhedssko | Sikkerhedssko eller sportssko? 

Italiensk kvalitet og historie

Cofra er et italiensk firma med mange års erfaring indenfor sikkerhedssko og skomagerfaget generelt. I 1983 så en Cofrasko første gang dagens lys, og i 1989 bevægede firmaet sig ind på markedet for sikkerhedssko. Faktisk blev de første sko fra Cofra fremstillet af brugte dæk fra militærkøretøjer og rester fra brugte uniformer, så helt fra starten var der fokus på at genanvende materialer og spare ressourcer.  

Gennem de næste år blev Cofra sikkerhedssko et populært valg blandt rigtig mange arbejdere i forskellige brancher, og i dag forhandles og bruges Cofra sko over hele verden. I Danmark står SIKA Footwear for importen af Cofra sko, og så kan du få fat i de lækre sikkerhedssko hos forhandlere som os her hos Jysk Firmatøj! 


Bæredygtighed og godt håndværk går hånd i hånd

Der er flere forskellige værdier, der virkelig er i fokus hos Cofra, men især bæredygtighed og hensyn til miljøet spiller en stor rolle. Det er nemlig en grundlæggende del af firmaprofilen, at alle processer skal være så bæredygtige som muligt, fordi de hos Cofra er bevidste om, at vi har et fælles ansvar for at passe på vores jord og klima.  

Derfor forpligtede de sig i 1995 til at genbruge alle rester og alt affald fra produktionen, som bruges i nye såler. Derudover er der opstillet solceller på taget af fabrikken i Italien, som forsyner fabrikken med store mængder miljøvenlig energi. 

Det store fokus på bæredygtighed kommer af stor omtanke for planten og alle os, der bor her, og den omtanke føres videre i produkterne, hvor de gode italienske håndværk resulterer i sikkerhedssko af bedste kvalitet. Der bliver løbende foretaget interne kvalitetstest i alle trin af produktionen, og så tjekkes produkterne også af uafhængige organer, der giver de internationale certificeringer.  


Bæredygtige sikkerhedssko

Cofra bæredygtig sikkerhedssko i blå

Hvis du gerne vil tage ekstra meget hensyn til miljøet, når du vælger arbejdstøj og sikkerhedssko, har du mulighed for at vælge Cofra Recycle sikkerhedssko eller Cofra Ecological sikkerhedssko, som er to ekstra miljøvenlige sko. Her er der anvendt til åndbare TEXPET-tekstil til overdelen af skoen, som består af 100% genanvendt PET-plast.  

I hælen og sålen er der brugt Poly-Green materiale, som også er et særligt miljøvenligt materiale, som samtidig gør sålen både åndbar og stødabsorberende. 

Alt i alt får du altså en rigtig behagelig og komfortabel sikkerhedssko, hvor der er taget ekstra hensyn til miljøet gennem valget af materialer.  


Sikkerhedssko med klassisk design

Mange sikkerhedssko bliver i dag designet med et moderne udseende og smarte funktioner, men fra Cofra kan du få et par helt klassiske og enkle sikkerhedssko. Det er Cofra Petrol Asfalt sikkerhedssko, der har en overdel af vandafvisende læder og klassisk snørebåndslukning. Skoens enkle design passer ind på langt de fleste arbejdspladser, og så lever skoene selvfølgelig op til alle krav, når det kommer til sikkerhed.  

Denne sko er desuden særligt fremstillet til asfaltarbejde, hvor du har brug for en varmerestistent sål, der ikke laver aftryk. Ydersålen er derfor fremstillet af PU/nitrilgummi, og der er intet mønster under foden, som laver fodaftryk på ny og varm asfalt.  Sikkerhedssko eller sportssko?

Når du første gang ser sikkerhedssko som Cofra Flexing eller Cofra Skill, er det nok ikke “sikkerhedssko”, at du tænker som det første. Disse sko har nemlig et utroligt let og sporty design, som får dem til at ligne moderne og fleksible sportssko. Skoene er da også et par lette sikkerhedssko, der er super behagelige at gå rundt i hele dagen – men det betyder ikke, at der er gået på kompromis med sikkerheden! Begge sko er nemlig certificerede efter EN ISO 20345, og de har både tåkappe og sømværn i sålen, som beskytter mod skarpe og tunge genstande.  

Skoene har begge en bred hvid sål, der er både let og fleksibel, og så er overdelen lavet af et åndbart og vandafvisende tekstilmateriale med et blåt eller grønt design.  


Skal jeg vælge BOA, velcro eller snørebånd?

Sikkerhedssko fra Cofra kan fås med flere forskellige lukkemekanismer, og der er forskellige fordele ved dem hver især. De mest populære måder at lukke skoene på er: 

  • BOA-lukkesystemet
  • Velcro
  • Klassiske snørebånd

BOA gør det let og hurtigt at stramme din sko – faktisk kræver det kun en enkelt bevægelse, og så har du fordelt trykket jævnt over hele foden. Dét er også en af fordelene ved velcro, hvor du ved hjælp af to stropper strammer skoene over foden, hvorefter du lynhurtigt kan løsne dem igen. De klassiske snørebånd er et godt valg, hvis du selv gerne vil have kontrol over, præcist hvordan dine sko er bundet, da du kan fordele trykket. Samtidig har sikkerhedssko med snørebånd et meget klassisk og elegant udseende. 


Køb Cofra sikkerhedssko hos Jysk Firmatøj

Her hos Jysk Firmatøj finder du et stort udvalg af de bedste sikkerhedssko fra populære mærker som Cofra! Sikkerhedsskoene er selvfølgelig certificerede efter de anerkendte internationale standarder, så du som bruger er 100% sikker på, at skoene lever op til alle krav, når det kommer til sikkerhed. 

Du kan finde Cofra sko i alle størrelser og både Cofra sikkerhedssko til dame og mand. Der kan nemlig være stor forskel på kvinder og mænds fødder, men når det kommer til sikkerhedssko, har alle de samme behov for støtte og sikkerhed. 

Det er let og enkelt at bestille dine sikkerhedssko på nettet – du kan sidde på kontoret og bestille sikkerhedssko hjem til medarbejdere, eller du kan finde det helt rigtige par sikkerhedssko til dig selv direkte fra sofaen! Vi sørger for at levere sikkerhedsskoene direkte til din adresse, og så har du selvfølgelig fri retur, hvis skoene ikke passer.  

Gå til top

Fri fragt over 499 kr.

Til GLS PakkeShop & til erhvervsadresser

Gratis retur

Hvis du fortryder købet, kan du sende din pakke retur til os gratis.

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Bonus på din ordre

Som registreret kunde opsparer du bonus hver gang du handler i shoppen.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.