Salomon vandresko & vandrestøvler

Salomon har vandresko, løbesko og vandrestøvler i bedste kvalitet, og i mere en 70 år har de arbejdet med at designe udstyr, der kan hjælpe alle til at få gode oplevelser udendørs! 

Salomon – mere end 70 års erfaring | Vandresko til mænd & kvinder | Løbesko til trail og vej | Vandrestøvler 

Salomon - Et firma med mere end 70 års erfaring

Salomon vandresko til vandring i bjergene

Salomon er en virksomhed, hvis produkter bliver brugt af atleter og almindelige mennesker over hele verden. Lige siden firmaets begyndelse i 1947, har de arbejdet innovativt med at fremstille de bedste produkter til forskellige sportsgrene, som gør det let, sjovt og spændende at dyrke sport og nyde naturen.  

Det var indenfor skisporten, at de hos Salomon fik sin start, da de i 1947 åbnede et lille værksted til ski og senere hen revolutionerede markedet for skibindinger. Siden da blev der udvidet med skistøvler og ski, og i 1992 bevægede Salomon sig ind på området for sommersport med sine første vandresko. 

Hos Salomon arbejdede de fortsat for at fremstille sportstøj og sko, der kunne gøre det muligt for flere at nyde naturen gennem forskellige aktiviteter. Dette betød blandt andet et bredere sortiment af sportstøj og sko, som var tiltænkt de forskellige årstider. Helt frem til i dag har Salomon altså haft fokus på at fremstille produkter der giver mulighed for at lege i, lære af og nyde naturen.  Vandresko til mænd og kvinder

Det er i løbet af det sidste stykke tid blevet endnu mere populært at bevæge sig ud i naturen på vandreture end tidligere. En vandretur er da også en skøn måde at opleve naturen og det danske landskab på, men der er lige et par ting du bør overveje, inden du begiver dig ud på en alt for lang tur. Noget af det vigtigste, når det kommer til vandring og hiking, er dit valg af fodtøj. Fødderne bliver nemlig udsat for stor belastning, når du vandrer mange kilometer eller i ujævnt terræn, og det forkerte fodtøj kan hurtigt gøre turen ubehagelig.  

Vandresko er designet med en stærk og hård sål, hvilket giver en rigtig god stabilitet på dine vandreture, så dine fødder ikke bliver trætte, selvom du går på små sten og andre ujævnheder. Med en mere blød sko bliver din fod nemlig tvunget til at aktivere en hel masse af de små fine muskler under foden, hvilket hurtigt kan udmatte dig og føles hårdt, hvis ikke du er vant til at vandre.  Gåsko til let terræn

Hvis du allerede nu ved, at du på dine vandreture kommer til at holde dig til mere etablerede stier og jævnt underlag, kan et par lette gåsko være et godt valg. Denne type sko har flere egenskaber tilfælles med lette sneakers, og fokus er lagt på god stødabsorbering fremfor en hård og stabil sål. Et jævnt underlag er nemlig meget lettere at gå på end snørklede stier med rødder og sten, og du har derfor ikke behov for en stiv vandresko.  

Et par gåsko har typisk en overdel af mesh eller andet letvægtsmateriale, der giver god åndbarhed. Overdelen er selvfølgelig også slidstærk, så den kan holde til mange kilometers brug uden problemer.  Løbesko til trail og vej

Salomon Speedcross løbesko i sort

Vandring er som sagt en populær måde at bevæge sig rundt i landskabet på, men hvis du vil have mere fart over feltet, kan du opleve de mange stier og områder ved løb. Trail løb er motionsløb på skovstier, grus og andet mere ujævnt terræn, hvor du løber langt fra trafikerede veje og forstyrrende biler. Trail og Crossløb kræver en løbesko med en ekstra god sål, så du kan stå sikkert fast på underlaget, selvom du løber i ujævn skovbund.

Et godt valg til dette er Salomon Speedcross løbesko, som er en let og åndbar løbesko med en solid sål med knopper. Salomon Speedcross lukkes ved hjælp af Salomons innovative Quicklace snøresystem, som jævnt fordeler trykket over hele foden og samtidig kan snøres og løsnes utroligt hurtigt.  


Vandrestøvler

Er du i tvivl om, hvorvidt et par vandresko eller vandrestøvler er det bedste valg til dig? Så læs her mere om fordelene ved et par vandrestøvler.  

Ligesom når du overvejer din vandreskos sål, bør du overveje længden af skaftet på dine vandresko i forhold til dine behov. Jo hårdere sålen er, jo bedre egnet er den til hårdt terræn, lange distancer og tung oppakning, og det samme gælder faktisk for skaftet. Med en vandrestøvle med et lidt højere skaft end vandresko, får du god støtte til de lange ture, hvor du bærer rundt på en tung rygsæk med din oppakning.  

Vandrestøvlen fra Salomon har et mellemhøjt skaft, der giver god støtte til dine ankler og beskytter mod vrid. Samtidig har støvlen en Gore Tex membran yderst, som gør vandrestøvlen vandtæt men stadig åndbar. Du kan genkende sko og støvler med Gore Tex ved at de typisk har bogstaverne “GTX” i navnet.  Køb Salomon sko billigt hos Jysk Firmatøj

Hos Jysk Firmatøj er vi glade for at kunne sende danskerne godt udrustede ud i naturen, hvor der er rig mulighed for at nyde naturen og det danske landskab. Med et par gode sko eller støvler er du klar til spændende ture - både vandreture på skovstier og i klitter såvel som løbeture på alt slags underlag.

Du kan let og enkelt bestille dine nye Salomon sko hos Jysk Firmatøj, hvor du både finder vandresko, vandrestøvler og løbesko blandt sortimentet. Hvis du har flere spørgsmål til dit valg af sko, er vores dygtige personale altid klar til at hjælpe og svare på dine spørgsmål. Du kan møde personalet her

Gå til top

Fri fragt over 499 kr.

Til GLS PakkeShop & til erhvervsadresser

Gratis retur

Hvis du fortryder købet, kan du sende din pakke retur til os gratis.

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Bonus på din ordre

Som registreret kunde opsparer du bonus hver gang du handler i shoppen.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.